Selam ✨ İnsanların gerçek yüzlerini, maskelerini kolaylıkla fark ediyor musunuz, kimin size rol yaptığını ya da çıkarı olduğu için size iyi davrandığını anlayabilir misiniz yani iyi gün dostları gibi.

Selam ✨ İnsanların gerçek yüzlerini, maskelerini kolaylıkla fark ediyor musunuz, kimin size rol yaptığını ya da çıkarı olduğu için size iyi davrandığını anlayabilir misiniz yani iyi gün dostları gibi.

Tam olarak şeffaflığıyla anlamak için
aynı evde yaşayıp bütün yüzünü görmek lazım
bir olayla kimse kimseyi çözemez;
Bazı insanlar şeytanla yarışır.
İyi bir dostsa aradığın mutsuzluğuna değil mutluluğuna bakacaksın mutsuzken yanında illa ki formaliteden olur ama asıl maskeli insan sen mutluyken içten içe yanında olmak istemeyen ve mutluluğundan rahatsızlık duyandır çözümü basit. Anlaması çok zor değil göz açmak yeterli 🤷
O kadar çok iyi oynayanina denk gelir anlatmak için x-ray falan olmam gerekirdi.. ona rağmen de hislerim kuvvetli anlıyorum zamanla istemesen dahi seve seve öğretiyorlar sağolsunlar
Tşkler 🤗
Rica ederim abla nasılsın 🤗
teşekkür ederim canım.. iyiyim sen nasılsın:)
Bende iyiyim abla iyi olmana sevindim :)
☺️İyi diyelim de iyi olalım bir de bunu deneyeyim ☺️🤗
Bende sevindim canım senin iyi olmana ,:)
Teşekkür ederim abla hep iyi olalım bence de 🤗🤗☺️
Evet anlarım anlamadan da bir yerden sonra illa meydana çıkar.
Cevap
26Cevap
Genellikle evet. Bu kolay olmuyor, uzun zaman insanların ne olduğunu, kim olduğunu ve neler yapabileceklerini görerek deneyimleyerek kazanılıyor. Keyifli günler..
Çoğu zaman yaşayarak anlayabiliriz sonuçta her surat gerçek kişiliği yansıtmıyor yanıltabiliyor.
Çıkarları bitince ve sinirlendiklerinde anlaşılıyor ama ben zor anlıyorum maalesef
Bazıları iyiyi çok iyi oynadıkları için hayal kırıklığı yaşamadan anlayamıyorum.
Bazen anlamakta güçlük çekiyorum, ama sıkıntı yok donanımlarımı geliştiriyorum 😄 yaşayarak öğretiyorlar sağ olsunlar
Aynen öyle :D

