Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Hayır ben hile yapmam ama hile yapan varsa da hile yapana karşı sadece hile yaparım. ama eğer herkes adilse bende adil olurum gerekiyorsa sonuncu olayım hiç önemli değil ya da kazanamayayım benim için mücadele etmek önemli. ama eğer adalet yoksa bazı kişiler hile yaparak hakkımı alıyorsa ben de oyunu onların oynadığı gibi oynarım o zaman.
evet rekabet çok ateşler beni çok severim ve kazanamama düşüncesi bile beni sinir eder lakin yine de hile yapmayı hiç sevmem, kazanacaksam bileğimin, beynimin gücüyle falan olmalı :D
Ben yapıyorum çok eğelenceli oluyo her arkadaş grubumda hile ortağım var gülemekten yarılıyoruz diğerleri bilseler bile kanıtlayamdıkları için kuduruyolar ve biz yine hileye devam ediyoruz çok komik oluyo. Tabii ki de bunu sadece eğelencesine yapıyoruz yoksa kimsenin hakkına girmeyiz başka ortamlarda
Bir zamanlar Facebook'ta Farmville gibi oyunlarda çok hile yapmışlığım var :D :D ama ondan başka şeyler için hiç hile yapmadım. En basitinden okul hayatımda bile hiç kopya çekmedim mesela.
Bir dersin sınavına çalışmama rağmen düşük puan almıştım, öyle ki ders çalıştırdığım arkadaşlarım çalıştırdığım kısımlara ilişkin soruları yapabilmesine rağmen ben sınavda aynı kısımları yapamadım.
Aynı dersin son sınavına Allah nasip ederse yarın gireceğiz ve yine aynı arkadaşlarım benden yardım istiyorlar fakat bu kez yardım etmeyi reddettim. Reddederken de kendi kendime:
Dönem boyu bar/pub'da (içkili mekan) , sağda solda gezinip , yiyip , yiyişip (öpüşme koklaşma vs ) benden yardım istiyorlar, varın ne haliniz varsa görün.
dedim. Bu sözün bana günahı var mıdır veya bu sözü söylerken Allah'a laf söylemiş sayılır mıyım?