Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım seni birkere çok sever sayar takdir ederim. Şen şakrak neşeli bir insansın senin yanında yakınında bulunan insanlar yaşlanmaz bir güzel gülüşün kahkahanın herkesi mutlu eder. Peki nasıl bu kadar güzel özellikte olunabiliyor biraz bahsedermisin
13 Yorumla- +1 yıl
Canım benim öncelikle çok teşekkür ederim 🙏 ben bunun için bir çaba sarfetmiyorumki gülüm kişiliğim bu neşeli muzip bir karaktere sahibim onuda burada en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyorum özel hayatımda da aynı bu şekildeyim zaten tabi yerine ve zamanına göre ...
- +1 yıl
🙋🙋🙋😊
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden kimseyi takip etmiyorsun, sohbet etmek isterler diye mi?
13 Yorumla- +1 yıl
Sahte samimiyetleri seven birisi değilim az öz insan severim hayatımda oyuzden herkesle konuşurum ama herkesle samimi olmam güzellik 🌺 herzamsn o duvarı örüyorum yorumlardan öteye kimseyi gecirmiyorum ilk günden beri cizgim duruşum bu şekildeydi böyle daha iyi kafam rahat oluyor güzellik 🌺
- +1 yıl
❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️
En büyük pişmanlığın nedir?
17 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek diyebilirim şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim şu an eşimden ayriyim iki çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum güzellik 🌺
- +1 yıl
Amin gülüm cümlemizin inşallah 🙏 herşeyin hayırlısı diyelim
- +1 yıl
- +1 yıl
@r_engarenkyollar işte bu yüzden şakacı ve cilveli ikimiz müthiş bi uyum var aramızda 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç sevgilim olmadı sence nasıl bir duygu abla :D
13 Yorumla- +1 yıl
Barışım okadar güzel bir duygu ki bunu sana tarif edemem kalbinde kelebekler uçuşur seni uykumdan eder hep hayellere dalar gidersin hayatın bir anlam yaşama sevinci gelir yüzünde gülücükler açar sürekli telefona bakarsın bir şey yazmışımı diye yeni gormene rağmen onu hemen özlersin kendinden cok onu düşünürsün onun mutluluğu için çabalarsın ve aşk insanı aptallastirir hiç yapmam etmem dediğin herşeyin başrolünde bulursun kendini okadar güzel yaşanılası bir duygudur işte ; bu duyguyu en kısa zamanda senin de yaşaman dileğiyle barışım sen herşeyin en güzeline en iyisine layıksın seni cokkkkkkkkkk seviyorum ablasının gülü 🤗🤗
- +1 yıl
Teşekkür ederim ablamm açıkladığın için gerçekten de çok güzel bir duygu umarım kalbi saf ve temiz olanlar yaşar bu duyguyu sadece, bende seni seviyorum abla sende her şeyin en güzeline iyisine laiksin 🤗🤗🌹
- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyorum: Japonlar ne zaman günaydın der?
16 Yorumla- +1 yıl
Karşı taraf ne zaman gonoydon yazarsa ozamsn der
- +1 yıl
Pilemedun oni
- +1 yıl
Sabah oluncami? Der
- +1 yıl
Türkçe öğrenince 🤣🤣🤣
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
İşte hep bunlar cahillikten oluyor 😂 rabbim kimseyi cahilikle imtihan etmesin 😂 cahilllik zor şey 😂
Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Soru sormama gerek merak etmiyorum kimseyi özel soru sorarak tanımaya çalışmam. Zaten anlıyorum insanları özel bir tanrının lutfu.
