Merhabalar Herkese 🌸

Geçen yıllardan neler öğrendin? İnsanlara ne tavsiye etmek istersin?
Merhabalar Herkese 🌸

Geçen yıllardan neler öğrendin? İnsanlara ne tavsiye etmek istersin?
Geçen yıllar bana bir çok şey öğretti tabi ki de mesela kimseye güven olmayacağını öğretti ya da ne kadar düşünceli olursanız ya da ne kadar temiz kalpli olursanız olun en sonda siz üzülüyorsunuz bu yüzden de aslında bakarsak her zaman için ilk önce kendimizi düşünmek gerekiyor bir de arkadaş seçerken çok çok dikkat etmesi gerekiyor o kadar çok boş kişi var ki yani ilk anlamıyorsunuz. sonra gerçek yüzlerini size gösteriyorlar bir de ne olursa olsun kişi bir şey başarmak istiyorsa zaman kaybetmeden hemen başlamalı yani hayatında bir şeyleri ertelemek o insan için iyi olmaz zamanını boşa harcamış demektir giden zaman da geri gelmiyor maalesef. bunlar da yetmez insan hayatında mesela bir çok şeye dikkat etmelidir. mesela şunlar tavsiye edebilirim. Kendi sağlığınıza öncelik vermek önemlidir. Düzenli olarak sağlık kontrolü yapmak, dengeli beslenmek, aktif bir yaşam tarzı sürdürmek ve stres yönetimi gibi sağlık konularına dikkat etmek hayati öneme sahiptir. Kendinizi sürekli olarak geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek ve yeteneklerinizi keşfetmek önemlidir. Okumak, eğitim almak, hobi edinmek veya yeni beceriler kazanmak gibi aktivitelerle kişisel gelişiminize yatırım yapabilirsiniz. Sağlıklı ve destekleyici ilişkiler kurmak ve sürdürmek, insan hayatında önemli bir yere sahiptir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek, empati göstermek, iletişim becerilerinizi geliştirmek ve karşılıklı saygı temelinde ilişkileri sürdürmek önemlidir. Kendi duygusal refahınıza dikkat etmek, duygusal dengeyi korumak ve zihinsel sağlığınızı desteklemek önemlidir. Kendinizi tanımak, duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak ve gerektiğinde profesyonel destek almak da önemli olabilir. İş yaşamında başarılı olmak ve tatmin edici bir kariyer inşa etmek önemlidir. Kişisel hedeflerinizi belirlemek, işinize odaklanmak, yeteneklerinizi kullanmak ve sürekli olarak kendinizi geliştirmek kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olabilir. Zamanınızı etkili bir şekilde yönetmek, önemli görevleri tamamlamak, öncelikleri belirlemek ve dengeyi korumak önemlidir. Verimli çalışmak, dinlenmeye zaman ayırmak ve kişisel zamanınıza özen göstermek zaman yönetimi becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Bence Bu noktalar, insan hayatında dikkat edilmesi gereken genel alanlardır. Her bireyin değerleri, hedefleri ve öncelikleri farklıdır, bu nedenle kendi hayatınızda neye dikkat et
👏🏼👏🏼👏🏼 harika
Cevap
13Cevap
En büyük zararı da, faydayı da aslında insan kendi kendine verir. Keyifli günler..
Bir şey yaparken 3 kere düşünün yeter.
Geçmişe baktığımda bana ne hatırlatacak?
Şu an bana ne katıyor?
İlerde bunun sonucunu çeker miyim? Gibisinden bir düşünseler de pek ihtimal vermiyorum düşünceklerini.
Her yüzüne güleni dost sanma. Ben onun her zaman yanında oldum o da benim yanımda olur sanma. Her sana değer veriyorum diyene ikna olma. Dostumdur bana yanlış yapmaz deyip güvenme. Bu benim derdim biriyle paylaşmalıyım deyip içini dökme. Ve en önemlisi. Bir daha asla yapmam affet diyenleri affetme
Kimse sana inanmıyorsa bile sen kendine ve hayallerine inan, hayat nefes alıp vermekten ibaret değildir, hayaller en kıymetli hazinedir.
İmkanlar ne olursa olsun mutlu olmak senin elindedir..
Sakın çevreniz size bunu yap bunu yapma dedi diye istediğiniz şeyleri yapmamazlık yapamayın
Çok doğru
çok pişmanım geçmişime bakınca bu yüzden. Geleceğime de müdahele ediyorlar engelliyorum
o kadar şeyler ögrettiki ama adı üzerinde geçen yıllar geçti bitti
Kuzene arkadaşa eşine kuzenin arkadaşına kızın benzerine kız kuzene güvenmiceksin
Kendine ve aileme değer ver geriye kalanını hayatından s... Et
Kimselerin peşinde kırılmasın, üzülmesin diye dolaşma. Bırak kırılan kırılsın üzülen büzülsün.
Cevap veremeyeceğim kadar çok şey
En çok kendini sevmek gerektiğini.
Hayatının merkezine sadece kendini koy başkasına göre yaşama
Birine sürekli değer verip baş üstüne çıkartmamak sonra hak etmediği muameleyi görüyor insan
Hiç şeyi kafaya takmamayı nasıl olsa zamanla her şey unutulup gidiyor her ne olursa olsun mutlu olmak gerek
Kimseye güvenmemeyi 😶
sakin ve sabırlı olmayı
Wooawww çok iyi bir soru tamda yerinden neler öğretmedi ki kimseye güvenmemeyi gelirse en yakınındakinden kötülük gelir özellikle bunları çok öğretti kazık anam kazık
Zaman ve sevgi herşeyden değerli
Hayat takmaya değmez.
İnsanlara güvenmemeyi
Sadece kendime guvenmem gerektiğini.
İnsanlardan uzak kalmayı
Sabretmeyi ~ ℳ
Yaşamanın ne kader zor olduğunu.
Olmuyorsa olmuyordur demeyi.
Ailem dahil olmak üzere kimseye güvenmemi.
Herkesin aklı kendine demeyi öğrendim 😊
Vakit nakittir
Boş vermeyi...
bisey ögretmedi.
bazı insanların akıllı olmadığı
Hayat bir şeyleri ertelemek için çok kısa
İnsanların ne kadar adi oldugunu
Kimseye guvenmemeyi
kimseye güvenmemem gerektiğini öğretti
Kimseye güvenmemeyi. Kimse için üzülmemeyi öğretti
Hiçbir şey...
Ailemden başka kimsenin arkamda olmayacağını