Selam ✨ Bir şeyi en ince detayına kadar düşünür müsünüz yoksa o an aklınıza eserse yapar mısınız. Sonuçlarından emin olmadığınız bir şey riskli de olsa yapar dener miydiniz mesela

Selam ✨ Bir şeyi en ince detayına kadar düşünür müsünüz yoksa o an aklınıza eserse yapar mısınız. Sonuçlarından emin olmadığınız bir şey riskli de olsa yapar dener miydiniz mesela

Evet her ne kadar garantici biri olsamm da bazen yalnızca duygularımla hareket eder ve sonunu düşünmeden bu günü yaşarım. Ancak hep bir yerlerde pişman olma korkusunu taşır ve huzursuz hissederim.
Hiç yapmayandim bir kez hariç gözümü. kararttim ama kıymeti olmadi onun için... Artık her adımı saniyemi daha fazla düşünür oldum
🌷🌷
🤗🌷🌹
Hayır, sonunu düşünürüm her zaman alternatifleri ile birlikte.
Cevap
3Cevap
Duygularımın esiri olursam düşünmeden yaparım ama ben de duygular pek harekete geçmiyor
Geçince genelde hep hatalı oluyor
Yaptığım işlerin sonucunuda düşünürüm tabi ama herzamanda ters bir sonucada hazırlıklı olurum.
"Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz" cümlesiyle hayatıma devam ediyorum.
Yaptığım oldu hiç pişman değilim 😅 aklım hala yapamadıklarımda hshshs
Sonunu düşünmem anı kararlar alırım o anda aklıma eseni
Alışverişi bile sonunu düşünerek yapamıyoruz artık. Aldığın şey kasaya gidene kadar 3 kere fiyat değiştiriyor
Plansız nefes amam😅
Nefes almak önemli :D
Tabi ama hiç bizaman planlarıma sadık kalamam😅 burundan alip agizdan vercem diyorum ama yinede burundan alıp burundan veriyorum😅
Duygularımla karar veriyorsam yapıyorum
En ince detayına kadar genelde düşünürüm
Genellikle öyle yapıyorum zaten 😑
Yaptığım oldu ama genelde sonunu da düşünürüm.
Hayır tabii ki
Yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?