12 Yorumla- +1 yıl
TM peki saygı duyarım 🖐️🖐️
Sende beni istiyorsun biliyorum ama gelmekten korkuyorsun 🤣🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Hı hııı 😂😂
Burdaki çoğu kişinin evli olması hakkında ne düşünüyor sun🙂
15 Yorumla- +1 yıl
Ya şöyle söyliyim duygusal ya da cinsel kimseyle bir bağım olmadığı için kimsenin özel yaşantısı da beni ilgilendirmez herkesin özgür iradesi beni ilgilendiren bir konu da değil ki bu gülüm herkes kendinden sorumludur
- +1 yıl
Yavrum iyide sadece evliler degilki bekar insanlar da mutsuz. Bir kişi bu tür yerlere takılıyorsa o insan iç dünyasında mutsuz insandır bunu unutma buraya mutlu hayatından memnun insan takılmaz zaten herkes kafa dağıtmak iki gülüp stres atmak için giriyor bir nevi hayatın gerceklerinden kaçmak içinde diyebiliriz. Bunu bildiğim için hep mizah ağırlıkli sorular bulmaya çalışıyorum zaten iki gülüp egleniriz diye herkesin kendine göre yeterince derdi var zaten oyuzden kasıntılı sorulara yorumlara gerek yok gülüm
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek asıl ben teşekkür ederim 🙏 ❤️🥰❤️🥰❤️
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu siteden biri ile bulusabilicek cesaretin var mi?
14 Yorumla- +1 yıl
Her konuda kendime güveniyorum aklı başında hareket eden hayat tecrübesi olan bir kişiliğe sahibim gerçekten o güveni hissettiğim birisi olursa neden olmasın görüşürüm tabiki bu bir sevgilide olabilir bir dost ta olabilir ama iyi tanıyıp samimiyetine güvendiğim zaman olur... umarim dirunuxun cevabını verebilmişimdir 😊 bu güzel soru için teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Sorunuzun
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋
+1 yılŞöyle kiiii neden bana karşı bu kadar ulaşılmazsın? :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ben sadece sana değil herkese öyleyim çünkü sahte samimiyetleri sevmiyorum az öz insan severim hayatımda oyuzden de herkese mesafeli duruyorum kafam rahat oluyor
- +1 yıl
Beni sevmiyon mu? 🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılKadın değil de erkek olarak dünyaya gelseydin nasıl biri olurdun her anlamda
14 Yorumla- +1 yıl
Çalışkan duyarlı, evine ve sevdiklerine bağlı merhametli romantik ve tutkulu bir erkek olurdum
- +1 yıl
Bence Capkın olurdun cok can yakardın sen 😂😂
- +1 yıl
Niye şimdi de çok libidosu yüksek tutkulu bir insanım ama çapkın değilim gayet iradeli bir insanım.
- +1 yıl
Dogrudur saygı duyarım 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Bir kişi için diğer insanlara set çekmek doğru mu?
126 Yorumla- +1 yıl
@novel ben bir kişi için set çekmiyorum ki gülüm ben ilk baştan beri cizgim buydu çünkü sahte samimiyetleri seven birisi değilim az öz insan severim hayatımda, oyuzden herkesle konuşurum ama herkesle samimi olmam o duvar herzaman olur ve olucaktırda mesaj kutusumu da kapalı tutuyorum en azından kafam rahat oluyor her önüne gelen kişi yazamiyor insanlarla erkek ayrtetmeksizin yorumlarda konuşup yorumlarda tadında bırakıyorum herkesle samimi olursam bu kendime saygısızlık olur insanın bir çizgisi ve duruşu olmalı diye düşünüyorum... umarım sorunuzun cevabını verebilmişimdir bu güzel soru için teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
@fesfs yavrum en güzelini yapıyorsun burada her konuştuğun insan dost mu sanıyorsun etrafımız sahte insanlarla çevrili bazen öyle bir şey oluyorki en doğrusunu yapıyorum diyorsun cünkü @pt@l ve sahte insanlara fesat kalplere enerjisi düşük insanlaraın benim hayatımda yeri yok. Olamazda ben üç beş günlük aşklara , dostluklara imzamı atmam ben makarami yapar geçerim kimseyle işim olmaz kimseyede zararım olmaz seçtiğim insanıda ekledigim vakit kişiliğini tartar biçer gözlemlerim ondan sonra eklerim benim hayat felsefem bu
- +1 yıl
Herkesle samimi istesen de olunmuyor elbette. Bazıları ile öyle bir enerji tutması oluyor ki hiç özelde veya başka bir yerde konuşmaya gerek kalmadan harika bir bağ oluşabiliyor. Kişilerin birbirine saygısı oldukça her şey daha güzel olur ama maalesef bu kolay yakalanan bir durum değil.
