Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır değiştirmez yani benim için bir insan ile konuşurken karakteri daha ön plandadır yani konuşması çok düzgün diksiyonu çok iyi insanlar da var ama karakteri yok ya da uygun değiller yani kafa dengi değiller bu yüzden de sohbet edemedikten sonra ya da samimi olamadıktan sonra veya yakın arkadaş olup anlaşamadıktan sonra diksiyonunun güzel olmasının bana bir faydası yok.
Diksiyonu düzgün insanlar bizim ülkemizde bu durumu karşıyı kandırmak için kendini daha dürüst düzgün havasında gösterip kandırma amacı olarak kullanabiliyor. Çok örnekleri var kendini olduğunda daha kültürlü gösterme havaları yani
Cevap
10Cevap
Değiştirir tabiiki, konuşma dediğimiz şey sonuçta anlaşmamız için var insanlar ile. Düzgün konuşursak daha iyi bir anlaşma sağlayabiliriz.
kesinlikle. insanların kıyafetleri karşılanır konuşmaları ile uğurlanır demişler. güzel konuşan herkesin yeri başkadır bende.
Diksiyonu iyi birisiyle sohbet etmek veya o kişiyi dinlemek hoşuma gider ama hemen ısınanamam .
Mesela tayyip, hitabeti iyi yaptığı için bu kadar oy alıyor
En büyük örneği
Biri için öleyim, bana nabiyon dediği an biter :)))))
tabiki on yargilarda ve ilk izlenimde cok etkili. bu konuda sansliyim
herhangi bir kültürden dolayı olmayan diksiyon bakış açımı değiştirir. mendil diyişi , efendime söyliyim kağıt diyişi , bilerek uzatarak konuşması , asalak sözcükler kullanması...
Kekemeyim kimse umurumda degil kendimi seviyorum
İlgimi çeker. Daha çok konuşmasını isterim jdjfjf
ahgsdja
Hayir kendini ifade edebilme
Değiştirir başka bir moda geçersin
Diksiyon önemli 🤣🤣
Giyimiyle ağırlanır konuşmasıyla ugurlanir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?