Nereli olduğumu duyan şaşırıyor! Gezecek başka yer mi bulamadın seni burada istemiyoruz diyorlar ne yapmalıyım?

Ben Nepalliyim. Müslüman olduğum için Ve Türkiye kadar güzel Müslümanların yaşadığı bir yer bulamadığım için burayı seçtim (Aslında Suddi arabistanıda seçebilirdim ama Suddi arabistanın ve birleşik Arap emirliklerinin gezilecek pek bir yeri yok
:( ondan ben Türkiyeyi seçtim diyelim) Buraya 15 yıl önce 16 yaşındayken geldim. Şu an 31 yaşındayım 32 olcam Mayısta. İnsanlarınız cidden çok güzel misafirperverler. Özellikle Kürtler... harika insanlar onlar cidden. Hiç mi Nepali gezmeye gitmiyorum? Aslında gidiyorum fakat gene Türkiyeye taşındığım ailemde benim orada olduğumu bildiği için çok fazla ısrar etmiyorlar. Sorun şu; İnsanlarla yani Türkiye'nin insanlarıyla gayet güzel iletişim kurabiliyorum. Onların Geneli Kürt olduğu için (Ağrıda Yaşıyorum ama İstanbulu da görmekten de zevk alıyorum) benim konuşmamdan Yabancı (Nepalli) olduğumu anlayamıyorlar giyim tarzım da ele vermiyor çünkü normal giyiniyorum. Onlar gibi sizin gibi. Sadece Türk olmadığım, Nepalli olduğum için Biraz yavaş konuşuyorum yanlış bir şey söylemeyeyim diye Kürtler de Biraz hızlı konuştukları ve değişik bir aksanla konuştukları için bana neden yavaş konuştuğumu soruyorlar. Bende diyorum "Çünkü ben Nepalliyim. Yabancı yani" diyorum. O lafı duyan duyana. Sanki Ana bacı girişmişim gibi benden hemen kaçıyorlar ve aralarına mesafe koyuyorlar. Bu durum beni üzüyor. 😔 birde Arkadaşlığını bitirmeyenlerde evime davet ediyorum Onlar kadar misafir perver olmak için onların yaptıklarını yapmaya çalışıyorum. Fakat bana "Sen Nepallisin ben senin yaptığın yemeği yemem" diyorlar. Hatta ileri gidip "İğrenç yapmışsın ben yemem senin yemeğini" diyorlar aşure de dahil. Neden yani insan değil miyiz biz? Bu durum da beni üzüyor Ne yaparsam daha rahat Sevebilirler beni?
Nereli olduğumu duyan şaşırıyor! Gezecek başka yer mi bulamadın seni burada istemiyoruz diyorlar ne yapmalıyım?