Bir soruda bir kişi yüzünden mesajlarını kapattığını onun yüzünden kötü zamanlar geçirdiğini yazmıştın. Orada görmüştüm aklıma gelince sormak istedim. Yoksa elbette haddimi bilirim sorum umarım seni kötü hissettirmemiştir. - +1 yıl
@novel hayır gülüm estafurullah olur mu öyle şey ben seni hiç bir zaman yanlış anlamam evet öyle bir yorum yaptım ondan öncesindede kapalıydı zaten gülüm bir kişiyle yorumlarda 2 3 ay konuşmustuk duygusal bir çekim oluşmuştu aramızda onunla ozamanlar oyuzden mesaj kutusunu açıp ozelden konuşmaya başlamıştık oda tam bir hayel kırıklığı olmuştu zaten ondan sonra mesaj kutumu kapattım ve kimseyle duygusal bir bağ kurmuyorum anlamında yazmıştım benim mesaj kutum hep kapalıydı ilk gunden itibaren ozamsn da sadece onunla konuşuyordum oda ona olan güvenimi yerle bir etti zaten zaten konuyu da yorumda detaylı anlatmıştım
- +1 yıl
- +1 yıl
Aklımda kalan kısmıyla soruyu sormuşum sana ben 😊 her şey karşılıklı elbette tatlım. Dost acı söyler derler eğer ki yanlış gördüğüm bir şey olursa tatlı bir uyarı yaparım tabi. Aynı şekil sende yapabilirsin.
Kısaca bir kişi için her şeyi kapatıp hayata küsmemek lazım bence. Hele ki sen gibi tatlı gülen ve hayata olumlu bakan biri için ;) - +1 yıl
Ya gülüm illaki öylede ama burada ilk güvendiğim ilk ekledigim kendimi en samimi şekilde anlattığım bir kişiydi ben birde ozamsn buranın acemisiydim burayı fazla bilmiyordum öyle şefkatli bir yaklaşımı vardiki ona güvenmek istedim oda bunun için çok çaba sarfetti beni özele taşımak için gercrkten uğraştı ama öyle bir saygisizligini ya da uygunsuz bir davranışı hiç olmadı bana karşı sadece ben kadar dürüst değildi gözümün içine baka baka beni kandırmış sonrada ortadan kayboldu gitti üzüldüm ilk başlarda ama sonra geçti gitti dedimya ben öyle herkesle samimiyet kuran konuşan birisi hiç olmadım herkese de kolay kolay güvenmem zaten oyuzden de herkesten herşeyden uzak dururum o çizgiyi aşmasına izin vermem etrafımda boş kalabalığıda sevmem zaten. Çünkü herkes okadar sahte ki bunu burdan hissedebiliyorum zaten oyuzden yorumlardan öteye gecirmiyorum
- +1 yıl
Gülüm ben onun yüzünden hayata küsmüş filan değilim görüyorsun ki hep neşeli pozitif biri olarak burdayım ilk gunler üzüldüm tabiki sonra geçti gitti sorunların üzerinde takılı kalmam ve üzüntümü dışarı yansıtan birisi de değilim zaten hep herkes beni gülerken görür çünkü biz gözyaşlarımızı gülüşlerimizin ardına saklamayı öğreneli çok oldu novelim biz yinede hiç hayattan kopmadik hep etrafimiza neşe saçtık
- +1 yıl
Yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Ben kimsenin hayatını bilmrden biliyorum bunu @feys e de acikladim burada mutlu insanın ne işi var herkes gerçek hayatından sıyrılıp stres atmak için giriyor buraya. Burdaki herkes ivmc dünyalarında mutsuz olan insanlar aslı da bunu görmek ya da anlamak zor degilki.
