Bunu duyduğum zaman sinirleniyorum bende olumlu şeyler uyanmıyo Tamam karşı taraf iyi niyetinden söyledi amaaaa sinir bozucu alla alla

Bunu duyduğum zaman sinirleniyorum bende olumlu şeyler uyanmıyo Tamam karşı taraf iyi niyetinden söyledi amaaaa sinir bozucu alla alla

Aslında kimin söylediği daha önemli burada. Kendini gerçekten samimi bir şekilde destek sunmaya adamış bir kişi tarafından söylendiğinde anlamlı ve samimi olabilir. Ancak, samimiyetsizlik hissi uyandıran kişilerin söylemine karşı dikkatli olmak ve gerçek niyetlerini gözlemlemek önemlidir.
Samimiyetsiz gelmiyor ama aslında bence kimin söylediği de önemli bu sözü mesela çok yakın olduğum güvendiğim samimi bulduğum bir arkadaşım bu sözü bana söylediyse o zaman tabi ki de hoşuma gider mutlu olurum çünkü beni dinleyen birisi var derim ama ilk kez tanıştığım biri bunu diyorsa pek de güven vermezdi bana. ama ben de elimden geldiğince arkadaşlarımın derdi olduğunda dinliyorum eğer anladığım yardımcı olacağım bir konuysa ama yani herkesin derdini dinleyemem çünkü bazı kişilerin derdini anlayamam ama yine de anlatmak isterlerse de dinlerim. ben mesela kimseye dert anlatmıyorum hatta benimle konuşan kişiler çok sessiz olduğumu söylerler sürekli hiç konuşmadığımı da söylerler çünkü içe dönük olduğum için kendimi anlatmayı sevmiyorum bunun için karşımda ki kişinin çok samimi olması lazım.
herkesin derdi dinlenmez, herkes herkese derdini anlat demez mesela
bir kişi sana bir sıkıntın derdin olduğunda bana anlatabilirsin diyor ve gerçekten anlattığın zaman sıkma canını geçer vs gibi gelişi güzel kelimeler yerine çözüm odaklı gerçekten moral vererek dikkatlice dinliyorsa işte o kişi de sen nasılsın biliyor musun?
çok çok önemli herkesten farklı gerçekten değerli bi insansın demektir bu
Evet geliyor sonra burdan sirtindan vurulursun
O kadar haklısın ki aynen öyle
Sen sen ol kimseye güvenme yakının olsa bile.. yaşadığım için
Cevap
15Cevap
İnsan düştüğünde kendi kalkmalı.
Çoğu samimiyetsiz söylüyor zaten derdin olduğunu anlaması lazım seni tanıyorsa
Bence hiç kimse samimiyetinden söylemiyo hepsi yalancı
Sırrını öğrenip kullanmak için diyorlar genelde
Derdini anlatırsan, gün gelir aynı dertten vururlar seni.
Hem kimse kimsenin derdini dinlemeye meraklı değil. En azından ben öyle. Bana ne elalemin derdinden modundayım.
Ya çok aşıktır, ya da başka bir niyeti vardır.
Hayır ama hangi dertlerimi konuşmamalıyım diye süzerim doğrusu. Ve ufak bir iki derdim için nasıl bir yaklaşım sergilediğini de denerim. Sonra samimiyetini irdelerim.
Samimi de olabilir samimiyetsiz de olabilir. Ama genellikle karşı tarafın seni önemsediğini ve seninle iletişimi devam ettirmek istediğini gösteren cümlelerdir.
Eğer son konuşma cümlesinde geciyorsa ve karşı taraf diyosa evet ama diğer türlü hayır. Bu önemsemek bence
Hayır bana öyle gelmiyor aslında ama kimin söylediğine göre de değişebilir tabii 😄
Bence kötü anlam yüklememek lazım, incelik yapıp dile getirmiş. Sürekli neyin var diye de baskı olusturmamış.
Yeni tanıştığın biriyse normal, güvenini kazanmak için söylüyodur.
ben bunu küfür olarak algılarım 😂
Ne çok ortak noktamız xsxsxdnf
Başkasına söyleyebilir anlattıklarını.
Dert babası mı bu
Söyleyene bağlı.. Benım hosuma gıdıyor
Evet
Yoo..
şımarmışsın
Skise davet cmlesi
Ne alaka ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?