Kişilik & Karakter Dünyada beni rahatsız eden, çok şey var, peki sizi ne rahatsız ediyor? turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hepimiz yaşamaya verilen vakti doldurmaya geldik. Amma velakin yaşadığımız hayatta herşeyin bir tecrübe edinir olduk. Dünyada beni rahatsız eden, çok şey var, peki sizi ne rahatsız ediyor? Cevapla Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Beni de her şey rahatsız ediyor neredeyse en çok da özellikle yalnızlık 0 0 Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl zekiysendünyadaki sistemi çoğu rahatsız ediyor.insanların çoğu bile katlanır değil.Einstein bile fizikçi olacağıma keşke muslukçu olsaydım demişdünyaya katlanmak zoryalnızlık sultanlık 1 1 Yorumla turgayatacan +1 yıl Bu güzel cevabınız için teşekkür ederim. Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hasetlik çoğalmış iletişim azalmış bu rahatsı ediyor. 0 3 Yorumla turgayatacan +1 yıl Bu herkesin rahatsız olduğu bir konu Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Neden böyle sence Yorumla turgayatacan +1 yıl İnsanların kendi menfaatine olan düşkünlüğü yüzünden. Özsaygıya olmayan saygının yüzünden. Ve bunun gibi daha birçok neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beni de her şey rahatsız ediyor neredeyse en çok da özellikle yalnızlık
zekiysen
dünyadaki sistemi çoğu rahatsız ediyor.
insanların çoğu bile katlanır değil.
Einstein bile fizikçi olacağıma keşke muslukçu olsaydım demiş
dünyaya katlanmak zor
yalnızlık sultanlık
Bu güzel cevabınız için teşekkür ederim.
Hasetlik çoğalmış iletişim azalmış bu rahatsı ediyor.
Bu herkesin rahatsız olduğu bir konu
Neden böyle sence
İnsanların kendi menfaatine olan düşkünlüğü yüzünden.
Özsaygıya olmayan saygının yüzünden. Ve bunun gibi daha birçok neden