Şu karışıklılığı bi çözelim mi?

Şimdi karışık ama anlatmaya çalışıcam. 20 yaşındayım ve güzellik algısına baya takığım ama etrafım bunu bilmez sır bazı insanlardan iğreniyorum istemsizce bazılarına hayran kalıyorum iğrendiğim kişi en yakınım bile olsa yani en yakınındaki ile aynı bardaktan su içmem hatta 2. Defa kendi bardağımdan içmem ama o kişilerden içerim neden bilmiyorum neyse geri dönüyorum güzellik algısına ciddi anlamda çok değişik hissediyorum bu konuda sanki gözüm birini arıyor ve insanları gördüğümde bu değil diyorum ve bunu dediğim için üzülüyorum tip ya tip gelip geçici bişey ama içimdeki bir şey hayran kalmak istiyor ve diyorum kendin hayran kalınacak biri misin de istiyorsun ama gözlerim beynim fıldır fıldır arıyor tipe bakıyor canım insanlara iğrenç demedim hiçbir zaman ama baktığımda o tip o değil diyorum istemsiz ve BENİM ÖYLE Bİ GÜZELLİĞİM DE YOK NE ARIYORSUN canım BEN neyse işte ben bu durumu normal karşılamıyor çözemiyorum kafayı yiyecem ne bu yani bu yaptığım ne ne yapıyorum ben yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
S a l a k yerine canım yazmış kim yazdı ise ben hakaret yazdım ona göre hiçte cnaım ben değilim:)))))
Şu karışıklılığı bi çözelim mi?