Sevgiliniz/eşiniz uykusunda karşı cinsten birinin adını sayıklasa ne yaparsınız?
Olabilir, önemsemem
Hemen uyandırır sorarım
Kendisi uyanınca sorarım
Duymazdan gelirim
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olabilir önemsemem:)) Ben ameliyat olduğum zaman anestezinin etkisinden çıkarken sürekli hasan hasan diye sayıklamışım...hasan kim diye sordular tam uyanınca ama öyle birini tanımıyorum. ne eskiden hasan diye bir arkadaşım oldu ne de şimdi. uzaktan yakından hasan diye tanıdığım yok uzak akrabalar var birkaç tane onlarla da alakam yok :)) nerden sayıklamışsam işte hastane personeli sevgilim sandı inandıramadım :))
cok tehlikeli :-) eskiden sorgulardim artik es geciyorum duymazdan gelirim yani :-)
nerde yanlıs yaptıgımı düşünürüm. ve kadınlara güvenilmiyceğine bi kez daha inanır lanet ederim. sonra belirsiz
Hergele Necmi moduna girip Arsız Karımı Xesip Rendelerim.
yanlış gruplardayım...
Cevap
15Cevap
Olay bitmiştir der boşarım rüyasında başka kadınları gören erkekten hayır gelmez.
evet adam aldatıyor işte besbelli rüyalar sayıklamalar bilinçaltıdır.
Yandı gülüm keten helva...
Başından aşağı 1 kova su sonrası Osmanlı tokadı...
Yeme de yanında yat.
:) sorgunun �l�sını yaparım polisler şaşar kalır o derece.
Eski sevgilim kavga ederken bana eski sevgilisin adını söylemişti de kudurmuştum :)
Uykusunda söylerse eğer gider buzlu suyu kafasından aşağıya döker yastıkla boğarım.
En yumuşağından bir yastık alınaraktan yüzünün üstüne konur ve oturulur ağırlık vermesi babında kucağımıza komidini bile alabiliriz ...
Hiçbirisi. Bende uyuduğumu düşündüğü bir anda başka birini sayıklıyormuş gibi yapardım.Anlasın duygularımı.
Önemsiz.Sonuçta o beni seviyor ve benim yanımda uyuyor.Gerisi önemsiz, gözümle aldattığını görmediğim sürece.
Amacı neymiş Allah aşkına :D
Eğer öyleyse bile umurumda olmaz, ben onu muhtemelen ruhsal ve fiziksel olarak yanımda istiyorumdur.İstediğimi elde etmişim.O elde edememişse bu onun sorunu.
uyanmasını beklerim ama yinede gecirilmesi cok zor dakikalar ne senaryolar ne entrikalar kafada
çakan şimşekler olaylar olaylar :D
olup olabilcek en güzel çimdiği atarım..tavanla bütünleşir..
üzülürüm uykum kaçar.Sabah uyanana kadar beklerim sonra sorarım.
Şimdi belli etmeden takip ederim dicemde.İnsan o an mantıklı düşünemez herhalde direk tepki gösterir.
uykuda.. bilinç kapalı. moralim bozulur ama ne yapayım uyandığında bi derdin varmı diye sorarım.
biraz üzülürüm, ama belli etmem takip ederim bi süre...
uyanıldıgı zaman sorunulması gereken sorların basındadır :)
Yastıkla boğarım panpa. Ben uykumda küfür edermişim sigara içki istermişim annem diyo napıyon rüyanda diyo :)
uyandığında konuşmam surat yaparım muhtemelen sorar noldu diye ozaman yüzüne tokat atar gibi sölerim gece sayıkladığı isimi :S
belki onu kızdıran birisidir.kıskançlık yapıp uyandırmanın ne alemi var
doğacak olan çocuğumuzun ismini sayıklıyodur belki :)
uyandığında kendinde eksik parçalar görebilir
uyandırır sorarım sabaha hatırlamayabilir çünkü..
sorarım cevabı beklemeden bitiririm .
Kafasına vura vura uyandırırım ya napacağdım?
Okkalı bır tokat atarım suratına
duymazdan gelirim artık.
soğuk suyu kafasına boca ederdim!
Diğer: Parçalarım onu :((
E-diğer ne olur bilmiyorum.
Hemen uyandırır sorarım
kendisi uyanınca değil sormak döverim:))
dün geece olanları hatırlamaya çalısırım :D
Bir açıklama beklerim tabii :)
boğarım uykudayken :p
belki at yarışında ki hayvanın adıdır.
Hayallerde yaşıyor bazı hibineyler ;)
tekmeyle yataktan atarım onu.
uyanınca sormak etik olanı..
Hemen uyandırır sorarım
merak ederm ya
içim burkulur.
missilleme yaparım
Ben onun var ya :@:@