- +1 yıl
İki gülüp stres atmak için giriyor buraya işte maksat kafa dagitmak
- +1 yıl
Senin canını yiyerem haa 🤣 asıl ben teşekkür ederim sorun için ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
TM pikiii 😊
- +1 yıl
Benim senden Ögrenicek okadar çok şeyim varki sen benim idolümsün bunu biliyorsun demi?
- +1 yıl
😂😂 ya ben bunu ciddi olarak söylemiştim ama srn makaraya almışsın neyse
- +1 yıl
Artık öğrendin çünkü fikirlerine ve kişiliğine herzaman saygı duyduğum bir insansın 🙋
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nerede ömrünün sonuna kadar yaşamak isterdin, ve kiminle?
113 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle sakin doğayla ic içe bir yer olsun şehir önemli değil ama Fethiye ya da Antalya olabilir sevdiğim birisiyle olursa da muhteşem olur
- +1 yıl
Amin gülüm inşallah 🙏 teşekkür ederim
- +1 yıl
Bak şimdi srnin canını yiyerem haa 😂
- +1 yıl
Neden peki?
- +1 yıl
Olabilir tabiki neden olmasın saygı duyarım 🙋🙋
Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. azrail ile aranızda ki farkı söyler misiniz
13 Yorumla- +1 yıl
Ben söz verip tutmayabilirim birşeyleri yarım bırakabilirim , insanoglu çiğ süt emmiştir ama bu hayatta seni bırakmam diyip sözünde duran tek kişi azraildir 😂 aramızdaki fark ta budur
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılDam üstünde un eleyen tombul tombul olan şeylerin adı nedir?
A-macellan
B- sayım memuru
C- memeler
D- fırıncılar
12 Yorumla- +1 yıl
I ' dont muhattap 🖐️🖐️
- +1 yıl
Sayım memuruydu
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle sorsam🤪kadınlar kendilerine şaplak atılmasından hoşlanırmı
10 Yorumla
+1 yılÖzelin kapalı olmasaydı?
113 Yorumla- +1 yıl
Burdan da sorabilirsiniz
- +1 yıl
Tabii ki de sorabilirim. Ama özelini kapatacak kadar da korkmamalısın. Bak benimki herkese açık. Hiç te pişman olmuyorum. Dileyen dilediği kadar sorabiliyor, sokulabiliyor, en derinlere inabiliyor, seviyor, saygı duyuyor. Bir güncellemende dediğini hatırlıyorum.''Zaten haddini aşana gerekeni yapıyorum, engelliyorum, şikayet ediyorum''der gibi gerekeni söyleyerek çekinmeden istediğinizi yazabilirsiniz demişsin. Kapalı bir profil sayfan neden?
- +1 yıl
Neden saklanıyorsun?
Neden korkuyorsun?
Neden uzaksın? - +1 yıl
Cevaplarını merak etsem de, aslında tek kelime de ğizli tüm gerçeklerin. Kendinden!
