- Kafa karışıklığı
- Dikkat eksikliği
- ayran gönüllü
Bu özelliği olan insanlar doktora mı gözükmeli, kabuğuna mı çekilmeli, sosyal hayata mı atılmalı? Bu insanlar napsın?😂 Hadi söyleyin bakalım☺️😊
Bu özelliği olan insanlar doktora mı gözükmeli, kabuğuna mı çekilmeli, sosyal hayata mı atılmalı? Bu insanlar napsın?😂 Hadi söyleyin bakalım☺️😊
Kendi özgüvenlerini arttırabilecek olan her şey. (Fitness, daha sağlıklı beslenme, dövüş sporları, kişisel gelişim kitapları, seyahatler vs.) Özgüvenleri arttıkça onlardaki ayran gönüllülük yerini "Ben seçilmem seçerim, istediğimi hayatıma alır istediğimi de hayatımdan çıkarırım" moduna bırakır.
Cevap
5Cevap
Yukarıda ki sayılan üç maddenin neden olduklarını biliyorlar mı bu kişiler peki
Dehb'li olduğumu düşünüyorum. Bundan sebep olabilir😁
Bu arada sen nerdesin dostum? Xper puanım düşük diye cevap bile yazamadım😂
Mümkünse yalandan da olsa birine seni seviyorum demesin veya sözler vermesin. Tutamiyorlar sonra
Ben söz verdiğim insanların beni yarı yolda bıraktığına şahit oldum. Bu konuda fazla yargıcı olma dostum üzülürsün😂😂
Sadece dikkat daginikligi mevcut saydiklarindan
Dehb'li olduğumu düşünüyorum ama daha teyit ettiremedim. Doktora gitmeye üşeniyorum😂
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu açılımı böyle
Burçla alakalı bir durum mu bilmiyorum ama bir arkadaşım var benim gibi o da ikizler ve oda böyle olduğunu söyledi😅😂😂
Ciddi misin? Peki sen de de odaklanma, kafa karışıklığı ve ayran gönüllü olmak gibi özellikler var mı? Çok kararsız mısındır?
Off çok zor bir durum maalesef🤦😒
Bu özellikler yüzünden çok fazla dışlandığım oluyor. Kasti olarak yaptığım şeyler değil ama gerçekten😒
Değil mi zihnimin içi düğüm düğüm zsten bir de bu insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorum
Öyle olmuyor yapamam ki maalesef
Evet yok😁😂
Neyden dolayı kafan karışık?
her şey kafamı karıştıyor. Hem de herşey😁😂😂
Yasin kaç bilmiyorum iyi bir şey değil kafanı topla ciddi ol hayata karşı
22 yaşındayım topla deyince olmuyor. Hastalıktan olabileceğini düşünüyorum.
Düşünce ve olumsuz düşünceler mi var?
Hepsi😅 daha çok yukarda saydığım özellikler mevcut 😕
Sürekli olumsuz düşünceler ve o düşünce içinde kalma varsa ya da geçmiş travma varsa vesvesedir
Yok daha çok herkes iki şık arasında klır ya ben beş şık arasında kalıyorum o tarz bir şey. Aslında cevabı bildiğim birşeyi yapamıyorum çünkü odaklanamıyorum.
Korkularının üstüne git
Korku değil bu ya da travmatik bir durum. Bu daha çok bir hastalık gibi bak bir iş görüşmesine gittiğimde bir kitap dikkatimi çekmişti. Merak edip okudum yazar kendi hayatından ve hastalarının hayatından, çocukluk döneminin nasıl berbat geçtiğinden bahsediyordu. Neyse yazdığı herşeyi birebir çocukluğumda yaşamıştım. Meğerse kendisi bir psikologmuş ve dehb'li biriymiş.
Geçmiş travmalar etkineder
Daha çok insan içine çıksın
İnsan yok ki😁
Hiç yok😅😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?