Ben her dışarı çıktığımda moralim bozuluyor bu yüzden kendime iyice küstüm. Guzel kadınları görünce keşke bende öyle olabilseydim diyorum ama ne fayda aynaya bakınca hayatın gerçeği tokat gibi çarpıyor insanın yüzüne. Ömrümün sonuna kadar hep kendimi yetersiz görürüm belki. Böyle olmamdaki en büyük etkende dış görünüşümle zorbalık yapılması herhalde. Kendimle barışık olmayı deniyorum yine olmuyor. O yüzden kimseye dış görünüşüyle dalga geçmeyin insanlarda derin yaralar bırakabiliyor.
Dışarı çıktığınızda güzel veya yakışıklı insanları görünce kendinizi yetersiz hissettiğiniz oluyor mu?
bende senin gibi düşünüyorum bazen diyorum ki hoşlandığım çocuk neden bana baksin ki bu kadar güzel afet gibi kizlar varken ama eminim ki sen hepsinden daha güzelsin önemli olan herzaman iç güzelliktir:)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ama yinede insanda bir burukluk oluyor neden bende öyle değilim diye heves ediyor bazen
Ben ortaokula kadar bunları yaşadım inan bana değmez bu düşünceler seni asosyal yapar sen aynaya baktığını sev ve karakterini bil gerisini boş ver. Yukarida dış görünüşüne zorbalık dedin çok mu kilolusun ondanmi
sana bir sır vereyimmi? bu dünyadaki en güzel şey sensin bir düşünsene sen olmasaydın dünyanın ve o özendiğin güzel şeylerin ne anlamı kalırdıki kendini insanlarla kıyaslamayı bırak yaşamaya bak