Yoksa sizde kendi içinizde bir tartışma halinde oluyor musunuz?

Kendimle konuşmayı seviyorum.
Bu yüzden geceleri çok seviyorum. Kendimle kalıyorum çünkü. Gün içinde de konuşurken gülerim bazen. Neden güldüğümü soran bile oluyor. Bende "hiiiçççç aklıma bir şey geldi" der, geçiştiririm.
Çünkü bazı şeyleri bir tek kendime anlatabiliyorum. Biz çok iyi sır tutarız..
Çok güzel bir yorum, bayıldım..
@UykuHuzurr0o teşekkürler ☺️
Çok konuşurum kendimle ya dışarıdan sessiz sakin dururum, pek konuşmam ama içimde çok gevezeyim... kendimşn en iyi arkadaşı benim yani😂 bazen gece köşeme oturur bitki çayımı yudumlarken sohbet ederim kendi kendime, bazen de uzun uzun yürürken... ama henüz cevap veren olmadı çok şükür çünkü psikolog bi arkadaşıma sormuştum "herkes kendi kendine konuşur, problem biri cevap verirse başlar" demişti... bazen aklım çıkıyor kendi kendime cevap vereceğim diye😂
Evet hemde sürekli, kimseyle konuşmadığım kadar kendimle konuşuyorum. Bu iyi geliyor her ne sebeple olursa olsun, kendimi en iyi kendim anlıyorum ondan sanırım. Bazen aklımdan geçen şeylere uzun süreli güldüğüm dahi oluyor, biraz sıkıntılı bir duruma doğru gidiyorum sanırım, hadi hayırlısı...🥴😬
Yalnız mı olsaydın acaba bilemedim.😂 Neyse bir bakıma bende yalnız değilmişim, sevinelim madem.🤷♀️😂
Ahah😂 Neyse en azından kuzenim yazmış falan demedin.😂
Ahah😂😂
Evet konuşurum.
Eski defterleri açarım hesap sorarım. Neden öyle oldu muhasebesi yaparım aynı sen gibi.
Sonra sonuca ulaşıp konuyu kapatırım.😄
Yalnız başka birgün aklıma gelirse bir daha aynı konu üzerinde konuşma ihtimalim var.
#Cassie
Cevap
13Cevap
Sıkça kendimle konuşurum.
Dertleşmeye ihtiyacım olduğunda özellikle.
O beni anlar ve dinler. Üstelik sıkılmaz da
En iyi teselliyi de o verir.
Beni satmaz asla. En iyi dostum benim. Sonra da diğer dostlarım.
Kendi kendimle konusmaktan yorulup arkadaslarla konusmayi unutup trip yiyorum😂
Dışımdan konuşmak daha rahatlıyor.
Tabiki! Bu şık şık yaptığım bir şey. Bazen iyi geliyor çünkü düşündüğüm şeyi dışa yansıtınca daha çabuk adapte oluyorum. Yanlız iken sıkıcı olmaktansa iyidir. İçimden konuşmaktan çok sesli kendi kendime konuşuyorum.
Konuşurum. Konuşmayan da yoktur bence. Bir şeyleri sorgularsın, anlamaya çalışırsın. Bunları her ortamda, durumda sesli konuşarak yapamayız. İnsan içinde çözüyor, anlamlandırıyor bazı şeyleri.
Merhabalar.. Yalnız kaldığımda yaptığım şeydir. Bazen içimden değil sesli bile konuşurum kendi kendime. İyi geliyor delilik belki ama beni benden başka kimse anlayamaz. Bazen ben bile kendimi anlayamıyorum o ayrı ama kendi kendime içimden de dışımdan da konuşurum.
Tabii ki. Hatta bazen kendimi o kadar kaptırıyorum ki iç sesim susuyor dış sesim başlıyor konuşmaya. Farkına varınca çok gülüyorum kendime.
Her gün konuşurum. Kendi kendimin arkadaşıyım, sırdaşıyım. Bir ofiste çalışıyorum muhasebe üzerine ve hiç kadın yok. Sağım da solumda ofisimde hiç yok. Bazen birşeye sinirlenip üzülünce birilerine anlatamayınca içimden konuşurum ya da ne bileyim bir kahve yapardım kahve yaparken kendi kendime dertleşirim. Tuhaf ama bence insana dert anlatmaktan bir şey anlatmaktansa kendi kendine anlatmak daha sağlıklı.
Kendi kendine herkes konuşur, kendi kendine konuşuyor sorulara cevap veriyorsan ozaman psikolojik hastalıkların olabilir. 😅Yani çok temiz delirmişsindir.
Ben de konuşurum düşünürüm ama cevap vermem dkfkfjg
Ben içimden çok konuşurum. Sessizce dinliyor gözüktüklerime içimden yorum yapar, yorumumu beğenir ya da tekrar gözden geçiririm. İçten içe muhasebede olmayan kişi baya göre ziyandadır. Elbette fazla abartıp kafa patlatmamak gerek.
