Ben sebepsiz yere yapmam ama sebepsiz yere karşılaştığım oldu

Ben sebepsiz yere yapmam ama sebepsiz yere karşılaştığım oldu

Hayır nedensiz yere soğuk yaptığım olmuyor çünkü mutlaka bir nedeni vardır. bir kişi bana karşı bir hata yapmıştır ve o hatasını kendi fark etmemiştir yani anlamamıştır bende soğuk yaparım anlasın diye baktım ki anlamıyor o zaman da zaten muhtemelen konuşmazdım. çünkü insanları uyarmayı sevmiyorum bence insanlar kendileri dikkat etmeli ilişkilerde
Yani sebepsiz yere değil de muhakkak bir sebebi oluyor ya da bazen kendimi böyle kötü hissediyorum kimseyle konuşmak istemiyorum ancak o zaman yani muhakkak bir sebebi oluyor sebepsiz olmaz
Aslında yaptığım oldu ama sebebsiz değildi sadece karşımdaki sebebsiz olduğunu sanıyordu.
Beeen 🙋🏻♂️
ben yapıyorum bazen sebebini bende bilmiyorum :D
bazen biz kızlar ilgi gösterilmesini isteriz ondan yapıyo olabilirim.
Cevap
3Cevap
Sebebi vardır mutlaka. Durduk yere kimse kimseden soğumaz
Hayır sebep olmadan hiç bir şey olmaz
En iyi ihtimal kendimden kaynaklıdır çoğunlukla ya veya karakterim öyle diye öyle anlaşılabilirim genellikle. Çok kişisel yaklaşan biri değilimdir çünkü
Aslinda soguk yapmak huyum degildir ama biraz yaşadıgım olaylardan dolayı güzel bir insana soguk yapmisligim oldu ama çok şükürki durumu tatliya bagladik ☺
Ben gereksiz yere soğuk yapmam muhakkak sebebi vardır... bana soğuk yapanın da vardır bir sebebi hiç bir şey durduk yere olmaz
Evet oldu. Her zaman bir sebebim vardır fakat karşı taraf bunu bilmeyebilir. Böyle bir huyum var sanırım :))
Sebepsiz yere soğuk davranmam kimseye, soğuk davranıyorsam mutlaka bir sebebi vardır.
Yok nedensiz bir davranışım yoktur benim, dengeli biriyimdir.
Sebepsiz yapmam. İllaki bir sebebi vardır ya benden kaynaklı ya da karşıdan.
bi sebebi muhakkak vardır bende yoksa mümkün değil durup dururken soğuk olmam
sebepsiz değil de ortada bir şey yokken içimde hissettiğim şeylerden dolayı soğuk yaptığım oldu evet ve nedense hislerimde de hiç yanılmadım, bence bir şeyi hissediyorsanız zaten bir sebebi vardır
Bazen modum nedensiz düşer
Her şeyin sebebi vardır illaki.
Sebepsiz yere yapmam ben illa bı sebebbi vardir
Hiçbir şey sebepsiz olmaz ya
Evet istemeden yapıyorum maalesef
Sebebi illa ki vardır.
Her tepkimin, bir anlamı vardır.
Kendimce her zaman bir sebebim vardır
Mutlaka bir sebebi vardır karşıdaki yok sanar
Oldu
İlla sebebi vardır
Hayır, olmadı