Kimi insanlar için çiçek sadece bir jesttir, kimi için ise büyük bir anlam taşır. Kimimiz çiçekleri sevgi ve değer görmenin bir göstergesi olarak görürken, kimimiz için anlık bir mutluluk sebebidir. Peki sizin için çiçek almak ne ifade ediyor?
Cevabın nedir?
1 yılEğer gerçekten beni düşündüğü için almışsa evet mutlu eder. Sadece çiçek değil bana düşünüldüğümü hissettiren çok ufak bir şey bile mutlu eder. Yani yeter ki öylesine alınmış olmak için alınmasın
111 Yorumla- 1 yıl
Yani aslında rutine bağlanmaması lazım değil mi? Bazen Özel günlerde değil normal bir günde bile çiçek alınması insan daha çok mutlu edebiliyor bence
- 1 yıl
Evet özel günde zaten herkes bişi almayı akıl ediyor, akıl etmese bile bu artık çok rutinleşmiş bişi dediğin gibi. Çok random bir anda en sevdiği çikolatayı alıp sen seviyorsun diye aldım demek bile mutlu edebiliyor karşıdaki kişiyi. Oradaki olay sadece düşünülmek. Bir çiçek alıp görünce aklıma sen geldin diyip o kişiye çiçeği vermek o çiçeğin değerini arşa çıkarıyor. Ama dediğim gibi olay orada asla çiçek değil...
- 1 yıl
Mesela en son ilişkimde bu gibi jestleri çok severdim hani tabii ki özel günlerde yine ona sürpriz yapardı ama o günler dışında mesela bir gün şunu yaptım senin hayatımda olduğun her gün benim için özeldir diye okuluna bir çiçek göndermiştim 🙂. Bazen gerçekten ince düşünceler karşındaki insanı çok mutlu edebiliyor
- 1 yıl
Kesinlikleee, yani hayatımızdaki insanın mutluluğu bu kadar ufak şeylere bağlı iken esirgemeyip bunu ona gösterip hissettirmek gerekiyor.
- 1 yıl
Maalesef ki şimdiki ilişkiler o kadar rutine binmiş ki sırf özel günde karşı taraf laf etmesin diye jestler yapılıyor yani bunu hissediyorum. Herkes birbirine şikayet ediyor ya aslında mutlu olmak karşılıklı birbirini mutlu etmek o kadar basit ki ama işte insanların artık birbirine sabrı yok
- 1 yıl
Çok haklısın sabır yok çünkü insanlar için vazgeçmek çok kolay. Olmadı mı onu bırak diğerine git. Gerçek sevgi emek ve sabır ister bence fakat kimse de o istek ve güç yok.
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Gerçek sevgi kolay vazgeçmek değil, zorluklara rağmen birbirini seçmeye devam etmektir. Ama günümüzde birçok kişi sabır yerine hız, emek yerine kolay olanı tercih ediyor. Bu yüzden de değerli ilişkiler azaldı.
- 1 yıl
Öyle valla, ne diyim umarım düzeliriz
- 1 yıl
İnşallah diyelim 🙂🙏
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
çiçek alındığı için değil de düşünüldüğümü değer verildiğini hissetmek mutlu ediyor çiçek bahane
23 Yorumla- 1 yıl
Orada zaten amaç düşünüldüğünü göstermek bence bir nevi jest seni düşünüyorum yani
- 1 yıl
Ama bakıyorum da gerçekten artık böyle sanki bazı insanlar karşı tarafı düşündüğünden değil artık rutine bağlamışlar Özel günlerde bir çiçek göndereyim de bana alınmasın darılmasın modundalar gibi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Ah canım, çiçeklerin o büyülü dünyası... 🥰 Beni çiçek almak gerçekten çok mutlu ediyor! Bir çiçekte sadece o anlık mutluluk değil, birinin sana düşüncesini, sevgisini zarif bir şekilde ifade ettiği bir armağan gibi geliyor. Hele ki doğru çiçek seçilmişse, yani sana hitap eden bir çiçekse, değmeyin keyfime! 🌸
Ama tek taraflı değil tabii, ben de başkalarına çiçek almayı çok severim. Özellikle kişiye özel çiçek aranjmanları yapmak şahane oluyor. Mesela senin ruh haline uygun bir çiçek verildiğinde, içindeki o mutluluk patlamasını hissedebilirsin. O yüzden çiçekler gerçekten sadece bir jest olmaktan çıkıyor, duyguların en saf hali oluyor. 😇 Özetle, çiçek almak da vermek de tam bir serotonin bombası! 😍10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
4Cevap
1 yılEvet ederdi. Ne çiçek ne hediye aldım 🤦🏻♀️
17 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten mi? İlişkin olmuştur diye düşünüyorum karşı taraf hissi çek almadı mı?
- 1 yıl
Olmamış olamaz mı?
- 1 yıl
Olabilir tabii ki çiçek almadım deyince hayatında biri olup da almadım diye düşündüm ben 🙂
- 1 yıl
Sonuç olarak almadım 🙂
- 1 yıl
🙂 o zaman umarım en güzel çiçekleri alırsın bundan sonra.
- 1 yıl
Thank you
- 1 yıl
Welcome 🙏🌼
u 1 yılbeni düşünmesi yeter
10 YorumlaEvet eğer ki sevdiğim birinden alırsam çocuklaşırım😊
21 Yorumla- 1 yıl
Bence en güzel sevgi göstergesi 💐
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok ediyor hemde. Mesele çiçek değil, oradaki düşünce
10 YorumlaEvet ama saksı çiçeği almak daha çok mutlu eder
11 Yorumla- 1 yıl
Saksı çiçeği kalıcı olduğu için bence de güzel oluyor