Kişilik & Karakter En sevdiğin mevsim hangisi ❄️☀️🍁🌺? Doreamon123 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlkbahar 🌿🌺 Yaz 🌅☀️ Sonbahar🍂🍁 Kış ❄️🌨️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🌟 En sevdiğin mevsim hangisi ❄️☀️🍁🌺? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Benim en sevdiğim mevsim Son bahar tabi ki de 1 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sonbahara. Ne güzel ne sıcak ne soğuk kokusuda güzel 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kışın doğmuş olsam da en çok yaz mevsimini seviyorum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kış. Soğuk havalar bana çok iyi geliyor. 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sonbahar en sevdiğim ve huzur bulduğum mevsim 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Soğuk havaya bayılırım o yüzden kış 1 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Kış mevsimi 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kış kesinlikle 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. İlkbaharı seviyorum 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kis tabiki 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kisss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim en sevdiğim mevsim Son bahar tabi ki de
Sonbahara. Ne güzel ne sıcak ne soğuk kokusuda güzel
Kışın doğmuş olsam da en çok yaz mevsimini seviyorum
Kış. Soğuk havalar bana çok iyi geliyor.
İlkbahar ve yaz mevsimleri.
Sonbahar en sevdiğim ve huzur bulduğum mevsim
Soğuk havaya bayılırım o yüzden kış
Sonbahar kesinlikle
sonbahar
İlkbahar
yaz.
Kış mevsimi
İlkbahar
Ilkbahar
Ben kışı severim
Kış kesinlikle