Kalacak yerim yokken neden bana yer bulacağını söyleyip engeller bi erkek?

Bir ay önce annemden polisle kurtarıldım ankaradan Antalya’ya gittim3 hafta boyu iğrenç yurtta kaldım ranzalı ora da kapandı dönem bitti gittim. İstanbula gittim iş buldum sanıp ama iş anlattıkları gibi çıkmadı. Memlekete Ankara 'ya döndüm 2 gib misafirhanede kaldım para dayanmadı anneanneme geçtim anneannemse annem gibi durduk yere ben odada otururken gelip bağrıyor. Dün bi tane adi yazdı çok asıldı gözlerin lens mi falan dedi birkaç saat konuştuk çok güzel bulunan bir kızım o da hep güzelliğimi övdü sen de bşraz benimle ilgilen dedi ben de zor durumdayken başkasıyla nasıl ilgilenebilirim dedim zor durumun ne ki dedi anlattım kötü olmuş şu an vandayım işlerim var 3 güne Ankara 'ya gelip sana otel ayarlıycam her şey senin istediğin gibi olacak dedi yarın konferans aramasıyla sen de duyarak ayarlıycam oteli dedi sonra ben uykum geldi uyuycam dedm gel buraya uyuma dedi iyi geceler yazdım bakmadı mesaja sabah anneannem bana sıç bohunu yiyim dedi buna yazdım lütfen kurtar beni iğrneç insanlar anneannem bana sıç bohunu yiyim dedi yazdım ve engellemiş

Güncellemeler
+1 yıl
Napıyım artık bana para atmayan kişiyle konuşmayım mı
Güncellemeler
+1 yıl
Üzücü şeyler yaşamışım boktan yorumlar yapacak olanlar onu kendi içinde saklasın
Kalacak yerim yokken neden bana yer bulacağını söyleyip engeller bi erkek?