Güncellemeler
+1 yıl
Yine soruyu gizliye kapatmayı unutmuşum, gizliden yorum boşuna yapmayın anında kaldırırım haberiniz olsun daha profilinizi gösterme cesaretinde bile bulunmadan gelip ahkam kesmeyin bana burada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazıları ruh hastasıdır.
En az yüzde sekseni öyle gibi
Bağırıp çağırılmasını isteyen bir kız zaten sağlıklı düşünmüyordur. Sen de şu an sağlıklı bir açıklama yapmamışsın mesela.
Ne konuda sağlıklı açıklama yapmamışım
Belanızı silkerim falan yazmışsın. Bu sağlıklı mı?
Normalde son derece saygılı ve efendi bir insanımdır ancak kendisine saygısı olmayan bir insana saygı göstermem, saygıyı hak etmiyordur. Nede olsa saygı bir fayda etmez çünkü o yüzden böyle insanlara karşı argo kullanmakta bir sakınca görmüyorum.
Düşene bir tekme de sen mi atıyorsun? Elbette kendini ezdirmeleri doğru değil ama bazıları tehdit ediliyor.
Hele ki böylesine aptal bir sitede saygımı korumak tam bir hataydı, bunu denedim ancak burdaki insanlar genel olarak saygıdan anlayan insanlar değiller, eşeğe saygı göstererek bir yere varamazsın
Tehdit edilenlerin konu ile ne alakası var şimdi? Ben onlardan bahsettim mi? Benim bu düşüncede olanları kastettiğim gayet açık, karşınızdaki haklı çıkınca şu konuyu başka yere çekme çabasını lütfen bırakın her zaman haklı olmak zorunda değilsiniz
Bu kadar saldırgan olmasan mı? Ben zaten bağırıp çağırılmasını isteyen kız sağlıklı düşünmüyordur diyerek seni destekledim. Sadece demek istediğim, buna boyun eğen herkes rızasıyla kalmıyor. Bazıları tehdit edildiği için katlanabiliyor. Yoksa zaten öyle biriyle birlikte olunmamalı.
Bende sağlıklı düşünmeyene karşın söyledim. Tehdit ediliyorsa ya da bunu zorlanıyorda bu zaten kendi düşüncesi ile yaptığı bir şey değildir onlara neden kızayım. Neyse aynı fikirdeyiz o zaman tartışmaya gerek yok.
Lakabım evde çoğu yerde özgürlük savaşçısı hddhhs Bu konuda merakım baya zıt
İlgi meraklılarından olmuyor gerçekten, bunlarda bir iş var bile dedirtiyorlar.
O dediğin eskidendi artık Türk kızları sahibe olmuş durumda sjzkkamsmdm
Gündelik hayat için diyorum birader o sadece bir oyun gibi bir şey, ceplerini doldurmak için o çoğunun gerçek karakteri eziklik sahibe olmakta ezikliktir zaten para için kendilerini düşürdükleri hallere bak
Ben Koreliyim Türk kızları anlamıyorum.
Ben 30 yıldır Türküm ben de anlamıyorum :)