Kendimle pek konuşmam düşünürüm şu şu şekilde bu bu şekilde vs diye. Ama hayal kurup diyalog ortam yaratip hayali karakterlerle tartismaya girdigim çok oluyo 😂
Bob marley in dediği gibi;
Kendi kendimle konuştuğum kadar kimseyle konuşmuyorum.
Sebep delilik değil,
İnsanı En iyi kendisi dinler..
"Sözün bittiği yer"
Evet konuşurum. En büyük dert ortağım yine benim. Bazı şeyleri acaba şöyle mi yapsam böyle mi yapsaydım daha iyi olurdu diye kendimle konuşur kızarım :)
Arada evet mesela o kızı tanıyorum çok iyi birisi bir de benimle aynı şeyleri yaşıyor beni o kadar iyi anlıyor ki bazen diyorum Allah Allah ben aslında ben olsam bu kadar iyi anlardım🤣
Hem de nasıl... sadece içimde de değil... sesli olarak da konuşurum kendi kendime... özellikle şu son bir buçuk senedir çok arttı...
Bende sürekli konuşurum kendimle özellikle çalışma esnasında planlama yaparken normal bence
Sadece içimden değil ki dışımdanda kendi kendime konuşuyorum hemde sohbet eder gibi
İçimde her gün konser veriyorum kendime😂😂 bitmeyen bir konuşma var içimde
İçimden değil ya genelde kendimle sesli bir şekilde münakaşaya giriyorum
Evet çok fazla. Hatta en çok duşta hayatımı sorgularım sjsjsj
Bazen dışımdan bile konuşuyorum 😅 kafa sesim hiç susmuyordu 😂
Bırak içimden konuşmayı, dışımdan da kendi kendime konusiyorum
Konuşuyorum*
Sürekli hem de. Hatta bazen dışımdan bile konuşuyorum.
ayyhh çok konuşurumm kendimle :D :D ama kimseye çaktırmadan :D :D
konuşurum özellikledw bi kitap okuyorsam sabah kalkınca falan çok konuşurum...
İçinden konusursan sıkıntı yok ta ben dışımdan kendimle konuşuyorum, durumum vahim sanırım.😂
Yok ben bayağı yüksek sesle dışımdan sohbet ediyorum 😒
Konuşmamak için sürekli meşgul ederim kendimi. Hiç icimdeki sesle başbaşa kalmam.
Hiç susuyormu ki içimden konuşmalarım her daim konuşuyorum kendimle 🌼
Evet baya gibi muhabbet ediyoruz kendisiyle 😅
Çok konuşuyor , arada baş ağrısı yapıyor
Tabiki insanın kendine yabancilasmamasi için içinden kendiyle diyalogda olması gerekir 🤷♀️
Dışımdan da konuşurum 🥲
Bir ben var benden içeri. Çok konuşuyoruz.
O kadar konuşuyorum ki bazen farkında olmadan dışa vuruyorum içimdekileri 😅 sanırım delirdim 😢
Kesinlikle , hatta konuşmamak anormalliktir insanın kendiyle baş başa kalması gerektiğini düşünüyorum insan kendisiyle barışık olmalı olan biteni kendi kafasında tartışıp doğrulamalı
Çok konuşuyorum ve son zamanlarda nedensizce geçmişte yaşadığım olaylarda ya da yaptığım hatalar aklıma geliyor ve kendi kendime canım kendim diyorum. Sanırım ozsefkatim gelişiyor.
İçten konuşmak ne ki
Ben kendim için önceden sunum bile hazırlıyorum.
Valla içim bazen TBMM gibi bi olaylar bi olaylar yalnız deilsin aödsçfsdfsdşf
bende konuşuyorum genelde kendi kendine konuşan insanlar zeki olurmuş
Sadece içimden değil dışımdan da kendi kendime konuşurum😃
Evet bazen eğlenceli oluyor 😄
Genelde kendi kendime gülüyorum
Ooo ben leveli geçtim cevap bile veriyorum
Kafamın içi hiç susmaz
Konuşurum ve iç mukayesesi yaparım.
Genelde canım sıkkın ken
Evet konuşuyorum hatta çok hoşuma gider konuşmak.
Konuşuyorum, kendime karşılık bile veriyorum🤪
Evet konuşurum çoğu zaman
En çok kendimle konuşurum.
İçimden de dışımdan da konuşurum
bende konusurum yalnız değilsiniz :)
Baya baya konuşurum. Sonra uykum gelir
oooo kendi kendime saydırıyorum bile
Evet cok yapıyorum bunu
Yalnız olduğum zaman dışımdan da konuşurum
Genelde sesli konuşurum evde yalnızken
Sadece içimden mi? Jaksjalajaljslanslsnsk
Ben de sürekli konuşurum.