Ya hic kimse asil sevginin askin ne oldugu oyretmedi. Su an aska inanmiyorum. Cirkinim qaliba ne bileyim bu hayat neden boyle is ev ev is biktim ya hic eylence diye bir sey yok mu
arkadasim bile yok cok sikici
arkadasim bile yok cok sikici
İlgi duyduğunuz veya merak ettiğiniz bir alanda yeni bir hobi edinmek size heyecan ve tatmin sağlayabilir. Örneğin, resim yapmak, enstrüman çalmak, yazmak, fotoğrafçılık, bahçe işleri gibi aktivitelerden birine yönelebilirsiniz. Kendi şehrinizde veya çevre bölgelerde henüz gitmediğiniz yerleri keşfetmek size yeni deneyimler sağlayabilir. Müze ziyaretleri, doğa yürüyüşleri, yerel etkinliklere katılım gibi aktiviteler size farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Kitaplar, size yeni dünyaların kapısını açabilir. Farklı türlerde kitaplar okuyarak kendinizi eğitebilir, hayal gücünüzü geliştirebilir ve yeni fikirler keşfedebilirsiniz. Düzenli olarak spor yapmak veya egzersiz yapmak hem fiziksel sağlığınızı destekler hem de enerjinizi yükseltir. Yeni bir spor dalı denemek veya grup aktivitelerine katılmak size yeni insanlarla tanışma fırsatı da sunabilir. Farklı insanlarla tanışmak ve onlarla sosyal etkileşimde bulunmak size farklı perspektifler sunabilir. Yeni arkadaşlıklar kurmak veya topluluk gruplarına katılmak sosyal yaşamınıza renk katabilir. Farklı kültürleri ve yerleri keşfetmek için seyahat etmek size unutulmaz deneyimler sunabilir. Yurt içi veya yurt dışı seyahatler planlamak veya daha yakın yerlere günübirlik gezi yapmak size yeni bakış açıları kazandırabilir.
biri gelse onu cok pis sevicem o da beni sevsin bence askı yasayım kadınlıgımı yasıyım dimi diyor olabilirsin. kendinde suc arıyorsun ama bence buna kendin bile inanmıyor da olabilirsin. bilmiyorum gizlide değilsin sasırdım. acık yürekli olman güzel. cogu kız bunu yapmaz mesaj atarlar erkekler der. 10 kişi yazmıs bile soruna talipli olanlarda vardır elbet. mesaj kutusuna yazanlarda olmustur. neyse işin özünü anladım canım bi tarafın eksik. yazda geldi tabi dogal olarak lazım yani manita. arkadasta yok. tek basına da hayatın tadı yoktur normal. tek basına anca evde pc de film izlersin o kadar.
Aşka çok inanma zaten aşk geçici bir durum önemli olan sevgi, karşılıklı anlayış ve güven
Ev iş iş ev diyorsan da öyle çoğu zaman bu hayat bir şeyler yaparsan renk katarsın ama haftada 1 gün ve hafta içi izin olursa ve çalışma saati fazla olursa bir işe yaramıyor zaten
Cevap
10Cevap
Eğlence yaz ablacım benim be 'eylence' nedir valla uyuz oluyorum böyle yazanlara nerde çalışıyorsun sen fabrikada mı?
ya kafam ici cok bulanik yardim
Git tirnaklarini boya makyaj felan yap ablacım ne yapabiliriz sana
Birde kitap oku biraz
ya benim bipolar disorderim var
ilac atiyorum her gun
Bipolarmi benim en yakin arkadasimda da var bipolar çok zor hastalik gecmis olsun ya
Takma kafana. Kendini sev. Sağlıklı ol. Biri bulur seni
Cinselliğe yönlenditmeniz samimi olmadığınız hissiyatı veriyor
Düşüş dönemleri. Bunca samimiyetsizlik varken böyle hissetmek gayet normalleşti
Özelden yazda bakalım acaba muhabbetin mi sarmıyor onda mı sorun
x per seviyyem yeterli diel
ya erkekler her yerdede aska inancim kalmadi
denemeye ne varki
kaciyolar benden yaa
İnstanı yazsana ondan konuşalım
foreverhottiegal
Hesap yeni fake olmadığına eminmisin
benim ya