Arkadaşlarınızın mutluluğu sizleri de mutlu eder mi yoksa kıskanır mısınız?

Arkadaşlarınızın mutluluğu sizleri de mutlu eder mi yoksa kıskanır mısınız?

Evet mutlu eder tabi ki de yani arkadaşım dediğim kişilerin iyi olması ya da sorunlarını çözmesi beni de mutlu eder ama gerçekten mutlu olmam için benim kişisel olarak mutluluğu yaşamam lazım zaten kaldı ki şu an arkadaşım da pek yok maalesef
Açıkçası evet ya insanların mutluluğu ile mutlu olan bir insanım ya genelde hayırlı olsun demesini bilen birisiyim ama ama bakın aması var mesela ben anlaşamadığım geçmişte bana zararı dokunan kalbimi kıran beni inciten insanlardan intikam almaya uğraşmam hiçbir zaman kötü olmaları için de bir şey yapmam ama şahsen mutlu oldukları zaman kötü olmalarını istemem fakat hayırlı olsun da demem.
Mesela benim kalbimi kıran beni yaralayan beni üzen bir insan bir kötülüğü olsa bir bir şey olsa başına bir şey gelse yani o olayla ilgili ise yani derim herkes hak ettiğini yaşıyor derim ama bir şey yapmam
Kötü gün dostu bulmak kolay. Kötü gününde yanında olacak kişiler bulmak kolay.
Arkadaşının başarısına kendi başarın gibi sevinmek çok büyük bi erdemlik ve sevgi gerektirir.
Dostlarımın mutlu olması tabi benide mutlu eder.
Üzüm üzüme baka baka kararır.
Elbet onun pozitif enejisi banada bulaşır ister istemez.
Her birey kendinden sorumlu. Tamam bir yere kadar mutlu olabilirim. Fakat bir yerden sonrada benim hayatım önemlidir. Herkes kendi dünyasında mutlu olsun elbette.
Cevap
27Cevap
Evet, duygularından eminsem mutlu eder.. Keyifli geceler..
Samimiyetimle söylemek isterim ki bu tür fesat kıskancliklarim yoktur burada bile hemcinslerime bu kadar saygılı nezaketli davranıyorsam başarısını güzelliğini takdir ediyorsam buda bunun kanıtıdır zaten
Evet, en yakın arkadaşımın mutlu olması beni mutlu ediyor. Mutsuz olması ise içimde büyük bir sıkıntı yaratıyor. Bu sadece en yakın arkadaşım için geçerli olan bir durum.
Beni ediyor enerjimi yükseltiyor sevdiğim insanları mutlu görmek beni de mutlu ediyor
Beni şahsen çok mutlu eder. Unutmayın mutluluk paylaştıkça çoğalır.
Sadece arkadaşlarım değil herkesin mutluluğu ile mutlu olabilirim
Çok mutlu olurum. Onun başarısında benim de bir payım muhakkak vardır.
Daima, Hatta tanımadıklarımın da mutluluğuna sevinirim. Çünkü bulaşıcı olduğuna inanırım.
Her zaman. Ne hissederlerse hissetsinler hep destek olurum, yanlarında olurum.
Evet onların mutlu olması beni daha mutlu eder. İyi olduklarını görmeyi seviyorum.
Tabi kii. Arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu olurum
Arkadaşlarımın mutluluğu beni de mutlu eder, kıskanç biri değilim
Hayir arkadaslarimin mutlulugu beni mutlu etmez. Cunku ben haset, kiskanc, basarisiz ve akilsiz biriyim. Onlarin mutlululgu benim cehennemim olur bu saydiklarimdan dolayi.
Buna benzer bir yorum gelir mi acaba 😂
Kıskanmazdım zaten hiç arkadaşım yok hep mutsuzum kimsenin mutluluğunu da kıskanmam
Bana bak, sana o ss’yi kim gönderdiyse yalan var ortada. Ben kimseye doktorla konuştuğun için şanslısın falan gibi bir cümle kurmadım. Kimseye egoistlik taslamam. Ortada bir haltlık var, ya da başka bir şeyin peşindesin
Arkadaşlarımın mutlu olmasına sevinirim çünkü mutsuz olurlarsa yine bana geliyorlar.. 😅
Arkadaşım yok ama sanırsam etmezdi kıskandırirdi çünkü ben hep mutsuzum
Evet eder bana da bulaşır.
Tabiki bu sene 4. Senemiz hatta arkadaşlığımızın kardeş gibiyiz mutlu olmadı mutlu eder benide
Tabi mutlu olurum
Samimiyse eder ve elimden geleni yapmaya çalışırım
Mutlu eder. Çünkü biz bir aileyiz dimi
Tabikiiii mutlu olurum
Niye kıskanim
Eder de doğru bi şeye mutlu olması lazım jskxjs
Ne yalan söyleyeyim ediyor.
mutluluğunda da üzüntüsünde de
taabi ki. çevrem pozitifse ben de öyle olurum
Evet eder dostum mutlu olsun isterim..
Sevdiğim insanların mutluluğu diyelim 😄
Tabikide eder