Selam ✨ Küçükken değerli bir şey kaybettiniz mi, eşya olabilir ya da arkadaşlık olabilir ya da bir duygunuz olabilir. Genelde küçüklüğümüzü tam hatırlamayız siz ne kadar hatırlıyorsunuz kendinizi?

Selam ✨ Küçükken değerli bir şey kaybettiniz mi, eşya olabilir ya da arkadaşlık olabilir ya da bir duygunuz olabilir. Genelde küçüklüğümüzü tam hatırlamayız siz ne kadar hatırlıyorsunuz kendinizi?

Çok küçükken babamı kaybettim
Fiilen değil ruhen ve kalben
Korku ile yüzleştim ve masumiyet duygumu geride bırakıp kendimi savunmak ve tetikte olmak zorunda kaldım. Çocukluğumu sevmiyorum ve pek hatırlamak ta istemiyorum
Babam yeni telefon aldığında eskisi benim olsun benim olsun diye tutturmuştum tuşlu bir telefondu ama içinde paha biçilemez videolarım vardı.. onlar için canımı bile veririm o derece.. ama nerden bilebilirim öyle olucağını köyde kaybettim ya da arabadan düştü bişekilde bişey oldu 😕
Hatırlamıyorum ama oyuncağım olabilir
Teşekkür ederim barış 🤗sana barış dememde sakınca var mı
Rica ederim hayır tabi ki de ne sakıncası diyebilirsin daha güzel olur 🤗
Ben de beril bu arada bu sitede iyi biriyle karşılaştığıma memnun oldum 🌱🌺
Memnun oldum Beril ismin çok güzel bu arada 🍃🌺
Karşılıklııı 😻 🌺 senin de çok güzel ve güzel bir gün geçirmen dileğiyle...
Teşekkür ederim mutlu günler sana daa 🤗🌺

İronhide figürü vardı o kaybolmuştu birdaha bulamadım. O senede filmde ironhide ölmüştü 😅
Cevap
7Cevap
3 tane var. Biri kocaman oyuncak bp tırı. Bayağı büyüktü bide metaldi yani hatırladığım kadarıyla büyük dikdortgen yemek tepsisini doldururdu Bi de Nintendo gameboy advance sp vardi bende bataryası kaybolmuştu sonra Bi batarya uydurmustum Bi sure sonra da ekranı kırıldı gitti..
Ama en onemlisi hayali arkadaşım vardı sanal çocuk diye. Onu öldürmüştüm 9 10 yaslarimda
Babam küçükken kocaman bir ayıcık almıştı, benim boyumdaydı neredeyse kucağına falan otururdum. Gece onun üstünü kapatırken kendi üstüm açık yatardım. Sonra annemin onu çöpe attığını öğrenmiştim. Gözü koptuğu için. :)
Annemin aldığı bebeği kaybettim. Daha doğrusu kuzenlerim elimden alıp kaçırdı sonra da ortadan kayboldu.
Oradaki mutluluk olabilir..
Bazen mutlu olduğum zamanlar tabiki oldu ama çocukluğumdaki gibi bir hissiyat olamıyor maalesef
Babamın bana hediye olarak Rusya'dan getirdiği matruşka bebekleri kaybetmiştim çok güzellerdi aklıma geldikçe üzülüyorum.
Küçükken çok sevdiğim bir oyuncağım vardı onu kaybettim maalesef...🫤
Abimin bana aldığı ilk hediyeyi kaybetmiştim, çok üzülmüştüm.
Küçükken birisi bana hiç değerli bir parçasını vermedi çünkü hep yalnızdım.
bir kutu taso, taso kumarının kralı bendim sitemizde 🥲
Babamdan kalan kolyem 🥲
Fotoğraftı ama sonra buldum.
En sevdiğim oyuncağımı kaybetmiştim.
Uzaktan kumandalı arabam
Umutlarımı😀
Hayallerim 🥲
Cocukluğum du
Mızıkam..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?