Hayatınıza yön veren, size öncülük eden, yönlendiren bir yaşam koçunuz var mı?
Faydasını gördünüz mü?
#şimşek ⚡
Faydasını gördünüz mü?
#şimşek ⚡
Bunu bir tık yapan dostlarım var. Ama ben birinden fikir de alsam, dönüp dolaşıp kendi bildiğimi, istediğimi yapıyorum.
Benim genel hata:yapmadıklarımdan pişman olacağıma yaptıklarımdan olayım. O şeyin yanlış olacağını bilsem de, üzüleceğimi düşünsem de, bunu uyguluyorum ve arkadaşlarım bana sövüyor. 😂
Zaten hep öyle olmaz mı 😂😂
Olmaz 😂
Neden hep bana zıt olmak zorundasın, benden ne istiyorsun 😂
Canını😂
Cevap
4Cevap
Hayır yok ben kendimin yaşam koçuyum :D
Senin enerjin tüm ülkeye yeter kardeşim 😂😂
Eyv kardeşim :D :D
Kimki o zenginler. Anca yasiyoz kocu nerden bulacaz.
Parayla olmak zorunda değil, size yakın başarılı birileri de olabilir. Bir de neden gizli, merakımdan soruyorum
Takip isteği atiyor maviler. Profilleri ben abazayım diye bağiriyor. Ben silmekten biktım onlar atmakta bikmıyor. Gizli olunca atamıyorlar takip.
Anladım, çok haklı bir gerekçe 😂
Pembe profil aç neler gorucrn neler ha mesaj kutunuda açik birak. Ufkun açılır o derece 😂
Aklıma girme, çok mantıklı konuşuyorsun 😂
Yapma yap şaka. Ben yandım sen yanma
Şey yazarım, kontörüm bitti, TL atacak olan var mı 😂😂
Tabi sen bilirsin ama karşiliksiz yapmazlar bence 😅 sonra kendini kötu hissetmeni istemem.
Karşılığı bulunur bir şekilde 😂😂
Kirlenmis hissetmez misin. Ne bileyim foto at dieyen olur internetten bulsan bile. O muhabette maruz kalmak igrenc ya bence
Yapacağımdan değil ama böylesine mahluklara müstehak bence 😂😂
Haklısın beterine hak ediyorlar ama çamur sıçrar ya o mesele. Uzak durmak en iyisi. Bu arada cosmos belgeselinin tamamini izledin mi? Ben izlemeyi düşundum cok uzun geldi. Profilinde gordüm izlediysen birsey sorucam.
maalesef iş yoğunluğundan çok vakit bulamıyorum, anca uyku öncesi böyle biraz kafamı dağıtıp, sonra uyuyorum.
Allah kolaylik versin. Bende niyetleniyorum ama uzun olması gozume geliyor. Bir kac sezon ya erteliyorum surekli.
Teşekkür ederim. Aslında bir başlasan, hızlıca biter. Genellikle öyle oluyor.
Aslinda ben 2 sezonu izlemek istiyorum 1 izlemeden 2 yi izlesem kopukluk olur diye ikisinide izlemiyorum. 1 baya eski 2 cisi güncel. Uzun ve bos bir vaktimde tek seferde bitiricem insallah
Umarım en kısa zamanda başlarsın
Umarim :)
Çok kaliteli bir sohbet oldu, teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda tekrar karşılaşırız 😂
Benim içinde öyleydi. Umarim :)
Ben seni bilmiyorum, sen beni bulursun artık 😂
Takip edeyim. Bulursun
Nasıl istersen
👍
KS'da prensip olarak takip isteği kabul edemiyorum ama daimi takipcinim ☺
ben varım. karakterimi duygusal ve realist olarak ikiye bölüp münazara yaptırıyorum. :D
O da iyiymiş 😂
iyidir tabii. gecen güzel olsun
Eyvallah, senin de
teşekkür ederim
Kendi kendimin koçuyum.
Keyfim ne isterse..
Annem var
Ne güzel ☺️
Var bro keyfim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?