Selam ✨ Bu her konu da olabilir, kendi kendinize mutlu musunuz, Yoksa karakteriniz her zaman başka birine ihtiyaç duyuyor mu, kendinizi sevmeniz yeterli gelir mi?

Selam ✨ Bu her konu da olabilir, kendi kendinize mutlu musunuz, Yoksa karakteriniz her zaman başka birine ihtiyaç duyuyor mu, kendinizi sevmeniz yeterli gelir mi?

Kendi kendime yeterliyim.. Kimsenin olmasına gerek yok.. Zaten kendi halimde takılıyorum.. Benim yanımda birileri olacaksa eğer.. O insanlar sadece ve sadece tabiki meleklerim olabilir.. Onlar benim yanımda olduktan sonra benden güçlüsü yoktur..
Evet yetebiliyorum. Bu yüzden kimseye bağımlı değilim. Bir şey yapmak için yanımda illa birine ihtiyaç duymuyorum. Mutlu olmak istediğimde başkalarının sevgisine, ilgisine ihtiyaç duymuyorum.
Yetiyorum ama bazen boşlukta hissediyorum ilk başlarda dışarıya yönelmeyi denedim ama insanlarla konuşunca sıkıldığımı ve konuşmak istemediğimi fark ettim sonra saldım
Tebrikler.. :)
Kendi içime dönüp kendimle vakit geçirmenin tadına varınca çok kimseye ihtiyacım kalmadı artık.
Ama vakit geçirmeyi sevmediğim arkadaşlarım yok değil.
Rica ederim abla :)
Cevap
5Cevap
Elimden geldiğince kendime yetebilen biriyim. Yardım alabilecek olsam dahi kendim birşeyler başarmayı daha çok seviyorum.
Çoğu zaman evet ama sonuç olarak hepimiz insanız, insan insana muhtaçtır derler. Ben de arada başkalarına ihtiyaç duyuyorum...
Tüm konularda kendime yetiyorum bir sıkıntım olmuyor. Herhalde cinsellik konusunda soru işaretim var.
Yaaaaaani kendimi de üzmek istemiyorum ama sanki pek yeterli değilmişim gibi ama kendim de üzülmeyeyim. Yetiyormuşum gibi geçiniyorum diyelim.
Kendi kendime yetiyorum evet buna rağmen bu sevgiyi ilgiyi paylaşmaya çoğaltmaya ihtiyaç duyuyor insan
Bazı konularda kralı gelse yarisirim. Ama bazen de içimdeki okyanus kadar boşluk beni boğuyor
Yeterim de babamın kredi kartları mutlaka olsun yoksa yaşayamam.
Her zaman ve her konuda kendine yetebilen bi insan oldum.. Bu hep böyle olacak..
Kendi kendime yeterliyim 😼💗 ama kendi mutluluğumu paylaşabilirim sevdiklerimle çünkü mutluluk paylaştıkça çoğalır
Kesinlikle katılıyorum ☺️
☺️katıldığın için teşekkürler mutlu ol hep ve mutlu olursan da benimle paylaşabilirsin
Bir konu hariç diğer her konuda kendime yeterim. ben 😄😄
Her şeye rağmen yetebiliyorum
Evet yeterliyim sadece regl oldugum günler birine sarilma ihtiyaci duyuyorum
+1
Fazlasıyla kendi kendime yeterim. Kendine yaslanan dik yürür. O yüzden kimseye ihtiyacım yok.
Bazı konularda evet
Kimse kendi kendine yetemez. Başka canlılara her insan muhtaçtır.
Çoğu zaman yeterim
Bazen yetiyorum Çok sıkılabiliyorum
Fazlasıyla
Evet galiba😅
Yani bence evt kendi kendime yetebiliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?