Sahil kenarında bir evde denizi izleyerek uyanmayı isterdim 🥲
Günaydın günaydın günaydın mutlu keyifli sabahlar hayırlı günler 🌺❤️

Sahil kenarında bir evde denizi izleyerek uyanmayı isterdim 🥲
Günaydın günaydın günaydın mutlu keyifli sabahlar hayırlı günler 🌺❤️
Nerede olduğum değil nerede devam ettiğimi hayal etsem...🙄
Mesela yatağımda uyanıyım ama uyumaya kaldığım yerden devam edeyim. Hatta mekan, zaman hiç önemli değil. 🙄
Günaydın ben uyandığım zaman sevgilimle birlikte güzel bir tatil de olmak isterdim yani birlikte çok güzel zaman geçirdiğimiz birbirimizle mutlu olduğumuz bir tatil olabilirdi hani filmlerde olur ya sabah sevgilisi ya da eşi ile uyanırlar çok güzel bir kahvaltı yaparlar sonra da kumsal da gezerler böyle bir gün geçirmek isterdim ya da kendi başıma köpeğimle birlikte gezdiğim bir güne de uyanmak isteyebilirim kısaca beni mutlu eden huzurlu eden günlere uyanmak isterdim ben ama günümüzde bu zor maalesef yine de bunun hayalini kurup uyuyorum bazen benim için güzel oluyor oldukça :)
Bir sabah gözümü Grönland'da açsam, şu cennet gibi manzaraya karşı otursam, mis gibi soğuk ve temiz havayı ciğerlerime çeksem ne güzel olurdu. Tek yaşama amacım buuuu.
Deniz’in dalga sesiyle uyanmak isterdim. Dağlarda akan ırmak ve kuş sesleri aynı şekilde güzel doğayı seviyorum. İkisi bir arada olmayacağına göre öyleyse ormanda bir evim olsun orman sesiyle uyanayım.
Cevap
47Cevap
sağlıklı bir şekilde uyandığım sürece nerede olduğumun bir önemi yok
Kardeşimin yanında olmayı isterdim.
Elimde degil, sağ ol.
Bir gölün kenarında ormanın içinde 🙄
görsel resimde şeyi görüyoruz seni yerim diyen sevgilinin sonradan yaptığı şebeklik ısırmaları nerde görsem tanırım 😂
Ahaha kız
ne yalan mı 😬
Doğru 😘😂
neyse ısırma güzeldir diyip olay yerini terk ediyorum 😀
Görsel çok şeker ya🦋bende beni delice seven bir adamın göğsünde güzel bir güne uyanmak isterdim
🦋
Ammmaaaaa amaaaa hayır bu benim dileğimdi kizzzzzz 😃😃😍😍
Kız aynı şehirden mütevellit midir nedir hahha deniz aşığıyiz 😃😍
😃😎😘🌷🌷🌷
Gece nerde uyursan sabah orada uyanırsın. Romantizme gerek yok.
Sahil kenarında deniz kum yanındayım
Sevdiceğin yanında olabilirdim işte…
şu an uyanınca olmak istediğim yerdeyim. Annemin yanındayım. Yazlık bir yerdeyim iyi hissediyorum kendimi.
Kır havası olan ormanlık alanda küçük bir kulubenin yamacında ufak bir deresi olan bir yerde olmak isterdim
Günaydin günaydinnn günun çok güzel aydin olsun tatilde hatta sevdiklerimin yaninda olmak isterdim onlarla birlikte uzun vakit geçirmek
Uyandığımda sağol kenarı bir evde yağmur yağsın dışarı çıkayım koşarak yağmur yağarken denize gireyim mis olurdu
maldivlerde yatağımda.. sağ kolumda scarlett johansson.. sol kolumda Cara delevingne üzerimde uyuyanda Barbara Palvin.. 😎
Tatilde kahvaltı yapıyor olmak ama şu an neredeyim araç servisinde 😅 arabaya bayram temizliği yapılıyor
Bodrumda olmak isterdim. Sabah erken kalkıp denize girmek
Yerimde olmak keyifli o yüzden başka bir yerde olmak istemem..
Buz gibi bir igloda, etrafımda penguenler olsa fena olmazdı ~ ℳ
Bodrum gurbette sahilde istersen sende bir arkadasınla olur
Deniz kenarı bir ormanda. Yemyeşil ve mavi. Arada altın sarısı kumsal. 🙄
Yâr ile koyun koyuna yatalım da, sabah samanlıkta uyansak bize seyran olur 😊
Herhangi bir İskandinav ülkesinde gerekirse dağ başı olsun fark etmez
Uyanınca ölmek istemez bu alemde olmayı isterdim. Derin konular...
Bende ayni dediğin gibi öyle olmasıni isterdim
Ağrısız sızısız uyanıyorum şükür yeter
denizle yeşilin bir olduğu bir kulübede güzel olurdu
Mutfaktan kızarmış ekmek kokusu gelen bir evde.. 😀
Sahile sıfır karavanın içinde dalga 🌊 sesleriyle uyanmak isterdim. Sevdiğim de yanımda uyanınca da sarılır o sesleri dinlerdim
Uyaninca kesinlikle Türkiyede olmak istemezdim 😅 yurt dışı havası ve sahil iyi olurdu açıkcası
Bi göl kenarında, karavanın penceresinden gelen kuş sesleri eşliğinde yanımda henüz uyanmamış birinin saçlarını kokluyor olmayı isterdim.
Denizin ortasında gemi seyahatinde.
Günaydın sevgilimin sevdiğim kadının kollarında
Tatilde tabiki sessiz sakin herkesten ve herseyden uzakta eşimle denizin kokusunda uyanarak kalkmak isterdim
Denize bakan bir bahçeli ev.. burnuma deniz, yosun ve kahve kokusunun olduğu bir gözümü de güneşten kaçamak bir şekilde bakarken bulmak...
Sevdiğimin yanında nerde olmak ister ki insan başka
@Gardenyas sevdiceğimle birlikte karavanla tatilde
Bence de bitanem 💋❤️
Rusya'da olmak isterim
Eski sevgilimin yanında
😏 bende kalsın
Maldivlerde 😻
Evimde uyanmayı istiyorum artık 😔🥺🥺
Uyanmak istedigim Yerdeyim Zaten
Yeşille denizin buluştuğu güzel bir yerde
ormanın içinde 😬
Buyur gel sahil kenarında güzel bir gün