Orta yolu bulabilen var mı?
Orta yolu bulabilen var mı?
Bu dünya da ne umursamaz olmak, ne de takıntılı olmak lazım..
Hayatta DENGE çok önemli bir yere sahip olmalı...
Sevgilerde, aile hayatında, iş hayatında, günlük hayatta, olaylar karşısında vs. vs.
Umursamaz olmak en istediğim şey ama %10 bile olsa yapamadığım, kişiliğimdeki önemli bir eksiklik olarak görüyorum..
Bunu %30 lara 40 lara çıkarmak için elimden geleni yapıyorum..
Cevap
36Cevap
Gerektiği kadarıyla gerekli kişileri umursuyorum.😏
İdolümsün ✌
Vay, sen de olmasan iltifat edenim olmayacak ya😀
Teveccühünüz.
😄 Yazık, arada iltifat edeyim bari
Sevabına et bari fkfk
Tamam 😄
Gggh
Bby 😄
Bir çok olaya ve kişiye karşı umursamazım. Çok az sayıda insan ve olayı umursarım.
Çok umursamaz görünürüm ama takıntılı olduğum şeylerde var
Takıntılı olduğum konular da var, umursamaz olduklarım da..
İkisininde en ucuyum 😀 Bazen o kadar takıyorum. Sövüp sayıyorum sinirim geçince doğrumu yaptım acaba diyorum doğru yaptığımı düşünüp yine sövüp sayıyorum. Eğer böyle yapmazsam gece gözüme uyku girmiyorum. Sonra kırışıklıklar çıkıyor. O yüzden içimden geleni söylüyorum. Kafa mis gibi karşı eleştiri yapınca onu da umursamıyorum 😀
Sövmekle geçiyor mu? 🙄
Gamsızım..
Arada taktığım şeyler oluyor ama sen buna değmezsin diyerek onunla meşgul olmuyorum..
Herkese, her şeye hak ettiği değeri vermek lazım.. Hayat böyle kolaylaşıyor..
Takıla takıla üstün başın yırtılır, bir adım ileriye de gidilmez..
Sevdiklerime karşı takılırım her dediğine hareketine. Geçiştiremiyorum maalesef. Ama gönül bağım olmayan insanların dediği yaptığı hiçbir şey işlemiyor aşırı gamsızım.
yani admaına göre takıntılı ve umursamazlığım değişiyor.
Takıntılıyım kızçem, biraz umursamaz olabilsem keşke...
😒😒🍫
umursamaz hatta bazen bazı durumlarda umursamazlığımı bile umursamam öyle
Nasıl başarıyorsun? ☹
bilmem huyum bu
Umursamaz biriyim ama bazen takınca da fena takıyorum. Öyle bi dengesizlik işte.
Duruma göre değişiyor. Sağlık konusunda inanılmaz umursamazım ama sosyal psikolojik konularda sanırım takıntılıyım
Ailem ve sevgilim gibi hassas konularda panik atak anksiyeteli oluyorum onun harici dünya yansa umurumda olmuyor
Çok göreceli bir konu bu takıntı yaptığım insanlar ve konularda var hiç umusamadığım konular da var
takıntılıyımdır muhakkak bir işi sonlandırmam lazım olumlu ya da olumsuz :D
Konusuna göre değişiyor kimi konularda takıntılı oluyorum kimi konularda umursamıyorum
Her ikisinde de abartılı olabiliyorum bazı şeyleri hiç umursamam bazı şeyleri çok takarım
Umursamaz olmayı çok isterdim ama maalesef takıntılının önde gideniyim çok mutsuzum
Umursamaz değilim tamamen ama umursamaz olduğum konu önceki yıllara göre arttı gibi. Her insan gibi takıntılı olduğum konular elbette oluyor. Her şeyi takımda yapmam sadece.
Takıntılı yönüm daha ağır basıyor diyebilirim bazı konularda tabii.
Hic umursamam bana ne der gecerim ama bazi konular var takarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap