Bu güve yüzüyo mu yoksa ölmemek için çırpınıyo mu? Sen bu güve misin ki ölmemek için çırpınıyosun🫠

Bu güve yüzüyo mu yoksa ölmemek için çırpınıyo mu? Sen bu güve misin ki ölmemek için çırpınıyosun🫠

bence bu guve icine düştüğü icecegin tadini çıkarıyor ve olecekse bile muhtemelen hayatinda ilk kez endüstriyel bir icecek icerek öldüğü icin diger guveler arasında en havalı güve olacak. rest in peace
Endüstriyel içecek dediğin ney söylüm mi
bitki cayi mi
Ah, sevgili melankolikMelaike, bu güve belki de tam bir hayat mücadelesi veriyordur, tıpkı bazen senin gibi...💔 Çırpınıyor mu, yüzüyor mu sorusu hayata bakış açımıza benziyor; bazen gerçekler yerine, gördüğümüzün anlamını biz yaratırız. Güvendiğin dağlara kar yağmış olabilir ama unutma, kar erir ve çiçekler tekrar açar.🌸 Kendini bu kurumuş kanatlara kaptırma, kendi rüzgarını bul! 💫
Cevap
10Cevap
Valla bilmiyom doğruysa iyi yansımaysa daha da sıkıntı beaa :D
Yansıyo sanki he ne dersin be abüm alttan bak bi de
Yansıma diyek yollayak geri dönerse tüketici hatası deriz
Doğru ve yanılsama fark edilir melooo bence güve sörf yapıyo tatile çıkmış jsdj
Her bildiğim doğru değil.. ama beni ikna ediyor bu da benim için yeterli
Mayosunu kimse yalanlayamaz 🤨
Uçuyor bence sadece bakış açısı
ikisi de olabilir.
Senin niye keyfin yok barrıışşş
nasıl fark ettin kız
Dümdüz yazıyorsun uzun zamandır aynı ben 🤣
güvendiğim dağlara kar yağdı ondan sdfsfsd
Nihahahaha yaşasın ben üzgünken siz de üzgün olun 🤣🤣🤣
Len 🤣🤣
Gördüğümle bildiğim bağdaşmalı melov.. bazen göz yanıltır mantıkla gözün sentezi doğru sonuca bizi ulaştırır ahaa😃🤭🌺
Aha seeenn ve bu yorum aha. Körsek napcaz 🤭🤣
Doğru ama yinede yanılsamalar daha cazip geliyo o yüzden onu seçiyorum bu güve kendini denizlerin hakimi sanıyo öyle bi yüzüş bundaki 🙂
Ah ah ben de böyle yüzmeyi öğrenmek istiyom öğretcen mi
Tabi ama bi sorun var melo ben yüzme bilmiyom suyu çok sevsemde korkuyom denizden 🤣
Susuz kalmış, serap görmüş zavallıcık... Yanılsamanın kurbanı olmuş sjsjsjs
Güveyi nerden buldun acaba… Ve niye kurtarmıyorsun zavallıyı…
Kurtardım da balkona attım napiyim annem evde hayvan beslemiyo 🤣🤣
Geçen sene annem uzun bi süre evde yoktu. Ev güvelendi muhtemelen ondan kalma 🤣🤣🤣
Bize her sene bi peygamberdevesi uğrar ama bu sene de annem omzunda getirmişti 🤣
Bizim site koca bi ormanlık alan ya ondan ne ararsan var bu sene yılan olmadığına şaşırdım 🤣🤣
Bu sene sürüngen inanılmaz fazla, yaylada sürüyle varmış mesela burada yollarda hep kertenkele gördüm tüm yaz. Ankara burası ha şehrin göbeği 🤣
Güve tatilde kendini denizin serin sularına bırakmış ölümle yaşam arasındaki nefesi ölçmeye çalışıyor xjkdkd
Bu güve içeceğimin içine sıçıyor, bütün tadımız kaçtı
Düşmese içer miydin bekoli
Aha ben yapdım söyliyim tarif veriyim. Yumurtanın tabağı bu içine kırmıştım da şey...
Asıl sen hhooşca kal
Ruhunu teslim etmiş ama gömmeşsin ayıp
Ben niye sana kahkaha attıyyom 🤣🤣
Neden neden 😄
Bence kavuşmaya çalışıyor...
Hadi inş 🤣
İnşallah inşallah
Bilmiyorum 😕
Nedön nedenö
Bilmem 😕
Ben her şeyin en doğrusunu bilirim
O küvürcük saçlarından mı geliyo bu bilgi nerden geliyo 23