- +1 yıl
Şöyle soyliyim sahte samimiyetleri seven birisi değilim az öz insan severim özelini açıp gerekli gereksiz bir kişiyle muhabbet etmek benim kişiliğime ters geliyor az ama aklı başında insanlar olsun o yüzden de bayan erkek kim olursa olsun yorumlarda konuşur yorumlarda tadında bırakırım özele taşımam ilk günden beri cizgim ve duruşum bu şekildeydi buna rağmen yinede bazen başın ağrıyor birde ozekden konuşsan vay halimize burada insanları tanıdıkça aslında en doğru kararı vermişim diyorum çünkü dört tarafım da sahteliklerle dolu oyuzden herkesle konuşurum ama herkesle samimi olmam bayanlar da dahil buna çünkü herkesle her şey olmaz üç beş günlük aşklara dostluklara imzamı atmam ben bunu da bir ego olarak algılamayın lütfen herkesle samimi olmak bu insanın kişiliksiz ve bir duruşunun olmadığının göstergesidir oyuzden de ne ben burada insanları fazla tanırım nede onlar beni o duvar hep vardı olmaya da devam edicek o duvarı geçmesi gereken insanı ben geçiriyorum zaten o güveni ve samimiyeti hissettikce böylesi emin ol daha iti kafan rahat oluyor kimseyle işin olmuyor kendi halimde takılıyorum işte
- +1 yıl
Erhan ben burada ozekden de birisi ile duygusal bir bağım oldu ilk actigim zamanmarda beni Allen etti kallem etti ozekden konuşmaya ikna etti sen çok önyargılısın dedi bütün erkekler aynı değildir beni başka erkeklerle bir tutma vss dedi düşündüm TM dedim belkide haklıydı on yargimi kırdım ona güvenmek istedim samimi ve dürüst oldum onunla aramızda duygusal bir çekim de vardı çokta güzel sohbet ediyorduk her şey de güzeldi burada ilk ekledigimi güvendiğim insanda oydu zaten sonra noldu biliyormusun tam bir hayel kırıklığı oyuzden herkes herşeyi yapabilir buda bana bir tecrübe oldu ilk başlarda çok üzüldüm ama geçti gitti
- +1 yıl
Ben yorumlarda zaten yeterince sohbet ediyorum hepinize samimi ve saygılı yaklaşıyorum burayı mizah amaçlı kullandığım için birlikte gülüp eğlenelim diye mizah ağırlıkli sorular bulmaya çalışıyorum sayfam açık sorularım açık yorumlarim açık herkes görebiliyor burayı bukadar şeffaf kullanacak kadar da hem şeffaf hem samimiyim eee daha ne istiyorsunuz ki
- +1 yıl
Delikanlı gibi şeffaf sayfa kullanıyorum herzaman lafımın arkasındayım keşke herkes burada olsada benim kadar delikanlı olsa bilmiyorum nedemek istedigimi anlatabildim mi umarım sorunun cevabını verebilmişimdir bu güzel soru içinde teşekkür ederim
- +1 yıl
Buda farklı bir kaçış, korku ve korkaklığının kanıtı zaten. Kimse kendini kandırmasın. Zaten her şey ortada. Sen ne kadar da bassan sis bombasını ortama, eninde sonun da sen de sis sebebi ile bir duvara çarpacaksın, ya da bir yerlere düşeceksin, zarar göreceksin. Oysa özggür olmak, korkmadan başın dik olmak, herkesin seni beğenmesi kadar, senin de beğendiklerini bilmemiz inan daha istikrarlı ve güzenli arkadaşlıkların, tanışmaların, sevdaların, aşkların oluşmasını sağlar. Yoksa kimse iki söz ve nereden bulduğu, hangi niyetle koyduğu, paylaştığı zaten belli olan bir profil resmi ile kimseyi kandıramaz. Bence kaldır engelleri, dik yürü ve kendine güven önce...
- +1 yıl
Ve işte öyle olmuyor o işler. Genelde yapılacak tartışma, yorum ve cevaplar varken, özelde de konuşulacak, herkesin anlayamayacağı, daha hassas ve özel paylaşımların konuşulbildiğini de unutmayın. Bazen öyle bir soru sorarsınız ki, öyle atan tutan olur ki çıldırırsınız, bu ne yaaa dersiniz. zaten sizi özele davet eden, gel konuşalım diyenin bir kaç kelime ve cümle ile niyeti de, kalıbı da, indanlığı da, adamlığı da çıkar ortaya. Zaten paylaşımları, yorumları nedir demek adına, bir kaç zoru altına verdiği cevaplara, yorumlara, niyet ve ciddiyetine bakıyoruz. Öyle her önümüze gelene açılmıyoruz ki. Ama dediğim gibi birimiz yanlış yapınca maalesef o yalnışı yapana kesemediğimiz faturayı, cezayı herkese keserek bedelini başlarından tahsil ediyoruz. Oysa biz sana hiç bir yanlışl yapmadık ki?
