Pozitif
Negatif
Nötr
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
E hazır sorulmuşken bu konuyla alakalı bir iki şey ifade etmek istiyorum. Öncelikle bu benim görüşümdür. Bu lgbt ve türevleri artık her neyseler bunlar bir hastalıktır. Hatta Yapılan araştırmalar sonucunda bunun bir hastalık olduğu tespit edilmiştir zamanla insanların protestoları ile beraber siyasi olarak yetkililer bunu hastalık kategorisinden çıkarmışlardır Ama bu kategoriden çıkış kesinlikle bilim ile değil baskılar sonucu siyasetin aldığı bir karardır Avrupa'da bu şekilde ülkemizde ise çok ciddi bir tehlike oluşmakta maalesef insanlar bunun bir hastalık olduğunu kabul etmemekte Tabii ki de kendilerini lgbt ve türevleri olarak tanıtan insanlar bunu hastalık olarak kabul etmeyeceklerdir fakat diğer insanlar da hiçbir şekilde bilgi sahibi olmayıp onlar da hastalık değildir Bu şekilde bir Doğuş vardır diye kabullenmektedirler Halbuki neye inanırsanız inanın ister doğaya inanın ister bir Tanrıya inanın bu dünyada varlıklar erkekliği ve dişili olarak yaratılmışlardır ve canlılık devamlı bu şekilde süre gelmektedir buna aykırı şekilde müdahale etmek son derece tehlikelidir düzeni bozmaktır işleyişe çomak sokmaktır nasıl bir ağacı kesmek tehlikeli ise üçüncü bir cinsiyet oluşturmak da o denli tehlikelidir burada büyük bir oyun var tabii ki küresel bir oyun bu hasta olan bireylerimizin üzerinden işlenip kendi emellerine alet edilerek tüm dünyaya oynanan bir kumpastır umarım dünya bu kumpasa uyanır ve gerekli müdahaleler yapılır burada müdahaleden kasıt kendilerini bu şekilde tanımlayan insanlara savaş açmak değildir Bilakis Onlara yardımcı olmak tedavi ve rehabilitasyonlarını gerçekleştirmek ve onları bu tarz düşüncelerden alıkoymak Asli şekilde kendilerine uygun yaşamlarına kavuşturabilmek olmalıdır
Haklısın. 0-3 (en önemli) 0-6 yaş arası çocukların fallik dönemidir. (Cinsel keşif, kimlik edinme)
Bu dönemlerde oluşan travma, anne baba figüründeki olumsuz etkiler, çevresel faktörler ve biraz da kalıtınsal bozukluklar (özellikle beyinde algılama yönetme- duygu) bunun sebebidir.
Lgbt katiyen olağan, normal bir durum değil.
Ama seksüel bir enerji ile hareket etmeyen, cinsel kimliğini sürekli göz önüne sokmayan Zeki Müren gibi ahlaklı ve duayen kesime nötr üm.
Ya Kadınsın ya da Erkek!!!
Trans kadın nedir yahu? veya lezbiyen, gey, transgeder!!!
böyle bir cinsiyet bilmiyorum ve tamamen karşıt görüş taşıyorum tamamen toplum içerisinde ahlak bozucu tipler bunlar!!! Gidin cihangire gerçeklerle karşılaşın
Örnek mi? Larin Kayataş çapa tıp mezunu Taksim ilk yardım hastahanesinde hekim ama şikayetler sonucu Meslekten atıldı aaa neden acaba?
Gidin İnstagram Twiteer Tango, only fans gibi yerlere fotoğraflarını inceleyin bana hak vereceksiniz
Hak vermeseniz de canınız sağ olsun
Cevap
6Cevap
Kim nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın. Sarışın seven erkeğin de bana faydası veya zararı yok erkek seven erkeğin de veya tam tersi. Kişisel tercihtir bu adı üstünde kişisel ve kimseyi ilgilendirmez. Buna laf edenlerin çoğu da ahlak bekçileridir ama aslında en ahlaksız da kendileri olurlar.
Ben kimsenin seçimlerine karışmam kimsede bana karışamaz gunahida sevabida kişiye bağlıdır banane
Olumsuz , ama herkes özgür.
Sonuçta , alakam nefretim yok yalnızca yanlış bulurum
Nötr. Destek de olmuyorum karşı da çıkmıyorum.
İsteyen istediği gibi yaşasın.
Nötr
Lgbt bireyim
Olumlu
Biseksüelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?