Kişilik & Karakter Kalp kırdın mı? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Hiç kalp kırdınız mı. Kalp kırdığını düşünüyor musun?https://youtu.be/CGoTOSdJsGw Kalp kırdın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Kırdıysam da hak etmiştir yani bilerek yapmışımdır kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteriyorum çünkü. 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bilinçli yapmadım ama bilmeden kırmışımdır belki umarım kırmamışımdır ya. 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hyatta en kottugum şey kalp kırmaktır o nedenle de en çok Üzülen ben olurum... Kırma insan kalbi yapacak ustası yok demiş üstat. 0 0 Yorumla
Kaybolmuşzabit2 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kalp allahin evidir inşallah kırmamışimdir, bazen sinirlerime engel olamıyorum 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bir kalbi çok kırdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kırdıysam da hak etmiştir yani bilerek yapmışımdır kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteriyorum çünkü.
Bilinçli yapmadım ama bilmeden kırmışımdır belki umarım kırmamışımdır ya.
Hyatta en kottugum şey kalp kırmaktır o nedenle de en çok Üzülen ben olurum... Kırma insan kalbi yapacak ustası yok demiş üstat.
Kalp allahin evidir inşallah kırmamışimdir, bazen sinirlerime engel olamıyorum
İllaki kırdım
Bir kalbi çok kırdım
Kırmışımdır kusuruma bakmasınlar..
Evet uzun zaman vabalinin yükünü çektim
Hayır
Hayır 🥺