Şimdi karışık ama anlatmaya çalışıcam. 20 yaşındayım ve güzellik algısına baya takığım ama etrafım bunu bilmez sır bazı insanlardan iğreniyorum istemsizce bazılarına hayran kalıyorum iğrendiğim kişi en yakınım bile olsa yani en yakınındaki ile aynı bardaktan su içmem hatta 2. Defa kendi bardağımdan içmem ama o kişilerden içerim neden bilmiyorum neyse geri dönüyorum güzellik algısına ciddi anlamda çok değişik hissediyorum bu konuda sanki gözüm birini arıyor ve insanları gördüğümde bu değil diyorum ve bunu dediğim için üzülüyorum tip ya tip gelip geçici bişey ama içimdeki bir şey hayran kalmak istiyor ve diyorum kendin hayran kalınacak biri misin de istiyorsun ama gözlerim beynim fıldır fıldır arıyor tipe bakıyor canım insanlara iğrenç demedim hiçbir zaman ama baktığımda o tip o değil diyorum istemsiz ve BENİM ÖYLE Bİ GÜZELLİĞİM DE YOK NE ARIYORSUN canım BEN neyse işte ben bu durumu normal karşılamıyor çözemiyorum kafayı yiyecem ne bu yani bu yaptığım ne ne yapıyorum ben yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
S a l a k yerine canım yazmış kim yazdı ise ben hakaret yazdım ona göre hiçte cnaım ben değilim:)))))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kendini geliştir ya da kimseyi dinleme öz güven olarak geliştir özellikle de
Nefsini yenmenin lazım estağfurullah zikrini bol bol cek bu sıkıntı gider takıntı iyi bir şey değil maneviyatı yükselt
Hiç bişey anlamadım
Paylaşınca okudum bende anlamadım ama ben sal ak yazdığım yerlerde canım yazıyor?
hakaret kabul etmiyor
Öyle imişş
baya karışıkmış çözemedim sjsj
Bende 😢