Selam ✨ Karakteriniz sorulduğu zaman hangi özellikleriniz ilk sırada geliyor. Kendinizi tanımlamak için hangi kişisel özelliklerinizi ya da yeteneklerinizi söylerdiniz

Selam ✨ Karakteriniz sorulduğu zaman hangi özellikleriniz ilk sırada geliyor. Kendinizi tanımlamak için hangi kişisel özelliklerinizi ya da yeteneklerinizi söylerdiniz

Kişilik ve karakterimi tanımayı pek doğru bulmam. Zira kimse ayranım ekşi demez algısı vardır insanlarda ve çoğunlukla da doğru bir tespittir. Beni yaşamak gerek diye düşünsem de bir iki yanım ağır basabilir. Öncelikle iyi bir dost ve samimi bir kişiliğim onun haricinde komik bir tarafım ve diğer yanımda da pesimist bir drama Queen vardır 😅
Vallahi benim temiz kalbim geliyor çok temiz kalpliyim herkes kendim gibi sanıyorum ve Ayrıca size de mesaj attım Lütfen mesajıma cevap verir misiniz hiçbir niyetim yok Sadece bir şey danışmak için yazdım
Kardeşim size mesaj attım bakabilir misiniz kötü bir niyetim yok Sadece bir şey danışmak için yazdım Merak etmeyin bir daha rahatsız etmem sizi
Asi oluşum. İş yerinde saatli bomba koymuşlar adımı. Her olayı benden biliyorlar😒
Çok takma kanks ya
oy oy gerginim son zamanlarda her şey üst üste geldi.
Çok yoğunsundur bir ara anlatırsın istersen knks
Olur knkss❤
tamam <3
çok kitap okuyan
çok uyuyan
çok tatlısın ( diyolar )
birde tembel ( üşengecim)
Cevap
19Cevap
Kendimi kendim bile bilmiyorum ki :) mesela en basit örnek. Call of duty 2 de geberttiğim kraut'ların seslerini dinlerken aklıma kendi annem ve onun benim olumume verecegi tepki falan geliyo savaşa falan hep karşı oluyorum aynı anda Bi tarafim ise 3. dunya savaşı çıksın diye dua ediyor.. durduk yere hersey yüzünden bu tarz düşünceler geliyor aklıma. Anlatamadığım çok karmaşık duygular. Bi anlatabilsem çözerim zaten de bulamıyorum. Hayatı bana zehir ediyorlar.
Yaşanan her olaydan ders çıkarmam ve hep yapabileceğime inanarak yaşamam
Kişiliğimin parçalandığını fark ediyorum. "Gece" kim, bir şey diyemiyorum, her parçam farklı bir yere dağılmış gibi. Kendim hakkımda hiçbir fikrim yok.
İyi bir sırdaşım bu yüzden güvenilirim. Başkası hakkında onu tanımadan kötü düşünmem. İyi niyetliyim çok
Kararlı olmam aklıma geliyor, terazi burçlarının kararsız olduğu söylenir ama ben öyle değilim. 😄
Kendimden bahsetmeyi sevmem. Hiç aklıma gelmedi düşünmek ya da hiç kimse sormadı, bu konular açılmadı da diyebiliriz.
Sessiz sakin ve cana yakın biri kötü manadaysa sesimi rahatsiz oldugum birseye karsi cikaramiyor olusum
Tembel
umursamaz
uyumsuz
bu ka
İnatçılığım ve sabırsız olmam ilk aklıma geliyor
Bunu soranı dovme istegi olusuyor. Bunun disinda cevap veresim yok. Cevap vermem.
birilerine iyi gözükmek için şekilden şekile girmiyorum, olduğum gibi yaşıyorum.
Bu saatten sonra kimseye eyvallahının olmaması kaybetme korkumun olmaması
Pozitif enerji tabiki 😄
O kesin ablam :D
Dürüst olduğuma eminim mesela..
Her şeyi son dakikaya kadar ertelemem olabilir 🤔
Netlik ve dürüstlük
Açık sözlü, sözü kıvırmadan direkt söyleyen
hırslı yapıp
çok yorucu
Samimiyet anlayışlı biri
Eğlenceli olmam.
Dürüstlük, iyi niyet, samiminiyet