Selam ✨ Bu hayatta nelerden uzaklaşmaya çalıştıkça daha çok yakınlaşıyorsunuz, Mesela duygularınız olabilir ya da olumsuz durumlar olabilir. Veya sevmediğiniz bir şey de olabilir.

Selam ✨ Bu hayatta nelerden uzaklaşmaya çalıştıkça daha çok yakınlaşıyorsunuz, Mesela duygularınız olabilir ya da olumsuz durumlar olabilir. Veya sevmediğiniz bir şey de olabilir.

Cahil insanlardan uzaklaştıkça
Bakış açım değişti Mesela insanları yargılamamak
ırkçılık yapmamak, Saygı duymayı bilmek
Bu konuda kendimi şanslı hissediyorum
(Bunun bilincinde olmak)
her insan kendine bunu borçlu
insanların hayatına karışmak değilde
kendi karakterleri için çaba gösterseler
Belkide insanlarımız daha iyi yerlere gelebilir
Hastalıklardan uzaklaşmaya çalıştıkça yakınlaşıyorum.. Resmen hastalıklar beni çekiyor.. Hastayım demeye korkar oldum.. Hastaneye adım atmak istemiyorum.. Ya kötü bir şey duyarsam diye.. Sevdiklerim için kendim için korkuyorum.. Hayat kısa değerini bilin..
Çok geçmiş olsun abla, her zaman sağlık ve şifa diliyorum sana 🙏🌺
Teşekkür ederim barış.. 😊
Telefon sanırım basit bir örnek vericek olursam
Dersleri sevsemde aslında bir tarafımda kurtulmak istiyo. Tabi onlar peşimi bırakmıyo.😅
Dersler sana ne gelir ki kardeşim yani geldikleri gibi giderler :D

😅
Cevap
3Cevap
Bu hayatta en çok uzaklaşmaya çalıştığım şeyler şüphesiz duygularım. Bazen üzülmeyi istemesem de ani şekilde modumun düşmesini önleyemiyorum.
ters psikoloji, düşünmek istemiyorum dersen düşünür bulursun kendini:)) beyni kosullamayip oluruna bırakmak lazım barış
Yani karamsar gibi olacak ama yaşlılık ve ölüm tabikide 🤣
Kaos, bela ve toksik insanlardan uzak durmaya çalışsam da kurtulamıyorum.
Mesela kadınlara inanmamak konusunda uzak durmaya çalışıyorum ama yine inanıyorum
Aşk yok diyorum kendimi aşkda buluyorum 😏
Kendim ve öteben :)
Sınavlardır.
Kendim
Ecelime
Bela🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?