Selam ✨ Arkadaşınızın ya da değer verdiğiniz birisinin yanlışında direk siler misiniz, ya da insanları kolay hayatınızdan çıkartır mısınız?

Selam ✨ Arkadaşınızın ya da değer verdiğiniz birisinin yanlışında direk siler misiniz, ya da insanları kolay hayatınızdan çıkartır mısınız?

Yok. Yapmam. Benim için insan değeri büyüktür. Sınırlarımı koyarım hata yapmasına az izin veririm hayır demeyi bilirim. Evet tabi bozulabilirim bazı şeylere, arkadaşınla mesafe de koyabilirim. Bir süreden sonra bana yapılan eğer benim hayatımı etkilemiyorsa beni sağlığımdan paramdan etmiyorsa, görüşürüm tekrar.
Aslında benim arkadaşlık kavramım yoktur. Diğer insanlarla ilişkilerim söz konusudur. Yeni ben ve onlar var. Stratejik bir mantıktır. Hal böyle olunca yapacakları hata sınırlı oluyor. Hata yaparlar ve bu benim her zaman beklediğin bir şeydir. Yani kimse hayatımda o kadar olmadığı için kimseyi silmem.
Hayır silmem. Eğer yaptığı hatanın farkında ve telafisi için çaba gösteriyorsa arkadaşlığımıza bir sanş veririm. Ama yanlış yaptıysa bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Çünkü hata farkında olmadan yapılır. Yanlış karşı tarafın üzüleceğini bile bile yapılır.
Rica ederim abla 🍂😊
Silmem. Hata insana hastır. Konuşur söylersin devam etmez olur biter
🙏✨🎈
Rica ederim prenses, prenses diyebilir miyim :D ya da kreliçe ne diyeceğimi merak etmiştin ya
Bana bunlarla gel 😂😂
Tamam gelirim 😂😂
Cevap
29Cevap
Bir yanlışında siliyorum. Öyle küçük hatalar değil tabii ki. Isteyerek yapılmış kötü niyetli hataları fark edince uzaklaşıyorum. Aksi halde iki yüzlülük gibi geliyor soğuduğum insanın yanında durmak ve bana değer vermeyen biriyle olmak. Tabii bunun sonunda yalnız kalıyorsunuz. Yüzüne gülüp arkasından sövmekmiş işin taktiği.
Her insan hata yapabilir, çünkü kimse kusursuz değildir. Bu gerçeği farkında olmak önemlidir. Her hatada silinmesi veya görmezden gelinmesi gereken hatalar olduğu gibi, telafisi mümkün olan hatalar da bulunabilir.
Ancak herkes gibi benim de kabul etmeyeceğim durumlar var. Ayrıca, diğer insanlara kıyasla daha hızlı şekilde ilişkileri sonlandırdığımı düşünüyorum.
Bu yaptığı hataya göre değişir ama kimseyi küçük hatalardan dolayı silmem. Herkes hata yapabilir. Ayrıca kolayda affeden biriyim. Küs kalmayı sevmiyorum.
Hatalar insanı olgunlaştırır. Arkadaş dediğim kişide hatasından ders alabilecek bilinç varsa ben onu silmem
Hatanın içeriğine bağlı. Her hatada insan silmem.
Canım sıkılır belki üzülürüm ama insanıniz bir hatada hemen öyle hayatımdan cikarayim. demem insanları.. hatasız dost arayan dostsuz kalır derler...
hayır tabıkı yakın bir arkadaşsa bu yapılmamalı herkes hata yapar tabi bu boyutuna göre degişir niyeti önemli istemeden olmuşsa veya yanlış anlaşılmaysa silinmez ama altında bir şeyler seziyorsanız veya niyetinin kötü oldugunu anladıysanız uzaklasmakta fayda var gibi
Çok büyük bir hata olmadığı sürece hayır tabiki, hepimiz insanız ve hepimizin hataları oluyor. Herkesi tek bir hatasından silecek olsam çevremde kimse olmaz
Yoo. İstikrarlı aynı hatayı yapsa da silmem. Onu tolere ettiren başka daha büyük avantajları varsa eğer tabi.
Silmem ama unutmam, yani unutamıyorum fakat benim insanlara bağım derindir, BAZI insanlar gibi kolay olmuyor birisine değer vermemek.
Eğer çok büyük bir hataysa evet ama öyle incik boncuksa belki affederim ama hala canımın yandığını hissediyorsan affedemiyorsam yol gösteririm
Hayır tabiki ama aileme hatası olursa vatana ihaneti olursa Atatürk'e dinime hakareti olursa affetmem
Aslında bu, arkadaşıma ve yaptığı hataya göre değişebilir ama eğer çok büyük bir hata değilse genellikle sevdiğim insanları affediyorum.
O yaptığı hataya bağlı biraz ve aramızdaki bağa
Bir hatasında direkt silmem eğer o hatayı tekrar yaparsa o zaman silerim
Hayır.. Ama verdim değeri gözden geçirip yeni bir güncelle yaparım 🤓
Her insan hata yapabilir ancak yanlıştan ayırt edildiği sürece.
Yok tabii ki bir hata olsa bile yapıldı zaten. Affedici olmak lazım bu konuda.
Yok Terazi var tartı var herkesin bir ederi kredisi var iyi değerlendirip güzel güzel harcasınlar
Çok kötü bir şey değilse silmem diğer türlü silerim
Ben hatasına filan bakmıyorum ki, insanları direkt hayatımdan çıkarıyorum
Yaptığı hatanın ne olduğuna bağlı küçük bir hataysa silmem.
Hayatımdan insan çıkartmak konusunda iyiyimdir.. Lakin hatanın boyutu da önemlidir..
Tabiki hayır. Hatalar ile insanlar gelişir ve ilerlerler bu her ilişkide böyledir. Önemli olan bu hatalardan ders çıkartıp birdahakine daha temkinli olmak ve olaylara olgun yaklaşmaktır.
Eğer tek bir hatada siliyorsan bahane arıyorsun anlamına gelir. Sevmemişsinki hemen çıkarıyorsun gerçi bu yapılan hataya da bağlı
1 hatada siliyosan zaten arkadaşın değildir o
Yaptığı hatayı anlayıp tekrarlamayan biri ile bağımı koparmam
Evet insanları kolayca hayatımdan çıkarırım
Hayır, herkes hata yapar
Hayır silmem kinci biri değilim
Hatanın boyutuna bağlı
hataya bağlı bir durum
Hatanın boyutuna göre değişir
Hayatımda ki yerine bağlı.
Benim için değerliyse hemen silmem
Silmem sonuçta arkadaş
O kadar da acımasız değilim tabiki de hayır
Bir değil de ikinci hatası olursa
Yok ya neden sileyim ki
Yaptığı hata neyse ona bakarım
Silemem ama içimde kalır unutmam
Hata tekrarlanıyorsa silerim.
Hatasına göre değişir.
Çok büyük bir yanlışsa dönüşü olmaz.
Beni enayi yerine koyuyorlar
Hatasına göre değişir
Hatanın ne olduğuna bağlı
Hatasına bağlı olarak değişir ✨
Hatanın ne olduğuna bağlı
Hiç sevmediğim bir hatayı yapmışsa silerim
Yaptığı hataya göre değişir. Hemen silmem.
Yakın arkaşımsa silmem
Yaptığı yanlışa bağlı kank
Yaptığı yalnisa göre
Hayır silmem şans veririm.
Hatasına bağlı.
Ne haya yaptığına bağlı
Önce uyarırım, sürekli tekrar ediyorsa silerim
Evet silerim, heryerden de engellerim.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?