Kişilik & Karakter Yastıkla mı uyursunuz, yastıksız mı? Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben yastiksiz uyurum genelde Yastikli Yastiksiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yastıkla mı uyursunuz, yastıksız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Yastıkla 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ikisini de kullanıyorum beneğer uykudan uyanırsam yastığı kenara alıyorum yastıksız yatıyorumyine uyanırsam bu sefer yastıklı yatıyorum :)böyle böyle sabah oluyor :D 0 1 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl O da iyimis😅 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yastıksız uyuyorum, yastık olunca boynum ağrıyor. d 0 1 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Benimde Yorumla
Kaybolmuşzabit2 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yatınca yastıkla kalkınca etrafta yastık bulamıyoruz 0 0 Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı. yastığı bi kenara atıyorum cogu zaman, sarılıyorum falan 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yastiksiz nasil uyuyon 0 1 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Kafami yataga koyarak Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl nE? Yastıksız uyuyan insanlar da mı var... 0 1 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Evet Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. yastıksız nasıl uyunur la :D 0 1 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Kafani yataga koyarak Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yastıga alışmaya çalışıyorum da beceremıyorum 0 1 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Bende Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yastıkla keyif veriyor mu? 0 4 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl ? Yorumla müzisyen1i +1 yıl Manipülasyon. Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Ben uyumaktan bahsediyorum Yorumla müzisyen1i +1 yıl Pekala hanımefendi. Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yastıkla uyurum 0 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ortopedik yastıkla uyurum. Yastığım olmadan asla 0 0 Yorumla
Verrirrt Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Yastıksız yüzüstü uyuyanları hiç anlamıyorum 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yastıksız asla 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yastıkla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yastiksiz uyuyamam 0 1 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Boynun mu agriyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yastıkla
ikisini de kullanıyorum ben
eğer uykudan uyanırsam yastığı kenara alıyorum yastıksız yatıyorum
yine uyanırsam bu sefer yastıklı yatıyorum :)
böyle böyle sabah oluyor :D
O da iyimis😅
Yastıksız uyuyorum, yastık olunca boynum ağrıyor. d
Benimde
Yatınca yastıkla kalkınca etrafta yastık bulamıyoruz
yastığı bi kenara atıyorum cogu zaman, sarılıyorum falan
Yastiksiz nasil uyuyon
Kafami yataga koyarak
nE? Yastıksız uyuyan insanlar da mı var...
Evet
yastıksız nasıl uyunur la :D
Kafani yataga koyarak
Yastıga alışmaya çalışıyorum da beceremıyorum
Bende
Yastıkla keyif veriyor mu?
?
Manipülasyon.
Ben uyumaktan bahsediyorum
Pekala hanımefendi.
Yastıkla uyurum
Yastıgı elimin arasına alıp uyurum