Kişilik & Karakter İçinizden kendi kendinize konuşur musunuz? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben kendimle iyi anlaşırım sddsf Bir güzel kızarım da xddd İçinizden kendi kendinize konuşur musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet bazen kendi kendime konuşurum düşünürüm iç sesimle. rahatlıyor biraz 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. O dereceye geldiysek sıyırmışızdır zaten evet konuşuyorum 1 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. sesli olarak konuşuyorum desem 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl konuş benim için de konuşşş Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İçimden konuştuğum kadar insanlarla konuştuğumu sanmıyorum jdjdjd 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet, bazen. En sevmediğim huyum. Bu sebeple bazen şizofren gibi hissediyorum kendimi. 1 0 Yorumla
PhiloSophiiaa Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Gece genelde oluyo. Konu konuyu açıyor. Öyle oldu da böyle oldu da. Sarı mikrofondaki dayılarla tartışıyom bazen.. orada da anlamıyorlar laf. 1 0 Yorumla
onurbyr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İçimden konuşuyorum bazen kendime bağırıyorum bile. Deli miyim? 1 0 Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet konuşuyorum kendi kendime sjsbshsh 2 0 Yorumla
11Sessizlik11 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Ooo kimseyle bu kadar çok konuşmuyorum 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İç sesimi dinlemek ve sohbet etmek güzel. 1 0 Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 480 cevap paylaştı. Genelde sesli konuşurum ben kendi kendimle. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Çok sinirlendiğim zaman evet 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Dışımdan sesli bile konuşuyorum hem de sık sık 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ben de :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet bazen kendi kendime konuşurum düşünürüm iç sesimle. rahatlıyor biraz
O dereceye geldiysek sıyırmışızdır zaten evet konuşuyorum
sesli olarak konuşuyorum desem
konuş benim için de konuşşş
İçimden konuştuğum kadar insanlarla konuştuğumu sanmıyorum jdjdjd
Evet, bazen. En sevmediğim huyum. Bu sebeple bazen şizofren gibi hissediyorum kendimi.
Gece genelde oluyo. Konu konuyu açıyor. Öyle oldu da böyle oldu da. Sarı mikrofondaki dayılarla tartışıyom bazen.. orada da anlamıyorlar laf.
İçimden konuşuyorum bazen kendime bağırıyorum bile. Deli miyim?
Evet konuşuyorum kendi kendime sjsbshsh
Ooo kimseyle bu kadar çok konuşmuyorum
İç sesimi dinlemek ve sohbet etmek güzel.
Genelde sesli konuşurum ben kendi kendimle.
Çok sinirlendiğim zaman evet
Dışımdan sesli bile konuşuyorum hem de sık sık
kendi kendimin en yakin kankasiyim
Dışımdan konuşurum
Evvt 😬
Evet 😬
Maalesef.
çok fazla
Ben de :D
Sürekli
Dışımdan da konuşurum
Konuşurum