Selam ✨ Hayatta neler aradınız neler buldunuz? ya da şu an bir şey bekliyor musunuz, bekliyorsanız bile bir gün geleceğini düşünüyor musunuz. umudunuz ne alemde..

Selam ✨ Hayatta neler aradınız neler buldunuz? ya da şu an bir şey bekliyor musunuz, bekliyorsanız bile bir gün geleceğini düşünüyor musunuz. umudunuz ne alemde..

Hayatta aradığım şey sanırım her insan gibi mutluluktu. Onunda orada burada değil kendimde olduğunu fark etmem zaman aldı. Büyük dertleri olan bir çocukluk geçirdim ve ömrüm boyunca hep bir derdim olmaya devam etti. Ancak herşeye rağmen sahip olduğum güzellikleri görmek beni mutlu etmeye yetiyor
Bu sene hayatımın en büyük 3 hayal kırıklığını birden yaşadım artık çok da fazla umutlanmıyorum bir şeyler için, çabalıyorum sadece. Yüksek hayaller kurmuyorum, yüksek hedefler koyuyorum artık kendime. Umarım yine de her şey dilediğimizce olur ama beklentiyi çok da yüksek tutmamak lazım bir şeyler için, yoksa sonra yaşadığınız hayal kırıklığı hayattan soğutuyor resmen. Çabalayın, olursa olur olmazsa olmaz hiçbir şey dünyanın sonu değil. Aradığımı henüz bulamadım her türlü konuda, ama gelecekte bulabilmek için çabalıyorum bazı şeyleri de şansa bıraktım
Arıyorum ama hat çekmiyor sanırım, ulaşamıyorum çünkü 😬😂
Şaka bir yana. Aradığım bir çok şey oldu. Mutluluk, güven, birilerine yürekten inanmak, birinin beni gerçekten anlayacağına inanmak bunları aradım en çok. Ve Hala aralarında ulaşmayı beklediklerim var. Bulacağıma inanıyorum. Ama anladım ki insan ilk önce kendini arayıp bulması lazımmış ki sonra bu saydıklarımı bulması çok daha kolay olsun.
Umarım bulursun abla hem de en güzellerini 🍂😂😊
Rica ederim abla. teşekkür ederim 🍂😊
Rica ederim abla ☺️🍂
Tam olarak bulamasam da
bulduklarım ile mutluyum
Cevap
11Cevap
İsteklerim var tabi ama herhangi bir arayışta değilim. Ben hayatımı devam ettirirken emeğimi veririm , nasipte varsa olur. Aramak insanı çok yorar 😀
https://www.youtube.com/embed/_dypVv0NouIHayır henüz aradığımı bulamadım maalesef 🫤. Hedeflerime, hayallerime ulaşmak için çabalama aşamasındayım şu an ve ulaşacağımı da düşünüyorum yani umudumu kaybetmedim. Bence insan gerçekten isterse birçok şey başarabilir..✨
Aranılanın bulunacağını ve hedefe varılacağını hiçbir zaman zannetmiyorum. Arayış yoldur bana göre. O devam eder, insan amaçları uğruna yaşar ve bulduğunu sandığı her noktada yeniyi arar, merak duygusu bunun tek açıklaması. O sebeple arayıp bulmak diye bir olguya inanmıyorum. Bizler bulduğumuz şeyi değil onu bulma yolunu ve çabamızı seviyoruz.
Kendi ayaklarım üzerinde durmayı istiyordum ve onu başardım. Diğer bir büyük hayalim, gerçekten ruh eşimi bulup huzurlu bir yaşam sürmek. Onu da bulabileceğimi sanmıyorum.
Bulamadım. Ben sanırım arkamı yaslayacağımda güvenebileceğim tek bir kişi olsun istiyorum. Onu da bulmak imkansız.
Çok beklenti mutsuzluktur. Beklentilerini minimum da tutarsan gelen her şey güzel gelir ve yetinirsin. O yüzden ben bulduğuma inanıyorum
Hayatta aradığım çok bir şey yok huzur olsun yeter Bir de karnımı doyuracak kadar ekmeğim onlar da var Annem babam da yanımda
Gibi sadece aramı bozmaya calisanlar çıkıyor kıskançlıklarından ne yapacaklarını bilemez oldular
Aramıyorum buladamıyorum aynı böyle devrik yaşıyorum.
Bulamadım ama bulanlar mutlaka arayanlardır derler, bu söze güveniyorum
Buldum sanmıştım... ama öyle değilmiş gösterdi bana
Yok hayat beni ağlatıp yerden yere vurmaya devam ediyor.
Bulamadım çünkü hiç aramadım. Karlıma çıkanı kabul ettim, uzakta olan ile uğraşmadım.
Ben, hayatımı bulamıyorum. Aradığımı nasıl bulayım?
Aramayı bıraktım
Daha bulamadım umarım olur
bulmaya çalışmaya devam
Hayır henüz olmadı
Bir şey aramıyorum açıkçası. Ben günlük yaşarım.
Bulduğumu sandım çoğu kez.
Artık imkansiz
Buldum. Bolluk bilinci ile tabi.
Henüz değil inşallah
Henüz değil inşallah bulurum
Hayır yanından bile geçmedim
Önceden bulduğumu sanmıştım ama hayır.
Istediğim seyler vardı onlara kavuştum şükür..
Ne gibi bir şey kanka
Gezegenimi arıyorum bulamadım 👽🛸
🪐🌏
Hayır
Kayıp silgim hariç hiçbir şey...
Hayır.
Bulamadım🚬
Bulamadım.
Bulucam inşallah
bulamadım
Hayır
Çabalıyorum. Çabam boşa gitmez umarım