Selam ✨ İnsanları tanımadan uzaktan gözlemlemek de başarılı mısınız. Mesela bir kişiyle şahsen konuşmasanız da, başkalarıyla olan konuşmalarından ya da davranışlarından az çok o kişi hakkında fikir sahibi olabilir misiniz.

Selam ✨ İnsanları tanımadan uzaktan gözlemlemek de başarılı mısınız. Mesela bir kişiyle şahsen konuşmasanız da, başkalarıyla olan konuşmalarından ya da davranışlarından az çok o kişi hakkında fikir sahibi olabilir misiniz.

Evet insanları gözlemlerim ancak başarılı olduğumu düşünmüyorum bu konuda insanlar varlıklarını olduklarından çok çok farklı lanse edebiliyor. Bana göre insanlar yaşlandıkça tanınır gerisi yalnızca ambalaj
Genelde evet basariliyim. ama bunu bile bile lades diyen bir canım da benimdir herhalde 🤦
Bence çok iyi kalpli olduğun için abla, genelde fazla iyi oluyoruz insanlara karşı 🌺🤗
Kötü de olamiyoruz. Derler ya insanın fıtratı değişmiyor.. canım yansada hissetsemde bunun önüne hayır öyle değil deyip set çekemiyorum.. iyi olmaktan nefret ettirir bu insanlar.. yanlış Zamana doğmuşum ben ☺️
Bende öyle abla mesela bir kişi kötü çıkıyor sonra diyorum ki kimseye güvenmem. ama işte istesem de kötü olamıyorum, diyorum ki belki bu insan iyidir, ya da bir insana kırıcı da olamıyorum aslında gerçekten yanlış zaman da doğmuşuz ☺️
Umut işte bunu kaybettik desek de içimizde bir yerlerde bunu kaybetmediğimizi. anliyoruz.. ne kadar üzülsek. ben bu hâlimdem memnunum yaaa.. ben iyi olayım da o kötu olsun o da onların tercihi deyip Kendimizi avutalim ,:)
Maalesef ama önemli olan iyi olmak zaten kötü oldukları için bir yer de onlar kaybedecek. umarım umudumuz tekrar gelir diyelim abla 🤗🥰
iyiler çıksın yollarımıza.🤗
🤗💐
🤗🌺
Vicdanıma yeniliyorum bazen ama haklı çıktığım çok olur
Rica ederim abla bu arada hoş geldin tekrar 😊🌺 gidince üzüldüm :(
Rica ederim ablam 🌺😊
Sohbet ettiğim zaman biraz anlarım ama hemen o kişi hakkında düşüncem olmaz. Biraz vakit geçirmem lazım o zaman zaten kendini ortaya çıkartır.
Cevap
12Cevap
Bu konuda başarılı olduğum söylenemez😬
Bu konuda iyi bir yeteneğe sahip olabilirim
reel hayatımdaki çevrem bunu hep söyler
Beni ben yapan bir şey otomatiğe alınmiş gözlem olayı 😀
:D beni de gözlemledin mi abla hiç
Tabii ki de ister istemez kendiliginden oluyor 😀
:D :D teşekkür ederim abla
Teşekkür ediyor bir de ne yaptım Barış 😂
Beni gözlemlediğim için abla kötü mü teşekkür etmek yani :D
Kötü olmasindan değil hani özellikle bir sey yapmadim ki ondan 😂dedigim gibi gözlem olayini ayarlama otomatikmen oluyor zaten yani özellikle bi Barış'ı gozlemleyeyim diye bir durum olmadi yani 😂
Anladım şaka yapıyorum abla zaten :D
Şakayı kaldıramiyorum ben sjhghj Barış 😀
Sanırım öyleyim. Çoğu ortamda bunu istemsiz yaparım sonra arkadaşlarıma söylerim onlar hiç dikkat etmedik derler ama ben baştan aşağıya okurum o insanı. Mimik, duruş, konuşma. Çoğu şeyi hakkında bilgi sahibi eder insanı
Benim gözlemlediğim insanlar genelde ya çok sevdiğim, ya da çok nefret ettiğim insanlar oluyor.
Orta kategoriye giren veya nötr olduğum insanları çok fazla gözlemleyemiyorum.
Evet, iyi bir gözlemci olduğumu düşünüyorum 😄. Daha önce tanımadığım birinin diğer insanlara karşı davranışlarını gözlemleyerek o kişinin karakteri hakkında az çok fikir sahibi olabilirim.
Evet. İstem dışı bir profil çizerim kendisine. "Bunu yapıyorsa," "bunlarıda yapar" kanısına varırım ve her zaman haklı çıkarım)
Eskiden öyleydi ama artık mutlu olan farklı olan çok az toplu taşımalar bunun kanıtı kimse isteyerek yapmıyor nedense yaptığı hiç bir şeyi
Genelde insanları gözlemlerim kim kimle nasıl konuşuyor nasıl davraniyor nasıl bakıyor gibisinden buna göre mesafemi korurum
Özellikle gözlemlemem tabi ama bazı şeylere denk geldikçe kısa sürede notunu veririm, haklı da çıkarım.
Bana sadece birkaç saniye ver, tüm cv yi önüne dizerim
Tabii ki de bir fikrim olur. Ama kesin bir yargıya varmam.
Yani %50 oranında diyelim bazen de doğru bildiklerimizi de hata ve yanılma payımız oluyor
Evet, iyi bir gözlemciyim. Gözlemlerime güveniyorum.
Evet başarılıyım konuşmadan dışardan gözlemek daha kolaydır genelde
Analiz yapma konusunda başarılıyımdır.. Söylemleri ya da davranışları üzerinden genel bir izlenim elde edebilirim..
O kadar da manyak değilim ben.
İnsan sarraffı oldum kanka sayelerinde
Evet bu konuda iyiyim
Birazcık başarılıyım.
Gözlemlemiyom valla kimseyi 😬
Olabilirim
Başarılıyımdır.
Evvet
Evet.
Başarılı değilim
Ewt başarılıyim
Benim işim gözlem.