Güne İzmir de uyandımm diyebilirim begonvill aşığı olarak mutluyum ama sıcağını pek özlememiişim o ayrı.. 🥲😂

Güne İzmir de uyandımm diyebilirim begonvill aşığı olarak mutluyum ama sıcağını pek özlememiişim o ayrı.. 🥲😂
Günaydın iyi bir hafta sonu dilerim Size de ben aşayan şehir yaşanacak şehir olan İzmir'de zaten oturmaktayım şu anda yazlıkta müstakil evimde güne uyandım bahçemde begonviller Japon gülleri nineler çimler olmakta evimin konumu da ön tarafa Deniz arka tarafı daha kısmındadır is gibi güzel bir havaya uyandım evet sıcak ama böyle yerlerde çok ağaç ve bitki olduğu için sıcak çok fazla hissedilmiyor evet haklısınız İzmir'in esas önemli sıcaklıkları Ağustos ayında eyyam o bahur denen sıcaklıklar olur o da 15 gün kader sürer şu anda tabii havada nemli olduğu için sıcağı daha kuvvetli hissedebilirsiniz ama yine de müstakil bir evde yazlık evde uyanmak da ayrı bir güzellik şu anda uyanmak istediğim yerdeyim huzurun olduğu yerdeyim insanlardan uzak kafamı dinleyebileceğim bir yerdeyim o benim için çok daha önemli kuş seslerinin içinde cıvıl cıvıl bir şekilde olmak ayrı bir mutluluk sevdiklerinle beraber aynı sofrada kahvaltı etmek bir mutluluk yine saatte uyanmak ayrı bir mutluluk insan mutlu olmak isterse her zaman mutlu hissedebilir yerin önemi yok ama şu anda bulunduğum yer güzel çünkü çevremde olan insanlar kişilik olarak gelişmiş mükemmel insanlar o yüzden uyanmak istediğim yerdeyim şu anda iyi bir hafta sonu dilerim Size de hoşça kalın saygılarımla
Bodrumda
orada da mor ve pembe begonviller var 😊
Cevap
15Cevap
Amerika da
bahçede begonvil var ne zaman büyüyecek bu bizimkisi böyle olacak ya geçen sene ekmiştik 😀
vay arkadaş biz de betonların arsında hayaller hayatlar işte.
Ah ahh bende şimdi İzmir'de uyanmak isterdim
Bodrumda uyandım sıcağı henüz aşırı değil ve rüzgarlı. Begonvili bol
Bnde İstanbul da uyandım kadikoy de sabah sabah trafikte işe gittim hiç güzel değil
Uyumak istiyorum sadece.. Uzun bir uyku, ara veriş, dinlenme, uzaklaşma, toparlanma.
Cehennem ya da cennet. ya da her ikisi cehennette 😃
İzmir mükemmel ya 😍
Nerde huzurlu ve mutluysam
Ama deniZ kenari sezlongun üzerinde
Yaninda mis gibi bir kahvalti
zanzibar adasında olabilirdi..
çokk güzel görünüyor iyi tatiller sana, ben şu an karlı bir sabaha uyanmayı tercih ederdimm
İnsanların olmadığı yerde
sevgilimle kuçak kuçağa çicekli bahçe içinde 😃
Sahilde olabilir şezlonga yatıp uyumayı özledim
Olmak istediğim yerdeyim
Bende izmirdeyim. Bu resim sığacığa benziyor
Norveçte uyanmak isterdim.
Cennette
Karadeniz de
İtalya
Evde
sahil kenarında :D
Ah begonvil