Beğeni için ayrıca teşekkür ederim @вуηαяcσѕ @livaneli @ilginfulyaa
Küs olduğunuz kişilerin mutluluğu sizi mutlu eder mi?
Beğeni için ayrıca teşekkür ederim @вуηαяcσѕ @livaneli @ilginfulyaa

Açıkçası kimsenin kötü olmasını istemem, ama canımı yakan bir insana benim dışımda olumsuz yönde bir şey yaşadığını duyduğum da Allah'ın adaleti diyorum.
14 Haziran 2023 Çarşamba 19.10
Küs olduğum kişinin mutlu olmasi beni mutlu edmez kendim için yaşarım hem neden etsin? Ona karşı duygularimi tamamen bir kağıt gibi yakar üzerinden geçerim
Aslında gerçekten öyle olmak lazım, çünkü insanlar bunu hak ediyor
Hayır o an etmez. zaten her şeye küsmek saçma büyük bir olay yaşanmıştır o şekilde konuşmayı keserim ve özür dileyene kadar da mutlu olmazdım ama yine de onun için iyi bir şey derdim.
Teşekkür ederim
Bu arada ankaranın neresindesin abi
Kardeşim buradan yazmasam da sen yazsan olur mu
İlgilenmem
Cevap
7Cevap
Mutlu olmuş olmamış umurumda olmaz. Kolay kolay küsmem küstüysem de tamamen biter benim için.
Affetmem diyorsun
Ben kolay kolay o raddeye gelmem. Eğer değer verdiysem çabalarım. Ama tahammülüm bittiyse küsmek ya da affetmemekte değil aslında bende değeri kalmaz. Değeri kalmayan biri benim için sıradan biri olur. Absürt bir şey yapmadıysa affederim ama hiç bir şey eskisi olmaz. Çünkü artık sıradan biridir benim için.
Anladım
Mutsuz olmasından iyidir insanın mutluluğu, herkes bir zerre iken bnim küs olmamın ne önemi olabilirki?
Doğru diyorsun bu konuda haklısın ama şöyle bir şey söyleyeyim özellikle bazı insanlar da her ne olursa olsun ne kadar özür dilesek de ne kadar barışmak istesek de insanlar böyle bir kibir şeyine bürünüyor yani konuşmak sohbet etmek barışmak istemiyor bazen hayat şartları da küs olmayı gerektiriyor uzak durmayı gerektiriyor diyelim
Uzak durmanda bir sakınca yok zira sende bir zerresin.
Eyvallah değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Rica dostum.
Dargın olduğum insanın ölümünden başkası beni ilgi etmez.
Ovvv bu güzeldi peki ölüm haberini alsan ne yaparsın
Cenaze namazına giderim napim başka
Aslında keşke herkes ölümü düşünerek yaşasa
Evet eder kus olsakta konusmasakta umursamam o ayri tabi somucta kusuz diye hep uzulecek degil
Kin tutan biri değilim... ben kötü olmasını istemem canımı yaksa bile... ah şu yufka yüreğim
Evet küs olmak ayrı mutluluğunu istemek ayrı
İletişimi kestiğim insanların ne halde olduklarının benim için bir önemi yok.
Küs olduklarım beni ilgilendirmez. Küsmüşsem bi bildiğim vardır
Hiç bir şey hissetmiyorum
Mutluluğunu bilmem de mutsuzluğunun edicegi kesin:)
Ne eder ne etmez ya
Etmez kendi işime bakıyorum
Ne mutlu olurum ne üzülürüm umurumda olmaz
Küs olduğum kisilwri takip etmiyorum
Herkesin mutluluğuyla mutlu olabilirim
Evet küs kalmayı sevmiyorum
Nötr olurum
Rahatsız eder
Etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?