Selam ✨ Hayatınızda başınıza ne gelirse bir daha eskisi gibi olamazsınız. İyi ve kötü yönde de olabilir. şu an sizi değiştirebilecek bir şey var mı

Selam ✨ Hayatınızda başınıza ne gelirse bir daha eskisi gibi olamazsınız. İyi ve kötü yönde de olabilir. şu an sizi değiştirebilecek bir şey var mı

Genelde hayatımda bende değişikliğe sebep olan şeyler yaşadığım yıkımlar sevdiğim insanların beni ihtiyaç duyduğum anda terk etmeleri gibi şeylerdi. Bu olanlardan sonra eski beni artık istemesem de kaybettim.
Ben zaten yaşadığımız her şeyin, basit bir olay olsa da, bizi değiştirdiğini düşünüyorum. İki gün önceki bizle şimdiki biz bile aynı kişi değiliz bence çünkü zaman geçiyor, yeni şeyler yaşıyoruz. Kısacası fark etmesek de her an eskisi gibi olamayacak şekilde değişiyoruz..
Yaşadığım her hayal kırıklığının ardından hiç bir şey eskisi gibi olmuyor. Çünkü her seferinde yeniden başlıyorum. Eskisi gibi olmaması için elimden geleni yapıyorum.
Rica ederim abla :)
şu an beni değiştirebilicek bişey yok. Başıma gelen geldi daha kötüsünün gelmemesi için dua ediyorum sadece.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Bilemedim bir çok şey var
bu sorunun cevabını tek cevapla vermek olmaz
Sınav olarak yaşadığımız bir çok şey var
ve asla eskisi gibi olamadık.
Aldatılma durumu olursa dostum dediğim kişiler beni terk ederse hatalı olduğum halde kabul ettiğim halde canımı yakarak hayatından giden olursa eskisi gibi olamam olmuyorum da zaten
Her yediğim darbe beni daha da dağıttı.. iyi olmam değişmedi ama eski benden de azar azar çok şeyler kaybettim
Olaya kisiue yahut duruma olan güvenimin suistimali yaptığım şey her neyse arkadaşlık ilişki eskisi gibi olması mümkün olmaz
Değer verdiğim birisinin bana karşı büyük yanlışı olursa.
Tabii ki yapılan ama düzeltilemeyen türden hatalar yapmak olurdu.
Sevdiklerime zarar gelmesi olabilir
Aldatılırsam ben, eski ben olmam.
Pandemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?