- +1 yıl
Sustummmm
- +1 yıl
SEni çok iyi anlıyorum. İşte bundan bahsediyordum. Buradan ancak bu kadar konuşabiliyoruz. Bir şeyler tutuyor bir kaç paragraf sonra bizi. Ama özel öyle mi? Bağıra bağıra ağlıyoruz, sarılıp sakinleşiyoruz, dibine kadar gidiyoruz herşeyin. Ve sadece sen ve ben biliyoruz konuşulanları, yaşananları, paylaşılanları, o en derin sırları. Ne olursun buna engel olma...
- +1 yıl
Ne güncelleme beee!
''Çiçek-Dal-Çiçek-Yaprak Yaprak-çiçek-yaprak yaprak-çiçek-yaprak''
-Abi bee! Ne demiş bu kadın?
-Abicim sanki bir şifre, evet ya şifre.
-Gel, kanka, gel ufak ufak, gel ufak ufak, gel ufak... Hımm, acaba ne dedi?
-Örgüt lan bu? Yok yaa siteden bu? Hangi site? K. S. mi neydi?
-O ne lan sen de her şeyi biliyon.
-K. S. ne olum?
-Hiç duymadın mı?
-Yooo!
-Kızlar Soruyor olum!
-Ne soruyor ki?
-Ben nerden bileyim, girip baktığım mı var?
-Yani, değil mi? :))) :))) Kıh, kıhhh...
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbla nerelisin cok merk ettim 🌸
13 Yorumla- +1 yıl
Memleketin kastamonu batı Karadenizliğim ama İstanbul da yaşıyorum gülüm
- +1 yıl
🌸💖
- +1 yıl
🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️
en son ne zaman rahatladın anladın sen?
15 Yorumla- +1 yıl
Ben hergun rahatım 😂 anladın sen 😂
- +1 yıl
Birazdaha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama
Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Hadi nescafe gold hazirla icelim🤣🤣 geliyomm🤣🤣
16 Yorumla- +1 yıl
şu an içiyorum desem bugün izinliyim kıskandırmak gibi olmasın da balkonda keyif yapıyorum valla hem kahvemi içiyorum hem yorumlara cevap veriyorum
- +1 yıl
Yarın bize gelsene balkonda oturur yoldan geçenlere tükürürürüz 😂😂
- +1 yıl
Ohhhh misss keyfin huxurun mutluluğun daim olsun inşallah 🙏 afiyet olsun benim yerime de gez
kahve favorin?
11 Yorumla- +1 yıl
Ben aslında çay tiryakisiyim ama neskafe Gold da çok severim en az günde iki bardak tüketiyorum zaten
+1 yılMesaj kutun niye kapalı 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Cvp yok
- +1 yıl
Mesaj kutum ilk günden beri kapalıdır çünkü sahte samimiyetleri seven birisi değilim az öz insan seviyorum herkesten uzak ve mesafeli duruyorum kafam rahat oluyor zaten genelde bayan erkek farketmeksizin herkesle yorumlarda konuşur yorumlardada tadında bırakırım herkesle konuşurum ama herkesle samimi olmam ... umarım sorunuzun cevabını verebilmişimdir bu güzel soru için teşekkür ederim genç adam 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim cevap için rengârenk hanım👍👍
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek asıl ben teşekkür ederim 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sence cinsel iliski nasil birsey
12 Yorumla- +1 yıl
Bazı duygular sessiz ve dilsizdir
cinsellikte öyle : anlatılmaz sadece hissedersin bu sorunun cevabınıda en iyi yaşayarak ogrenebilirsin genç adam
+1 yılsen kimsin dayııı
12 Yorumla- +1 yıl
Beni bilen bilir bilmeyende nasibinde varsa öğrenir küçük bey 😂
- +1 yıl
Küçük Bey mi? Hanfendi 25 yaşındayım ^^ senin geçtiğin rengarenk yolları ben yaptım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sevdigin pozisyon hangisi
27 Yorumla- +1 yıl
Aslında ben ilişkide aşk oyunlarının ve ön sevişmenin hastasıyım cilveli bir karekter olduğum için yapımda buna müsait 🙈 cinsellikte her pozizyonun verdiği keyif ve haz farklıdır ama en sevdiğim pozizyon doggy ve misyoner diyebilirim
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Senin cok süper bir karaktere sahip olduğu tahmin ettigim icin muaattap oluyom zaten. kankamsin hadi kahveleru yap geliyomm🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılTeşekürler canım
