Aşk İlişkileri Hayatınız da biri var mı yok mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor SelamHayatınız da biri var mı yok mu?Yok diyelimde içimiz rahatlasın Hayatınız da biri var mı yok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayatımda birisi yok 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. hangisini sayayim şimdi uğraştırma beni kgjjgjk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Alfabetik sıraya al o zaman 😀 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yok ya tek tabancayım 1 sene böyle takılırım da sonraki senelerde istiyorum birini. 2 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl 5 dk da kaçar senden :P Yorumla BanaNeHa +1 yıl @Catutigernos o niyeymiş gül gibi kızım seven dikenine katlanır :D Yorumla Catutigernos +1 yıl maşallah gül yok diken var :P Yorumla
meeresBLAU Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Ben kimim?Neredeyim?Ne yapiyorum? gibi oldu 😂😂 1 0 Yorumla
Aselcik23 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Hayatım da biri var sanirim oda sınırların tam tepesinde sadece izliyorum sabırla 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayatımda birisi var. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Var.. 💚 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Vay bee 😀 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Ne oldu.. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Bi benim yok 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Olur olur.. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Nazar etme nolur seninde olur diyon yani 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Anladın sen evet.. 😄 Yorumla
Aydogan099 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Bu devirde gercek bisey bulmak cok zor.. :) 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yok. Hayatımda sadece kendime yer var. 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bilmiyom ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin kendinden haberin var mı 😀 Yorumla Beyyza66 +1 yıl Hsdhshshshhshshshshshsh Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok. Hiç. 0. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Hayatımda biri yok 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benimde yok yok yok 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cıks yok 1 0 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu an yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayatımda birisi yok
hangisini sayayim şimdi uğraştırma beni kgjjgjk
Alfabetik sıraya al o zaman 😀
Yok ya tek tabancayım 1 sene böyle takılırım da sonraki senelerde istiyorum birini.
5 dk da kaçar senden :P
@Catutigernos o niyeymiş gül gibi kızım seven dikenine katlanır :D
maşallah gül yok diken var :P
Ben kimim?
Neredeyim?
Ne yapiyorum? gibi oldu 😂😂
Hayatım da biri var sanirim oda sınırların tam tepesinde sadece izliyorum sabırla
Hayatımda birisi var.
Var.. 💚
Vay bee 😀
Ne oldu.. 😄
Bi benim yok 😂
Olur olur.. 😄
Nazar etme nolur seninde olur diyon yani 😂
Anladın sen evet.. 😄
Bu devirde gercek bisey bulmak cok zor.. :)
Yok. Hayatımda sadece kendime yer var.
Bilmiyom ki
Senin kendinden haberin var mı 😀
Hsdhshshshhshshshshshsh
Hayatım da biri
Yok. Hiç. 0.
Evet var :)
Hayatımda biri yok
yok.
Yoktur
Benimde yok yok yok
Cıks yok