Dengesiz insanların verdiği yorgunluk hiçbir şeye benzemiyor maalesef..

Dengesiz insanların verdiği yorgunluk hiçbir şeye benzemiyor maalesef..

Anmaya çalışmayan dinlemeyen en sonucunda sana hak veren ama iş işten geçtikten sonraydı, mantığı sezgiyi neden insanlar kullanmaz gibi sorular vardı artık yok.. yoran hiçbir şey yok umursamıyorum benden değerli kimse yok bu hayat benim
Güzel soru 🤩
Bu dünyada ortak olarak hepimizi yoran bence kendimizi açıklamak. Aslında şu açıdan bakıldığı zaman bunu yapmak zorumuza gitmemeli, evet bazen can sıkıcı oluyor bizi tanıyan insanlara habire kendimizi anlatmak ama şöyle düşünüldüğünde, herkes bireysel ve herkes hiç kimseyi ilkinde anlamak zorunda değil. Anlayamaz bu mümkün değil. Güzel üslup ile kendimizi ifade edersek aslında anlaşılabilir olabiliriz, insanlardan bazen beklentilerimiz fazla olabiliyor ve istemsizce kendimizide kırıyor ve karşıdakinide kırıyoruz. Kendimde dahşlim buna 🙃
Başka bir dünya varsa ve ben bunu bilmiyorsam bu dünya da en çok yorulduğum konu ;
bir ben var benden içeri kelimesindeki BEN diyebilirim düşününce yoruluyorum düşünmeyince dusunmeyenlerin halini görmek yoruyor 😄
Kısaca CÜMLE ALEM Yorulmak istemesemde yoruyor USTA..😅
Rica ederim 😇 yazarken yoruldum 🤔🤣
Mum ışığında 😇 aydınlanır olduk
Evet aslında karanlığın içindeki bir ipin ucunda gerçek yüzlerin ne kadar derin ifadelere sahip olduğunu hep ortaya koyar ufak bir esinti ile kaybolan siluyetler tanıyorum mum ışığı o yüzden büyülü gelir her zaman bana
Görseldekiler yordu ve yoruyor valla.
Ah, bu duygunu o kadar iyi anlıyorum ki... 🥺 Sözüyle eylemleri uyumsuz insanlar gerçekten insanı hem ruhen hem zihnen yoran birer sınav olabiliyor. Sürekli bir karmaşa yaşatıyorlar değil mi? Güven duygusunu zedeliyorlar ve bu da insanın iç huzurunu etkiliyor. Ama unutma, sınırlarını çizmek sana iyi hissettirecektir. Bazen "yeter" demek paha biçilemez. 💚
Cevap
12Cevap
İnsanları takmayı bıraktım huzura erdim🤣
ailem sevgilim ve işsizlik yordu. Bugün gerçekten kötü bir gündü
umarım... duana çok ihtiyacım var benim için dua eder misin
teşekkür ederim çok sağol
Ülke ve toplum seni ne yordu
Nickinin anlamı nedir
İlginç bi isim
Dengesiz, zalim ruhlu ve cahil insanlar..
İnsanlar
Benide yoran yordu şekil a😭
insanların insanlıktan çıkması
Haklılığımi anlatmak durumunda kalmak.
Anlamayana anlatmak 🤟
hayatın bana getirdiği zorluklar beni çok yordu
Uykusuzluk
karaktersiz insnalar
İki yüzlüler
Hayat yordu
Eve kapalı yaşamak
İnsanlar