Ya ozellikle bu depremden sonra (depremle yakinindan alakam yok - yurtdisindayim) herkesi etkiledigi gibi beni de etkiledi uzdu tabi ve orada gordugum seylerden sonra ve olen kisilerden sonra, kimisi izledigim takip ettigim bir youtuber ne bilim mesela bir cocuk var siz daha iyi bilirsiniz ismini bilmiyom ama olum haberinden sonra baya yayilmisti sosyal medyada oylelikle gormustum, yemek yapiyormus youtube falan yapiyormus baya tanilmisti falan o vefat etmisti depremde ve bir tane videosunda ben genc olurum gibi bir soz soylemis, bu tarz videolardan sonra surekli aklimda bu tip seyler dolasiyor hani sanki bir seyleri ongorme derdindeyim, kendi kendime iste yaza turkiyeye gelecem surda bir sey olur mu su olur mu bu olur mu falan simdiden kendi kendime kurgusunu yapiyorum ongormeye calisiyor gibiyim, hani o videolarin etkisi mi onlar mi aklimda kaldigi icin mi oluyordur bunlar yoksa vesvese mi diyecem, ne de olsa seytan hep olumsuzlugu ister kotulugu ister hani bu tip seyleri dusundurup kendimi korkutmam onun isi mi diyom kafam allak bullak oldu iyice. Sizlerinizin dusuncesi nelerdir, bu ikisinden biri olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sakın ol sorun belli kardeşim yaşadığın vesvese geçmiş travma etki etmis
Aklındakini olumsuz düşünceler umursama soner gider
Yotupede mehmet yıldız vesvese video izlermisiniz daha iyi anlarsınız
Düşünceler savaşma umursama soner gider
Vücudun tepkime var mı kalp çarpıntısı mide sorunu vücut agirisi falan
Kalp carpintisi evet var gibi bunun icin doktora gitmistik 2 ay kadar once ve kan testinden sonra D vitaminim eksikmis, onunla vitaminin alakasi ne kadar cok bilemedim ama doktor olmadigim icin bir sey de diyemiyon tabi aladim atiyorum Şu an bakalim. Psikolojik de olabilirmis diyor da bu neyin psikolojisi onu anlamadim. Bide arada bir agri da giriyor, her gun olmasa bile bazen iki gunde bir falan olabiliyor bir sanci falan gelip geciyor ayriyetten yine bunun icin de gitmeyi dusunuyom daha bugun bile aklimdan gecirdim uzun uzun gitsem mi yine diye canimi sikmaya basladi cunku...
Piskolojik adı okp takıntı ankisiyetre panik atak
Aynısını bende yaşadım maneviyat yükselt Allah yaklaşarak biter
Yotupede mehmet yıldız vesvese 1 den başlayarak izle anlarsın aklına takılan sor kardeş
Aynısı bende de oldu iyi bilirim bu hastaligi doktora git sana diyecek psikolojik bir şeyin çıkmaz bunu sen düşünceyle yapiyorsun
3 senedir namaz kiliyorum zaten duzenli olarak o konuda rahatim demin yine namazdan sonra hem bu derdim icin hem genel olarak dua ettim her zaman ki gibi ama birden bire basladi gibi. Cok onceleri yani bundan iki uc sene oncesinde falan herkeste oldugu icin arada bir carpinti ritim bozuklugu gibi bi gelip gecerdi sonra yine kim bilir kac ay sonra olurdu ama bu son 7 aydir falan baya bi yogunlasti ama birden bire yogunlasti gibi geldi onu fark ettim, bide bu deprem olayi vs derken bide aklima bu anlattiklarim takilmaya basladi ongormeler bir seyleri onceden bilmeye calismalar falan kendi kendimi korkutmaya calisiyorum bazen sinirleniyom da diyom canım delimiyim hosuna mi gidiyor olum boyle yapmak falan ama iste bilemedim ondan mi acaba...
Yani butun bu psikolojik, dusunceler falan kalbe veren etkisi mi bu, psikolojik bir sey mi yani..
Asıl gerçek adı vesvese asla boş durma dilinde estağfurullah zikrini çek durmadan Allah de
Piskolojik vesvese bu mutlaka yotupede mehmet yıldız vesvese video izle anlarsın kardeş bende yaşadım bol zikir hz yunus duası oku
Korkma düşünceyle savaşma sadece umursama soner gider
Umursamayayim da bu kalbimde olan agri sanci da bu yuzden mi oluyor diyorsun ozaman...
Evet kardes stres ve korku endişeyle vücudun tepkime yapiyor
Bende aynısı oldum asla korkma
İlk önce ölümden korkma kendini boş yere yıpratma sende olamayi sen düşününce beyin kendini korumaya alıyor sinyal verip tepkime yapar
Kalbim demek ondan sanciyor arada. Zaten mesela bir seye heyecanlaninca ornek oyun oynarken boyle yakin bir mac oldugunda o an ki heyecan tutku yuksek adrenalin de kalbimin hizlanmasina neden olabiliyor ve hizlaninca bu sadece hizli atmasina sebep olmuyor artik kalbimin sancisina da etkisi oluyor, birden o an iste 30sn falan bi kalbimde agri olabiliyor carpinti ritim bozuklugu baslayabiliyor gogus kafesimde sanki daralma oluyor nefes alip veriyom ama bi huzursuzluk oluyor sanki bi sikisma var da ondan kurtulmaya calisiyor gibiyim falan, boyle degisik degisik seyler oluyor iste bu...
Doktora gittigimde kadin dedi derin derin nefes almaya calis rahatlamana yardimci olabilir psikolojik bir sey olabilir falan..
Bak doktor aynısını diyor psikolojik derin nefes al bol bol zikir çek geçer estağfurullah de alllah de salavat getir
Tamamdir kardesim yapacam aklima soktum, rahatladim biraz da olsa bakalim bir sure bunlarin farkinda olarak devam edeyim, nasil etki edecek merak ettim. Faydasi olursa seni de tekrar gorursem burada haber ederim tesekkur ederim Allah razi olsun...
Cümlemizden Allah razı olsun mutlaka yotupede mehmet yıldız vesvese 1 den başlayarak izle
Dua et bize yeterlidir
Izliyorum Şu an , iki tane izledim bile tesekkur ederim tekrar...
Selam ve dua ile Allah'a emanet ol
Aklına takılan sor yardımcı oluruz
Sende kardesim sende😇
👍
Tamamdir sorarim, ekleyeyim seni
Tamam 👍
Anksiyete bu
Peki cozumu tedavisi nedir bunun, zor bir sey degildir inshallah, korkulacak bir sey mi...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!