Kişilik & Karakter Değişime ihtiyaç duyduğunuz neler var? ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş, ev, çevre kendinizle ilgili herhangi bişey Güncellemeler+1 yıl Yok muuu Değişime ihtiyaç duyduğunuz neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Benim değişime ihtiyaç duyduğum bir şey yok yani kendimi seviyorum tüm karakter özelliklerimle birlikte. sadece hayatım değişsin isterdim 0 0 Yorumla
türkü81 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 795 cevap paylaştı. sedirleri bir odaya doldurup şark köşesi yaparsam iki kanepem kalıyor.. ilk oturma gurubumu alıyorum sayılsın, zaten ilk. 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Her şeyimden memnunum, değiştirmek istediğim bir şey yok. Ama 5 yıl içinde planlarım tutarsa Muğla'ya taşınacağım. :D 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. işi bıraktım çevremi degistirdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim değişime ihtiyaç duyduğum bir şey yok yani kendimi seviyorum tüm karakter özelliklerimle birlikte. sadece hayatım değişsin isterdim
sedirleri bir odaya doldurup şark köşesi yaparsam iki kanepem kalıyor.. ilk oturma gurubumu alıyorum sayılsın, zaten ilk.
Her şeyimden memnunum, değiştirmek istediğim bir şey yok. Ama 5 yıl içinde planlarım tutarsa Muğla'ya taşınacağım. :D
işi bıraktım çevremi degistirdim
Çok şükür diyiyorum
Her şeyden memnunum