Kişilik & Karakter Umursamaz mısınız takıntılı mı? Prensesbiri34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Köpekleri umursamıyorum artık Güncellemeler+1 yıl Nasıl birisiniz Güncellemeler+1 yıl ... Umursamaz mısınız takıntılı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben umursamazım eskiden olsa takıntılıyım derdim ama şu an hiç bir şeyi takmıyorum ya da kimseyi 0 0 Yorumla
Anlamsızlıık Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl Ben buralar birine takıldım kaldım normalde umursamazim tadı damağımda kaldı galiba 0 3 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Hadi ya neymiş o ki Yorumla Anlamsızlıık +1 yıl O kendini bilir Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Hmm anladım peki Yorumla
Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl umursamazlıktan ölücem 2 3 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl O derece diyorsun😂😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl tehlike kapıda kqjkjw Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Aman aman kaçayım 😂😂💅 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. İkisinin ortası ama umursamazliga daha yakınım... 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Büyük umursamaz ama büyük te takıntılı yım konuya göre 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ruh halime göre. 0 0 Yorumla
Üyeismi123_x Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Ruh halime göre 1 1 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Benim gibi Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dehşet takıntılıyım 0 2 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Cevrendekiler yanmış desene sıkıntılı tipsin Yorumla Düşünürbiribilir +1 yıl Yok kimseye dert yüklemem bu konuda kendi içimde halledebilirim 😄 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Umursamaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben umursamazım eskiden olsa takıntılıyım derdim ama şu an hiç bir şeyi takmıyorum ya da kimseyi
Ben buralar birine takıldım kaldım normalde umursamazim tadı damağımda kaldı galiba
Hadi ya neymiş o ki
O kendini bilir
Hmm anladım peki
umursamazlıktan ölücem
O derece diyorsun😂😂
tehlike kapıda kqjkjw
Aman aman kaçayım 😂😂💅
İkisinin ortası ama umursamazliga daha yakınım...
Büyük umursamaz ama büyük te takıntılı yım konuya göre
Yerine göre değişir
Ruh halime göre.
Ruh halime göre
Benim gibi
Dehşet takıntılıyım
Cevrendekiler yanmış desene sıkıntılı tipsin
Yok kimseye dert yüklemem bu konuda kendi içimde halledebilirim 😄
Umursamaz
Yerine göre ya
Maalesef takıntılı
Kimi zaman umursamaz kimi zaman takıntılı