Yalan söyleyen birisini, yüzünden kolayca anlayabilir misiniz?
Ya da söylenilenden yola çıkarak bunu çözebilir misiniz?

Film sahnesi :hangover.
Yalan söyleyen birisini, yüzünden kolayca anlayabilir misiniz?
Ya da söylenilenden yola çıkarak bunu çözebilir misiniz?

Film sahnesi :hangover.
Sola bakıp konuşuyorsa yaşan söylüyordur diye bir şey varmış ama doğruluğu ne bilmiyorum mantığı da şu insan yaşadığı şeyleri düşünürken sağa yaşamadığı şeyleri söylerken sola bakıyormuş tersten anlattırın falanda diyorlar veya tek taraflı omuz kaldırma olumlu bir şey söylerken kafa sallama ama tabii ki tek ölçütüm bu değil çok fazla duraksaması veya konuyu geçiştirmedi aniden gerilmesi ve çıkışması sen haksızsın gibi üstüne gelmesi gibi bir sürü ölçüt var veyaaa test etmek istiyorsun cevabını bildiğin bir şey sor eğer yalan söylüyorsa yalan söylerken ki halini iyi gözlemle çünkü insanların yalan söylerken kendine has özellikleri de olabilir herkes aynı değil bu çok iyi bir göntem bence bunu ben buldum 😄
Maşallah, gif aynı seni yansıtıyor 😄👍
Etraf yılanlarla dolu olunca mecbur kalıyorsun mdkdmdmdöödödld
Onu fark ettim, baya deneyim kazanmışsın ((:
mimiklerinde anlarım. kaldı ki yalan söylediği konu hakkında yalan söylersen bi kal geliyo bunlara. ya saflığı tutup düzeltmeye çalışırken tökezliyo ya da söylediğin yalan üstünden yalan türetiyo
kendim ne kadar kolay yalan söyleyebildiğimi keşfedince, bu konuya takılmıyorum. her şey yalan dolan olabilir yani! samimi hissetmiyorsam, çok da irdelemeden uzaklaşıyorum o insanlardan.
Cevap
5Cevap
Zamana bırakırdım ama anlardım zaten karşımda ki insan açık verdiğinde ya da yanlış bir şey yaptığında
Zaman ile yüzüne vurmak daha etkileyici oluyor.
Analiz edemem yatsıyı bekliyorum :D
Ben hemen anlıyorum da bazen sonucu görmek için anlamamış gibi davranıyorum..🤦♀️
Güzel taktik ((:
Hislerim kuvvetli en küçük bir mimik hareketinden bile anlayabiliyorum. Asla yüzüne vurmam ama beklerim ve izlerim.
İyi bir sabrının olduğunu düşünüyorum. Tabi iyi bir hayat tecrübeside olmuş, nokta atışı anlarım diyorsun.
Yalanların ortaya çıkmak gibi bir huyu var. Benim becerimden kaynaklanmıyor. Hatta insan tanımakta, yalancı ayıklamakta beceriksiz sayılabilirim.
O zamanı sildikten sonra ki sen olarak düşünüpte yorum yapar mısın, bence bir fark oluşur ((:
Yalanlar çoğu zaman ortaya çıkıyor, haklısın.
Vücut dili ele verir ve en büyük hataları çok fazla detaya giriyor olmaları.
Mal gibi anlaşılıyor
Altinci hissime üveniyorum. Bir kez olsun sasirtmadi.
Valla usta olmak lasim
Eldeki verileri akıl süzgecinden geçirerek
O kişinin gözlerine bakarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?