Arkadaşlar sevdiğim çocuk işsiz benden hoşlandığını düşünüyorum ama bana adım atmıyor. Bunun işsizligiyle alakası var mı acaba benim şu an işim var
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet açılmaz ki zaten. işi yoksa nasıl evlensin ya da sevgili olsun
Herkes farklı bir cevap veriyor 😅
:D :D sen beni dinle bence
böyle konuşarak adım atılmamayı hak ediyorsun sen :D
Vallaya ccugu ezk goruyo belli sinir oluyorum boyle tiplere
@Sensizasla34 kedi erişemediği şeye mundar der hesabı, kendi bir şey yapmıyor, karşısındakide yapmıyorya, istediği olmayınca böyle karaktersiz oluyorlar işte.
Zngin hastasi paranin kopegi bide hala svdigim diyo niye gidip baska bulmuyor acaba da onun psinde icten ice cocugu ezik liyor
Niye gidip baska birini bulmuyo acaba cozemedim bir suru erkek var daha zenginleride var bir iş atsa zengin birini bulur takılır
@Sensizasla34 egosu tavanında tavanı olunca böyle oluyor, istediği kişi istediği şekilde sevecek böyle haspaları. Allah ya kendisi, tövbe tövbe.
Hayır onu çok seviyorum onunla evlenmek istiyorum ama adım atmıyor sebebini arıyorum
niye hep bekliyonki sen, zaten evlenmelik düşünüyorsan, tek bir kez sen at adımı, yoksa değer vermiyormusunda böyle yapıyorsun.
Oda mi senin gibi düşünüyor acaba ona çok değer veriyorum adım atıp onu kaybetmek istemiyorum
olabilir, herşeyi benden bekleyen biri karşımda bunuda beklese, ben derim bu bana değer vermiyor.
Emin misin ilk adımımiz bu olacak zaten sonra ne kadar hafif bir kızmis demesin
öyle düşünen biriylede evlilik düşünme bi zahmet
Nasıl adım aticam ne demem gerekir
yazabilirsin, tanışmak isteyebilirsin, merak ettiğin şeyler vardır (illaki sevdiğin kişi sonuçta) sorular sorabilirsin,
öyle taktikmiş, falan filan bunlara gerek yok, sen satranç oynamıyon sonuçta,
doğaçlama sorarsın, konuşursun,
soğuksa, az az yazıyorsa, o gün konuşmayı sonlandırırsın dahada konuşmazsın.
Ben nasılsin diye yazdım normalde 1.30 a kadar çevrimiçi olurdu hep. Ogun bana 12.00'da iyi geceler sana görüşürüz yazdı. Konu açmaya sohbet uzatmaya pek çalışmadı. Ama konumuz genelde iş felandi ondan mı sıkıldı sence yoksa bende gönlü mü yok
ilk tanıdığın birinde gönlün varsa kestirip atmazsın, merak eder oda sorar sende sorarsın.
tercih yine senin, fakat yol olmaz o işten
Gönlü yok mu diyorsun zaten sonra bir daha yazmadı bende takipten çıkardım ama hala bekliyorum
bence bekleme boş ver, ama sen bilirsin , dediğim gibi tercih senin
Fikirlerin için teşekkür ederim beni aydınlattı. Biraz kalbim kırıldı 💔ama olsun
ne demek, fakat kırılmasın aşk dediğin ilüzyondan ibaret bir şey, yaratıcı tarafından soy devamlılığı için içimize yerleştirildi bu şeyde.
sonuç olarak bunu çok büyük sorun etmen şu dediğimi doğruluyor maalesef.
Issizdir ama parasi falan vardir annesinden babasindan falan 0 parasi olani merak bile etmezsiniz
Zannetmiyorum ama onu çok seviyorum. parasi umrumda bile değil emin olun. Sizce şu an bu durum yüzünden çekiniyor olabilir mi
Nesini seviyorsun kizim daha tanimiyorsun bile sana adim bile atmamis hasta msiin nesin
Okuldan tanıyorum düzgün biri gibi işte sence canım mi yapıyorum
Sevmiyorsun tipini begenmis ve takinti etmissin
Cocuk yakışıklı değil ama çok güvenilir biri
Sence ben ona adım atsam ne düşünür beni hafif görüp red eder mi
Evet bence atma
Kalbini kirabilir ne yapcagi belli olmaz oyle kisilerin
Ben ona nasılsin diye yazdım konuştuk. Normalde 1.30'a kadar çevrimiçi olur ama Ogün 12.00'da iyi geceler sana görüşürüz dedi. Sonra bir daha yazmadı bende takipten çıkardım. İs konusunda konuşuyorduk acaba canı mi sıkıldı yoksa bende gönlü mü yok
Ne bileyim ben teyzeya bi git isine
Eminmisin ya calisiyosa isi olmadigina nerden eminsin
Konuştum işsizmis
çekinebilir gayet
Çekinmez
Benim işim var evlilik yaşımızda geldi. Şu an parası yoksa beni gezdirmek cafeye götürmek isterse belki bundan çekiniyor olabilir mi