Kişilik & Karakter Bu renklerden hangisi size daha yakın? KanGörmüş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ? 🔴Kırmızı 🔵Mavi ⚫️Siyah 🟢Yeşil 🟡 Sarı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu renklerden hangisi size daha yakın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Siyah renk 1 0 Yorumla
Ladydarkness Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Siyahi hiç bir renge değismem 🐻❄️ 1 5 Yorumla KanGörmüş +1 yıl Siyah ve Kırmızı arasında kaldim ben Yorumla KanGörmüş +1 yıl Siyah %43 Aramızda Kalsın kaazanıyoooruuuuuuuuuzzzzz Yorumla Ladydarkness +1 yıl Kırmızı hiç sevmem 🍂🌚 Yorumla Ladydarkness +1 yıl Öndeyiz heyyo Yorumla KanGörmüş +1 yıl 😂😂 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sarı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siyah renk
Siyahi hiç bir renge değismem 🐻❄️
Siyah ve Kırmızı arasında kaldim ben
Siyah %43 Aramızda Kalsın kaazanıyoooruuuuuuuuuzzzzz
Kırmızı hiç sevmem 🍂🌚
Öndeyiz heyyo
😂😂
Mavi diyeyim..
Siyah