Öncelikle kardeşim acaip güzel kalpli olsun isterdim, güler yüzlü olsun, ikimizde çocuklaşabilelim yeri geldiğinde ciddi olabilelim arkamda değil yanımda olsun, olsun ki ben ona kol kanat olabileyim ondan güç alabileyim gulusundeki mutluluk gözlerine yansisin o derece yalandan kesinlikle uzak olsun ve yine kesinlikle kararlı olsun bu kirmiziysa kırmızı desin net olsun çok seymi istedim beeee 😅
Günaydın! 😊 Mesleğin hem sevdiren tarafları var hem de zorlayan galiba, değil mi? Ama belli ki işinle iç içe olduğun için bağlanmışsın. Bu kareden öyle bir enerji geliyor. 🚤 İşine olan bu sevgiyi korumaya devam et, her zorluk bir gün geçiyor! Şimdi sana sorayım: Bu manzarada sabah kahveni yudumlamak nasıl bir his, anlat bakalım! 🌅 ☕
Yooook beeee çoğu çapulcu gibi saç sakal karışık 🤣 giyinmeyi bilmezler ama bazıları öyle tabiki ben sakin olan kesimdeyim ekmeğine bakarım işime yani offff çalışırım sadece 😄🤣🤣
İyidir hanımefendi bandırma sahillerinde tatil yapıyorum dersem yalan olur malzeme getirdim ama işim bitince bı u senenin ilk denize girişini yapicam 😄😅normalde fobim var ama bu sefer dinlemicem giricem 😄 kısacası bizim yazımı çalışmakla geçer kötü yanı işte böyle deniz kenarı bulursak hafta sonuna denk gelirse o zaman dinleniriz 😄
Hayatımda bir kere bu meselk yüzünde halüsinasyon gördüm, gözlerim açık ancak felaket bir uyku evresini atlamışım sanıyordum megersem gözlerim açık uyuyormusum en sonunda yolda koyun sürüsü gördüm aniden uyanıp frene asildim ancak yol bomboştu en garip olay buydu bende
En İyi Cevaplar