- +1 yıl
@ soran rica ederim gülüm ne demek asıl ben teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık güzellik 🌺
Cevap sahibi+1 yıl💋💋💋💋
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman be ne zaman🥲
117 Yorumla- +1 yıl
Ne nezaman 😂
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Aa ses kaydı atan adam hoş geldin hoş geldin 😂
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın napiyorsun
Cevap sahibi+1 yılHoşbuldum efendim teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Evet uzun zamandır yoktun
Cevap sahibi+1 yılNapayım işte aynı diyelim. Arada gelip gidiyorum buralara
- +1 yıl
Valla bende bilmiyorum ki ne zaman yüzümüz güler bugünde ölmedik çok şükür yaşadık mı bilmem 😂
Cevap sahibi+1 yılNe zaman gider bu mide ağrısını da ekleyelim😂
Cevap sahibi+1 yılAha aynen günümü sen Güzel anlattın 😂
- +1 yıl
Bunu bilmeyecek ne var günlerimiz fotokopi ile çoğaltılmış gibi her günümüz aynı geçiyor 😂 duygulandım lann kıyamam bize 😂
- +1 yıl
Bugün nasılsın peki midenin ağrısı gectimi peki
Cevap sahibi+1 yılİyiyim iyiyim şükür. Bebekken kucağımda gezdirdiğim çocuk bugün evlendi ben hala bekarım. Ne zaman be ne zaman dedim geldim😂
Cevap sahibi+1 yılSen nasılsın günün nasıldı
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiyim günüm dün evde temizlik yapıp onrasında uyuyarak gecri 😂 koltuğa uzandım dinlenmek için bir baktım uyuyup kalmışım 🤣
Cevap sahibi+1 yılUyuyan amele olmuşsun 😂 genelde işten gelince bende öyleydim 😂
- +1 yıl
😂😂😂 aynen öyle oldum gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn son eski kocanla mi cinsel ilişkiye girdin?
17 Yorumla- +1 yıl
Hayır eşimden ayrıldıktan sonra aşık olduğum bir kişi olmuştu onunla güzel karşılıklı bir ilişkimiz vardı 6 ay sürdü hayat şartları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık ve bitirdik ondan sonrada kmseyi hayatıma almadım zaten
Cevap sahibi+1 yılBakire kız modunda takılıyorsun o zaman
- +1 yıl
Öyle gibi bir şey oldu 🤣 yanlış kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman daha iyidir genç adam
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun yani o kadar yoğun istekli biri olup mastürbasyon ile yetinmen büyük dirayet ister
- +1 yıl
Bazen şartlar ne gerekiyorsa onu yaparsın her önüme gelenle ilişki yaşayacak kadar basit ve kişiliksiz değilim bunu yapnam hem kendime hem bedenime saygısizlik olur kolay bir insan değilim kolay elde ettiğim hiç birşeyi de sevmem
Cevap sahibi+1 yılama senin bedenin kesinlikle her erkek için şehvet uyandırıcı haliyle bu durum seni farklı kılıyor bana kalırsa. Yüksek tecrübenle beraber, bir erkeğin ne istediğini iyi bilmen de ekstra avantaj yaratıyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru sormak zorunda hissediyor musun kendini?
19 Yorumla- +1 yıl
Evet çünkü bundan hem keyif alıyorum hem yeni kişilikler fikirler edinmek öğrenmek hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılYeni kişiler senden memnun oluyorlar mı?
Bu siteden gerçekten fikir edinebiliyor musun?- +1 yıl
Mrmnunmar ki bu kadar sorularıma yorum geliyor süper soru açılıyor görüşlerim EİG seciliyor burada hem çok güzel kitlelere hemde yeni fikirlere ulaşabiliyorum
- +1 yıl
* memnunlar "
Cevap sahibi+1 yılUmutlandırdın beni bu ortam için hala ışık olması güzel
- +1 yıl
Yavrum burada binbir çeşit insan var iyisi de var kötüsü de onu konustukca zamanla anlıyorsun zaten ve her insan bir tecrübe oluyor
Cevap sahibi+1 yılBen cımbızla aldığım halde hayal kırıklıkları yaşıyorum.
