Teşekkür ederim tekrardan alan arkadaşa garip bir KS tanışması ve dostluk oluştu aramızda. Bir Hatay dürüm sosu tarifi verdim diye yapılan jestin güzelliği.😇
Tekrardan teşekkür ederim dostum. Seni ifşa etmek istemedim seni kendini bilirsin zaten☺️🌸
Teşekkür ederim tekrardan alan arkadaşa garip bir KS tanışması ve dostluk oluştu aramızda. Bir Hatay dürüm sosu tarifi verdim diye yapılan jestin güzelliği.😇
Tekrardan teşekkür ederim dostum. Seni ifşa etmek istemedim seni kendini bilirsin zaten☺️🌸
Ama olmaz ki şu tarifi bir bence olarak paylaşsan keşke :)
hediye her şekilde mutlu eder. Arkadaş güzel bir incelik yapmış böyle arkadaşlıklar her zaman güzeldir.
Evet çok mutlu oluyorum. Eşim ve oğullarım bana sık sık çiçek alır. Hatta özel günlerde ailem arkadaşlarım da çiçek gönderir. Şanslıyım çok iyi bir ailem ve dostlarım var.
💙
Teşekkür ederim
Şunun güzelliğine bak ne harika😻 arada sırada kendime çiçek alırım moral düzelticiliği veya en azından göz önünde güzel bişey bulunması açısından.
💙
Cevap
23Cevap
Çiçek almak beni mutlu ederdi ama daha önce hiç çiçek almadım kimseden. bundan sonra da alacağımı sanmıyorum ama çiçek yerine bence bir sarılma ya da seni seviyorum denmesi beni daha çok mutlu eder
Bana hiç çiçek alan olmadı ama aldığım kişiler çok mutlu olduklarını dile getirdiler 😅
Ben saksıda canlı çiçek seviyorum. Onları yaşatmak büyütmek ve yapabilirsem çoğaltmak beni çok mutlu ediyor...
Ne güzel ☺️
Nasıl tatlı bir insanmış kendisi 🥰 Böylesine masumane, safça duygularla alınan hediyeler beni de bahtiyar eder 🌷
💙
Ya açıkçası hediye almak tabii ki insanı mutlu eder ama işime yarayacak bir şey ne diyor olmasını tercih ederim mesela kablolu mouse güzel olurdu
Hahah
31 Ağustos 2018'de kasık fıtığı ameliyatı olduğumda kadın mesai arkadaşım beni ziyarete geldiğinde almıştı ve çok da mutlu olmuştum.
😇
☺️☺️
Mutlu olurum ama sonrasında o çiçekleri nereye koyacağı mı bilemem 😄
Çiçek kadına yakışır eş değer oldukları için. Sevgilim/eşim olsaydı ona alırdım sadece.
Hayatımda kimseden çiçek almadım nasıl bir duygu bilmiyorum
Evet eder hiç alan olmadı
Benimde ilk çiçeğim böyle alındı ahaha güzel bir duyguymuş kuzum sanada alırlar inşallah
Hayırlısı olsun 🙏🥰
😍
Gerçi sen zaten çicek gibi kızsın ❤️
Kankim alan ama dhdhd
Yiaa😍
Ne şanslın böyle arkadaşlar zor bulunur
Şans diilde ilk kez denk geldi diyelim
Devamı gelir diyelim 😂
Yok be aşko sjjs
Ne hoş ve kibar insanlar var. Nasıl güzel çiçekler... 🌸
Evet mutlu eder tabii ki. Hangi kadını etmez ki?
Çiçek kızlara yakışır çünkü sizler meleksiniz
Teşekkür ederiz
☺️
Vay bee ne güzelmiş çiçekler
😇
Evimin camlarinda saksilar vardir.. Cicekler'i severim.
Çiçeğe bağlı... Kenevir cesitleri ile simartilmak tabi ki beni çok mutlu eder😀
Eder tabe ama romantik değilse manita o biraz zor napalim uhuhuhu
Tabii ki kadının ruhuna ve kalbine dokunmayı çok seviyorum
Evet mutlu eder tabii ki
H3mde cok en sevdiğim
Iyi bisey ama ben almam
Ayyy evet isterdim 😊
Çiçek hediyesi kabul etmem.
Hemde nasıl mutlu eder❤️🍀
Eder severim nerde
Güzel sevene alinir
Acaba hangi kadın sevmez