Geçen instada attığım durum 😂
Çok doğru bir söz 😂
Şöyle bir durum var: Her insan aynı değil, bazıları güzel maskelerini sağlam takıyorlar, sonradan o maske ağırlaşıyor yüzlerinde ve kayıp gidiyor, o zaman görüyorsun gerçek yüzlerini. Ama genel olarak analiz etmem iyidir.
Anlarim ben rabbim kalbime hissettiriyor oyle bir duRum oldugu zaman 😊
🙏 😊
Evet anlıyorum. Aslında hemen anlasam da yine de iyi niyetli olduğum için bir umut bekliyorum iyi taraflarını görmeyi ama gerçekten kötü olan asla şaşırtmıyor ve her seferinde yok ya bundan adam olmaz diyorum. Son günlerde bu durumdayım...
O kadar tahammülsüz bir topluma dönüştük ki Gerçek yüzünü gösterenleri bile anlayamıyoruz ki gizleyenleri anlayalım. Bir yerde bir yanlışlık var ama nerede.
Genelde evet. Biraz da sezgisel sanırım benimki. Birini sevmiyorsam mutlaka onun bi yanlışı çıkar mesela hiç aksi yaşanmadı. Güzel oynayanlar oluyor bazen onlar geciktiriyor biraz :D
Evet kendimi asla bir konuda övmem ama kişilik tanımada ve arkadaşlık ilişkilerinde insanların ne bok olduğunu bilmede çok iyiyim 7 8yaşımdan beri insanları gozlemlemeyi seviyorum küçüklükten beri var sanırım kimin ne olduğunu 1 2 konuşmada anlayabiliyorum ona göre arkadaşlarımı belirliyorum
Evet sorun degil hersey üst üste geliyor sorun degil dik durmaya devam zaman herseyin ilacıdır zaman sadece biraz zaman yani bu saaten sonra sanmam,,
Ya seyahate çıkarım, ya da rakı masasına alırım bu ikisi gerçek karakteri anlamak için en ideal yerler.
Evet ve Etrafımda anlamayan tipleri silkelemeyi gözün kör mü bu şeytan demeyi çok isterdim ama yapılmıyor işte
abi bana turnasol mahmut derler:)) kimin gerçek yüzünü görmek istiyorsanız getirin 15 dakika sonra gen haritasını bile vereyim. iddialıyım
İnsanlar birden fazla maske takarak kendilerini o kadar iyi gizliyorlar ki hemen anlayamıyoruz maalesef.
İnsanların gerçek yüzünü anlamak gibi bir çabam yok. Hatasını görunce iletişimi kesiyorum. Sonuç da dümya da 8 milyar insan yaşıyor
Yorumlara bakıyorum da, herkes insanların maskelerini anlıyor ama, hepside kazık yiyor nasıl iş bu yaa 😉
Bazılarında hemen ama bazılarında zaman içinde anlaşılıyor.
Ben anlayamıyorum ya bilen biri bana da anlatsın bunun formülünü. 🤭
Genelde hissederim. Hislerim kuvvetlidir. Yanıldığım illa ki olur ama sayılıdır.
Hayır, insanın gerçek yüzü sadece bir tartışmaya bakar görüştükçe sergiledikleri davranışlarına göre olumsuz olaylar olduğu zaman anlaşılır zaman alabilen bir durum
anlamak gibi bir ugrasim yok Barış, er ya da geç çıkarları biter maskeleri düşer
Çok kısa sürede anlarım düzgün insan olup olmadığını zamanla daha da iyi oturur
Kolayca anlayamam tanımam, vakit geçirmem lazım. Maskesi iyiyse işim zor.
Hem hislerim hem de tecrübelerim bu konuda çok iyidir.
İnsanların gerçek yüzlerini sadece kavga ettiğiniz zaman ve zor günleriniz de anlarsınız
Anlarım ve çok iyi bir şekilde s@lağa yatarım.
Bazen anlıyorum bazense anlamıyorum o zaman kendime çok kızıyorum ama suçlu ben değilim oysaki
Hatta içinden ne konuştuğunu bile bilmiyorum o kadar anlıyorum ve bile bile anlamıyorum gibi davranıyorum aptal görünmekte eğlenceli geliyor bazen
Hayır maalesef ki göremeyiz bunu zamanla anlarız diye düşünüyorum eninde sonunda karşı tarafın gerçek yüzünü görceğinize eminim
Anlarım diye düşünüyorum yani çok çabuk şüphelenen birisiyim ve şüphelendiğim an hayatımdan silinmiştir o yüzden hayatımda çok kişi yok
Tabikide belli bir süre geçmesi lazım ama elinde sonunda biryerde ortaya çıkar
ben biraz etrafımdaki insanlara pek güvenmem ama birisine güvenirsem hiç ayrı kalmayız :D
Evet anlarim. Ben ortamdaki sessiz olanim. İyice inceler analiz ederim herkesi
İnsanların gerçek yüzünü anlayamazsın anca arkadan bicaklandigin da anlarsın 😁
Bazı insanlar profesyoneldir, yüzlerini kolaylıkla saklar. ama çok az kişi profesyoneldir o yüzden anlayabilirim ama ortaya dökmemeyi tercih ederim
Bu konu da çok iyiyim.
bi insan anca 18 ayda taninabilir
Evet, kolaylıkla anlarım.
Hayır hemen fark edemiyorum
Anlayabilirim
Bu konuda çok safım maalesef
Evet bazen insan sarraffı olabiliyorum
Az çok anlaşılıyor ama anlamada zaman önemli
Hayır mümkün değil
Hiç anlayamadım sanırım hiç anlayamıyacağım
Çok profesyonel ikiyüzlü ise anlayamam
Evet insan sarrafıyım