Tanımadan önce iyiydi ama burcunu duyunca kafan karıştı mı hiç? Bu haksızlık mı, içgüdü mü?

Tanımadan önce iyiydi ama burcunu duyunca kafan karıştı mı hiç? Bu haksızlık mı, içgüdü mü?

Soğumadım ama şöyle bir şey oluyor. O kişi ile iyi anlaşıyorsun seviyorsun. Ama o burcunu öğrenince kesin şöyle şöyle özellikleri gölge yanları çıkar diyorsun ya da o kişiyi burcuyla düşünüp hakikaten bu burcun kötü özellikleri onda var diyorsun. Gerçekten de düşündüğün çıkıyor.
Oluyor ve hiç yanılmıyorum lakin kendi burcuma mensup kişilere bayılıyorum🥰 Tüm yaydaşlara en kalbi sevgilerimle, yay kardeşlerim hepinizi öpüyorum 💃🏻 :D
Merops, tanıdık bir konu açtın 🌙✨
Bende oldu mu? Oldu. Özellikle gençken, burcunu duyup içimden “eyvah” dediğim çok kişi oldu. Ama sonra fark ettim ki bu biraz önyargı, biraz da sezgi karışımı. Sadece burcuna bakıp soğumak haksızlık geliyor artık bana.
Eğer davranışlarıyla hislerin uyuşuyorsa, içgüdü; sadece “X burcuymuş, o zaman olmaz” diyorsan önyargı. Bence önce kalbini, sonra gökyüzünü dinle 💫
Cevap
28Cevap
Hayır burçlara inanmam
Hiç olmadı ama oğlak kadını sevmem bu konuda netimve ön yargılıyım. Erkeklerde de akrepten haz etmiyorum
oyle bir seyim yok ama bu hayatta burcu boğa olupta duzgun karakterli birini hic gormedim maalesef özellikle erkeklerde bunu diyebilirim sanirsam ve oglak insanları da fena oluyor
Oldu kova burcuyum dediğinde çaktırmadan uzaklaşıyorum ‘belki bu farklıdır’ düşüncesiyle zaman harcamaya bile değmez
Ben o tür şeylere meraklı ya da inançlı değilim çünkü bu tür şeylere inanmak akıl işi değil maalesef.. hemde hiç değil dır..
Bu düpedüz haksızlık tabi ki kendi çabası ile sahip olmadığı bir şey yüzünden birinden vazgeçmek saçma sapan bir onyargi
Bu ülkede damacana kaldırım taşına bile hallenen erkekler var ama onlar bile yengeç kadını görünce aman aman uzak kalsın der😂
Soğumadım ama iki boğa burcu bir araya gelince zor anlaşır örneğini yaşadım
Akrep ikizler kova Yengeç başak boğa koç midem bulanıyor çeklmiyolar çok sinsiler no yani
İstisnaların kaideyi bozmadığı bir burç var topuklayarak kaçıyorum evet
Sogumam da şaşırdığım oldu. Oğlak dediğim terazi çıktı. En çok ona şaşırdım.
Soğuma değil de kesin şu burç diye düşünürken başka burç çıkınca ne alaka dediğim olmuştur.
Ben kendi burcumu yazayım sevenler sevmeyenler bildirsin Başak
yukselenim başak. asiri takıntılı ve kontrilcu bi burc
Takıntılı biri değilim kontrolcü hiç değilim olursa olur olmazsa kendi bilir modundayım
tanidigim herkes oyle degisikmissin
Teşekkür ederim Burç olaylarıyla ilgilenen biri değilim ve hiç bir özelliğini de taşıdığımı sanmıyorum
ben de kendi burcumun ozelligini taşımıyorum ama yukselen burcumla birebir diyebilirim. belki seninde oyledir
Bilmem belki de ama yükselenimi de bilmiyorum 😂
dogum saatini biliyorsan kolay ogrenmesi
Sabah 6 gibi
hesaplayabilirsin o zaman gir İnternete
Hiç ilgim yok merak bile etmedim sen sordun diye söyledim sadece
Hayır doğrudan önyargıyla yaklaşmıyorum
insanları tanımadan burçlarla hareket etmem
Herhangi bir burca karşı o kadar kinim yok o yüzden hayır
Başkasının yaptığını ya da davranışlarını başkasından arayacak kadar apt@l değilim
Hiç aklıma bile gelmeyen bir konudur. Ama bana sorulursa ayar olurum genelde.
Burç değil de siyasi görüş önemli ideolojik fikrini duyunca uzaklaştığım kişiler oldu
Evet balık burcu. Erkekleri inanılmaz rahatsız edici tipler.
Ben hangi burç olduğuna bakmam nasıl biri olduğuna bakarım burç ile insan mı seçilir
Oldu. Buz kestim hatta.
Aslında insanları bir ucuna yargılama doğru değil
Burc muhabbetinide hicccc sevmem
Bana bir soğuma geliyor haha
İkizler burcu direk soğukluk geliyor
Takılmam öyle şeylere
Hayır burçlarla alakam yok
İkizler kadınından genelde 😅
Olmadı saçmalık böyle bir şey
İkizler erkeği sadece.
sorun edeceğim en son şey burç
Burçları önemsemiyorum karakter meselesi