- +1 yıl
Bende yaşıyorum gülüm çokta yaşadım ama pes etmedim ben şunu anladım ki her insan yanıltabilir oyuzden akışına bırak her kişi bir tecrübedir bunu unutma
Cevap sahibi+1 yılBen kapattım kapıları yardımcı olmaktan bile soğudum yani 😉
+1 yılEn son nerde ne zmaan kimle :))
021 Yorumla- +1 yıl
😂😂 çok zaman oldu nerde ne zaman kısmını hatirlayamam önceden sevdiğim bir adam vardı ismi emre uzmandi onunla ama ayrılalı bir buçuk iki yıl oldu
- +1 yıl
Eline el degmedi mi 1.5 senedir
- +1 yıl
😂👍
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Değmedi maalesef 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
- +1 yıl
Tüh çok şey kaçırıyorsun
- +1 yıl
Valla orası öyle millet şapur şupur yaza damga vuruyor 😂 ben TRT genel izleyici kitlesi gibi Çayımi çekirdeğimi alıp oturup milleti izliyorum 😂zalimsin hayat
- +1 yıl
O nasıl yaza damga vuruyo 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Nedemek nasıl cevap gayet açık millet hayatını yaşıyor bee 🤣 herkes bulmuş birini kuytu köşelerde neyse sustum 😂😂
- +1 yıl
Nerden buluyorlar hakkımı yinene haram olsun, 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Valla ya çok haklısın 😂 kin benim hakkımı yiyorsa Allah bin belasını versin 😂
- +1 yıl
Geçen hafta ben İstanbul floryaya sahile gitmiştim ailemle. orada ağaçların dibinde kadın adamı götürüyordu valla 😂😂
- +1 yıl
Kadın adamı derken aklıma. Kötü şeyler geliyo bak roller değişmiş mi🤣🤣🤣
- +1 yıl
Harbiden öyleydi kadın adamı götürüyordu 😂 adam masum birsekilde oturuyordu hiç bir şey yapmıyordu ve bizi gördüler hiç rahatsız bile olmadilar kendilerini bozmadılar bile 😂 ulannn dedim ne kadınlar var bee 😂 ulann bunlar kadınsa ben neyim ozaman 😂
- +1 yıl
Sokakta oylelerse evde nasıllar acaba
- +1 yıl
😂😂 o kadarını düşünmedim 😂 iyilerdir herhalde 😂
- +1 yıl
Sen evde nasılsın acaba
- +1 yıl
Sustummmm
- +1 yıl
Yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Baska sorularda buluşmak üzere
- +1 yıl
Tabiki herzaman beklerim genç adam
+1 yılSıcakta yapmayı sevdiğin en güzel aktivite nedir?
08 Yorumla- +1 yıl
Hımmm duşa girip üstüme rahat bir şey giyip balkonda kahvemi alıp keyif yapmak olurdu birde doğa yürüyüşünü çok severim
- +1 yıl
Ben doğanın içinde yaşıyorum :)
- +1 yıl
İşte bizim öyle imkanımız yok maalesef anca hafta sonları gitme şansımız oluyor
- +1 yıl
Düzce güzel ya. Şelale orman göl her şey var
- +1 yıl
Aynen Sakarya'da öyle doğası çok güzel oyuzden şanslısınız kıymetini bilin biz bu kalabalıkta trafikte ömrümüzden ömür gidiyor nereye gitsen nereye baksan sadece insan kalabalığı ve binalar
- +1 yıl
6 senedir buradayım. İstanbuldan kaçtım ben
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın valla oralar sakin yerler
- +1 yıl
Evet :)
+1 yılnapon, keyfin yerinde mi
00 Yorumla
+1 yılYollar gerçekten rengarenk mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!